Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafta sonu hanımın misafirleri olduğu ve şehirde de zaman geçirmekten hoşlanmadığım için kamp yapmak istedim. Misafirler arasında oğlumun akranı çocuklar da olacağı için oğlum ilkin gelmek istemedi. Çantayı ve malzemeleri evde hazırlarken heveslendi ve o da benimle gelmek istedi. Akşama kadar...
[emoji3] teşekkürler. Kurtlar gelir diye de endişe etmedim değil. Aç kurtların bir köpeği diri diri... Videosunu da izlemiştim.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akdağ Köyü kaplıcasıyla da bilinen şirin merkez köylerindendir (mahalle) Erzurum'da. Kış için ekipmanım olduğundan kış kampı hevesimi burada gidermek istedim bir haftasonu. Kaplıcaya da girerim düşüncesiyle havlumu ve yedek giysilerimi de aldım; fakat o soğukta hasta olurum diye giremedim...
Verdiğiniz değerli bilgi için çok teşekkürler. Çıtır Çıtır yanan huş kabuğunu önceden bulmuştuk, bir de konserve balığın yağı ateşe döküldükçe ateş harlanıyor..
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkürler katkı için. Ben de takip ediyordum bu adamı... Joe Rabinet, Bushcraft Bear, Survival Lily, TA Outdoors, Far North Bushcraft, Donvongun, mcqbushcraft gibi..
Hafta sonumuzun bir gününü de oğlumla birlikte farklı bir şeyler yaparak geçirmek amacıyla çıktık evden. Kafamdaki düşünce yürüyüş, kızakla kayma acıkacak oğlumu doyurmaktı :D Sağlam giyinmemize ve hazırlıklı olmamıza rağmen o çok üşüdü. Belki hareket etmediği sadece beni izlediği içindi çok...
Hafta sonu evin rahatlığından uzaklaşıp, yaşadığım ortamı hissetmek için daha önceden de görüp bildiğim Erzurum Kent Ormanına gittim. Orman bekçisi, yazın avcılar birbirlerini öldürdükleri için daha sıkı bir denetim olduğunu valilik onayıyla ziyarete kapalı olduğunu söyledi. Bir kaç saatliğine...
Marshmallow közde, kremalı şeker gibi... sevmiyorsanız benim gibi közde de sevmezsiniz. Deneyim merakınızı giderebilir. Közde muz tatlısı da muz ham değilse yerişmişse güzel oluyor. Biz de denemiştik de :D
Baba oğul, haftaiçi pek dışarı çıkamadığımız için, haftasonu tatilini fırsat bilip ikimizin de sevdiği ormana gittik. Filmlerde görüp merak ettiğim marshmallowu ateşte denemek istedim. Mevsim kestane mevsimi... hazır ateş yakmışken közde kestaneyi de denedik, güzelmiş. Güneş olmasına rağmen...
Ben de seviyorum... Biz oradayken sisi eksik olmadı, inceden ıslandık hep. Gecesi de güzeldi. Aslında bu gezimizde gittiğimiz her yerde yağmur vardı. Bu yıl yaz gelmedi mi ne...