Arama sonuçlarınız

1. ayhanakbuga

8 Günlük Çadırlı (quechua Arpenaz Base M) Rize

Teşekkür ederim. [emoji847] E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ayhanakbuga

8 Günlük Çadırlı (quechua Arpenaz Base M) Rize

2019 Yaz tatilimiz geçen yıllara göre geç başladı. Ben köyümden döndükten sonra, hanım gidelim mi Ayhan diyince ve şartlarımız gitmeye uygun olunca hazırlığımızı bir öğleden sonra yapıp ertesi gün çıktık yola. Aklımızdaki plan gideceğimiz yer olarak Rize sahil ve Çamlıhemşin'den gidilen Ayder...
  3. ayhanakbuga

Yedigöller Ve Mal Gölü: Motosikletle İspir Yedigöl Köyü Kampı

Mal Gölü ve Yedigöller arasında yürüyebilirsiniz. Sayısal bilgim yok rota hakkında. Bülent Erkan "Dağları Oğlu" facebook ta aratırsanız en doğru bilgiyi ondan alabilirsiniz.

4. ayhanakbuga

Ovit Geçidi - Salarha Kamplı Doğu Karadeniz Gezisi 1. Bölüm

Teşekkürler. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ayhanakbuga

Kampta Duş Ve Tuvalet Çözümü: Kavurmalı İstiridye Mantarı

Aklımda bulunsun. [emoji5] O da bir yöntem. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ayhanakbuga

Evet, öyle de olabilirmiş :)

7. ayhanakbuga

Yeme ve içme insan için nasıl bir fizyolojik ihtiyaçsa, tuvalet ve kısmen duş yapmak da fizyolojik ihtiyaç. İnsanın bu ihtiyacını gidermek için -özellikle araçla yapılan faaliyetlerde (kamp, piknik, deniz sonrası...)- yapılan güzel bir ürün Quechua Cabin Seconds 2 SECONDS KAMP DUŞ KABİNİ...
  8. ayhanakbuga

Trekking, Sac Tava, Semaver Çayı: Artvin Yusufeli Morkaya Köyü'nde 3 Gün

Babam TCDDY işçi emeklisi ve 30 yıldır Erzincan merkezde ikamet ediyor anne babam. Artvin Yusufeli Morkaya Köyü'nden aslımız. Emekli olunca dönüp köyüne yerleşmeyi düşünürdü babam. Ev alıp düzen kurunca ve (görece) rahat şehir hayatına alışınca bu düşüncesinden vazgeçti. Ara ara yaz tatillerinde...
  9. ayhanakbuga

1. Erzurum Tortum Şelale Ve Öşvank Yolu Üzerinde Kış Kampı

Inşallah bolca ziyaret edip, zaman geçirme imkanlarınız olur E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ayhanakbuga

Çakmak Taşıyla Ateş Yakmak

Ailece (ben, hanım, oğllarımız Yusuf ve Yahya) evin dışında zaman geçirmek için Atatürk Üniversitesi merkez kampüsüne gittik. Hanım temiz hava ve yürüyüşü ben ağaç dibinde dinlenmeyi Yusuf'ta bisiklet sürmeyi sevdiğimiz için en uygun mekanlardan üniversite kampüsü. Videolarda izleyip kendim de...

11. ayhanakbuga

Hamak Kampı: Quechua Fresh Tarp Gölgelik, Quechua 2 Hamak

Çok teşekkür ederim. Katkınız ve güzel dilekleriniz için.
  12. ayhanakbuga

Teşekkürler değerli fikirleriniz ve desteğiniz için... Yemek yapmak bilgi birikimi ve özen istiyor. Ben hızlı olsun, güzel olmasa da olur diyorum yemeden önce. Yedikten sonra da keşke... lerim oluyor. İnşallah kendimi geliştirebilirim bu alanda :) (aynı tas aynı hamam devam edermişim gibi de...

13. ayhanakbuga

Kesinlikle haklısınız :) Erindim değiştirmeye.
  14. ayhanakbuga

Evime 3 km. Anayola 200 mt. Soğuğa karşı da ekipmanım iyiydi :smiley:
  15. ayhanakbuga

Hanım Erzurumlu olduğu için akraba çevresi geniş. Akrabalarından birinin düğünü olacağı için cuma gününden hanımı ve çocukları hanımın annesinin evine bıraktım. Kendim de yabancı yuoutube kanallarında sık rastladığım "hamakla geceleme"yi deneyimlemek için plan yaptım. Cuma gecesinden elektronik...

16. ayhanakbuga

Decathlon Quechua Arpenaz Base M Gölgelik: Kurulum (setup), Güneş, Rüzgar Ve Kar Performansı

Teşekkür ederim. Çift katmanlı olmadığı için paket boyutu fena değil. Çadır taşımaktansa bunu tercih ederim. Yağmurlu havada sıkıntı çıkarmasa (denemedim) bomba gibi... E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ayhanakbuga

Decathlon Quechua Arpenaz Base M Gölgelik: Kurulum (setup), Güneş, Rüzgar Ve Kar Performansı

Çok teşekkür ederim Taner bey. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18. ayhanakbuga

Decathlon internet sitesinde ne var ne yok diye gezinirken, görüp beğenip aldım. Siparişimden bir kaç gün sonra ellerinde kalmadığını yurtdışından da stoklara ne zaman gireceğini bilmediklerini bildiren bir telefon aldım Decathlon'dan. Favorilerime eklediğim için, 4 gün sonra stoklara girdiğini...
  19. ayhanakbuga

Karsuyu Ile Çay Demlemek: Swedish Torch

Izledim. [emoji5] katkınız için teşekkürler. E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri