Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

bence koltuklar çok güzel , sizin araç ruhsat motokaravan olmuştu okuduğum kadarı ile , peki kaç yolcu diyor ?

2. kyenipazar41

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Sayin özgün merhaba , alacaginiz karavan bir ihtimal başoğlu alchera. Ya da ikinci el baska bir karavan. Birinci nokta ruhsatı var mı? Ikinci nokta muayene var mı, suresi geçmiş mi , muayenede takılmasına sebep bir kusuru var mı? Üç, aracinizla bir deneme cekimi yaptınız mı yani arkaya takip...
  3. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

tekrar kolay gelsin. bu büyüklük ve şekildeki bir tankta çalkalanma problemi olmaz mı ? aracı savurma açısından , ses açısından ?

4. kyenipazar41

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

alper bey verdiniz mi siparişi ? ben de sizin için aliexpress eski siparişlerimi kontrol ettim , şu satıcıdan almıştım , sorunsuz diye link koyacaktım ama siz esas amaca hizmet edeni bulmuşsunuz :smiley:
  5. kyenipazar41

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Mahmut bey merhaba , nerelerdesiniz , Maverada durum nedir acaba ? Fuar yaklaşıyor merakımız ve heyecanımız artıyor :smiley:

6. kyenipazar41

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

onur bey merhaba. şu ana kadar karavanla kamp yapmadım ancak siteyi çok okudum. siz de okumuşsunuzdur ama bir daha bakın , çeşitli gezi yazılarında ve teknik konu başlıklarında hangi tank ne kadar yetiyor , ısınma nasıl çözülüyor , buzdolabı güneş enerjisi ilişkisi , şarj etme , yaşam aküsü ...

7. kyenipazar41

İznik'de Karavan Park Alanı...

teşekkürler hüseyin bey , bizim tesisleri ancak başka yerlerden okumak da ilginç ve üzücü :worried:
  8. kyenipazar41

Bursa Misi Camp Hizmetleri

merhaba , Bursa Misi Camp aradım ama cevap alamadım , açık/kapalı bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler
  9. kyenipazar41

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

merhaba , Bursa Misi Camping aradım ama cevap alamadım , açık/kapalı bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkürler

10. kyenipazar41

Yeni Bir Risk Mi Var ?

Herkese merhaba, bu sabah maalesef gazetede üzücü bir haberle karşılaştım , sevindirici tarafı can kaybı olmaması. Antalya'da park halindeki bir karavanın ve yanında duran bir kişiyi 15 metre havalandırıp öteye fırlatan hortum... Karavancı arkadaşımızın bacağı kırılmış , kendisine geçmiş olsun...

11. kyenipazar41

Camp&caravan Istanbul Türkiye’de Karavancılık

Hüseyin bey emekleriniz için çok teşekkür ediyorum , görüşleriniz ve tecrübeniz her zaman foruma çok değerli katkılarda bulunuyor. Bir tek noktayı düzeltmeden edemeyeceğim , Özel Teşebbüs Vergisi değil de Özel Tüketim Vergisi diyelim doğrusuna. Tekrar teşekkürler.
  12. kyenipazar41

Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?

Komşumuz 3 tane bekar erkek olsa "3 bay komsu " mu diyoruz ? Neden şu "Bağyan" tabirinden vazgecemedik ? Neden 3 kadın olmuyor ? Insan olsun da isterse eşcinsel olsun derim ben...

13. kyenipazar41

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

Arkada üçlü ranza da hazır :p
  14. kyenipazar41

Var öyle farklar sevgili ülkemizle gelişmemişler arasinda :rolleyes:
  15. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Maaşallah bravo...

16. kyenipazar41

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

BE ehliyette kurslar cimrilik yapıyorlar tek dert römorklarının olmaması değil... KOCAELİ'de BE veren kurs yok , hepsi anlaşmış gibi (gibisi fazla bence) , B yi C ye yükseltiriz sonra da CE ye geçersiniz diyorlar... Toplamda 5.000 TL maliyet çıkartıyorlar. Forumumuz sayesinde Pendik'te bir...
  17. kyenipazar41

ah hüseyin bey keşke olsa böyle bir kurs ama hiç sanmıyorum...
  18. kyenipazar41

Sigorta kasko muayene ve vergiden çekme belgesi ile sıyrılmak tabii ki mümkün. en azından o maliyet düşürür :smirk: ama sonradan yeni ruhsat , yeni plaka ve trafiğe çıkış için muayene yaptırılıp ücreti ödenecek tabii.

19. kyenipazar41

öncelikle karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın. sizin adınıza çok mutlu oldum çünkü benim geçen sene 2 aylık araştırmam sonucu karar verdiğim hatta gidip siparişini oluşturduğum karavanı seçmişsiniz siz de. aynı opsiyonları satın almışsınız , adrianın bir videosu vardı , en arkada...
  20. kyenipazar41

Evet faizler bu şekilde devam etmeyecektir fakat şu da var ; ben direk 120.000 tl nin bileşik olmayan faizini hesapladım her sene için kabaca. Düşünün ki 1.sene sonunda 120.000 + 34.000 = 154.000 TL olacak. 2.sene sonunda 154.000 + 40.000 = 194.000 TL 3.sene sonunda 194.000 + 51.000 = 245.000 TL...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri