Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

Hayırlı olsun güle güle kullanın

2. kyenipazar41

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

Öncelikle hayırlı olsun , keyifli geziler dilerim. Daha önceki mesajınızda belirttiğiniz hususlar gerçekten önemli ancak 750 kg üzeri olan ve ruhsatı da bulunan bir karavanın faturasının olması mecburi değildir. Sonuçta ruhsatı varsa ve muayenesi de tamsa herşey nizamidir , faturasını saklamak...
  3. kyenipazar41

Çekme Karavan Yapımı

Merhaba , açıkçası hevesinizi kırmak istemem ama 5.000 değil 3.000e de karavan yapılabilir. Fakat yapılan şey "karavan" mı olur onu bilemem... Siz ne amaçla kullanacaksınız karavanı ? bugün tip onay belgeli sadece ve sadece yük taşımaya yönelik düzgün römorklar bile 2.500 - 3.000 TL den...

4. kyenipazar41

Çekme Karavan Önerileriniz

murat bey bence gizli gizli reklam ile açıkça tavsiyeyi ayıralım... kaldı ki konu başlığı zaten marka tavsiyesi üzerine...
  5. kyenipazar41

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Sayın pasolvon , maalesef sadece karavancılarımız da değil , birçok üretici hatta hammadde satıcılarından da aynı şekilde "görmüyor musun abicim yuroyu , uçtu uçtu" diyerek fiyatlarını "güncelleyen" arkadaşlar , dövizin biraz olsun düzeltme hareketine duyarsız kalmayı tercih ediyorlar... gibi...

6. kyenipazar41

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

hasan bey günaydın , dediğiniz gibi daima muhabbetle. büyük karavanın çekici aracı daha rahat yoldan çıkaracağı aşikar fakat sizin değindiğiniz 750 kg üzerinin ruhsata tabi olmasının bence konuyla çok bir ilgisi yok. Ülkemiz yolları 750 Kg altı olup da ucube haliyle yollarda tehlike saçarak...

7. kyenipazar41

Sayın Hasan ACAR öncelikle hoşgeldiniz. Yazınızı dikkatlice birkaç defa okudum. Çekme karavan , arabaya takar çekerim ne olacak... Bu şekilde bakanların zaten bu forumda yer alıp da bilgi edinmeye çalışacaklarını pek sanmıyorum , dolayısıyla takar arabaya çekerim ne olacak tarzı bir düşünceyle...
  8. kyenipazar41

Saly Çekme Karavan Ağırlığı

sayın geomatrici, (özellikle mi geometri yazmadınız bilemedim :) ) ben de karavan konusunda tecrübeli değilim ancak çok okudum bunlara dayanarak şunu söylemek isterim ; herkes sıfır yerli alacağına 15 yaşında yabancı al diyor. Siz bırakın sıfırı 18 yaşında bir yerli alıyorsunuz , hem de ilk...
  9. kyenipazar41

Herkese merhaba. Karavancılık yolundaki ilk adımımı çeki demirini taktırıp ruhsata işleterek atmıştım. Sonra BE sınıfı için kurs kaydımı yaptırdım ve sınavı bekledim. Çok şükür geçtiğimiz pazar günü sınava girerek , sınav denetmeninin hayırlı olsun sözü ile sanırım ehliyeti almaya da hak...

10. kyenipazar41

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

imzayı attım , emeği geçen herkese teşekkürler. motokaravancı değilim , hatta çekme karavanım da yok sadece kiralamayı düşünüyorum ama olsun aynı camiadanız ;)

11. kyenipazar41

Zaten degistirilmis ben yazana kadar , tesekkurler ..
  12. kyenipazar41

Müsadenizle bir düzeltme ilave edebilirim , "Bu tür uygulamanın üç kişiden kalabalık ailelerin motokaravan sahibi olmasına engel teşkil ediyor." Burada özne yüklem uyumsuzluğu var , "Bu tür bir uygulama" diye özneyi değiştirmeyi önerebilir miyim ?

13. kyenipazar41

Off Road Çekme Karavan

Sayin motogezgin maalesef yerli üreticilerimizde böyle bir anlayış yok... sanki crawler ile ilgili 2 3 yoruma denk gelmistim ben bazı yazışmalarda...
  14. kyenipazar41

Çift Dingil(4 Teker) ??? Şasi

Merhaba , işin aslına bakarsaniz ben de bu konuyu merak ediyordum. Fakat bu kadar firma, mühendis herhalde denemişler test etmişler ve bugünkü formda karar kılmışlardır diye düşündüm Off road tipi karavanlar yerden yükseklik için bu tip şase üzeri gövdeyi tek dingil olarak tercih ediyorlar...
  15. kyenipazar41

Mercedes Sprinter 213 Cdi

Öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullanın, bilenler destek olacaktır, kolay gelsin.

16. kyenipazar41

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

Isterseniz 1.600 kg römork imal eder takar gezersiniz. Ben işin doğrusunu ve kendim de kullanacak olsam yapacağım şeyi dile getirdim. Tip onay belgesi olmayan 400 kiloluk römork bile tak plakayı gez olmaz. Bugün polis durdurmaz ama allah göstermesin bir kaza olursa ? Sigorta öder ödemez ayri...
  17. kyenipazar41

Kiralık Çeki Demirli Araba?

Beyefendi ilk mesajda yazmış zaten , çekme karavan alacagim , cekici aracı önce kiralayacağım... bu beyefendiyi hic tanımadan, 2 kisi mi yasayacak karavanda 4 kisi mi bilmeden , hangi iklimde kampingte duracak bilmeden 12.000 liralik bir karavan ve lpg li şahin tavsiye etmek neyin nesidir...
  18. kyenipazar41

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Maalesef bişey çıkmaz... 6 aydir ayni fotolar duruyor sitede... 1 tane bile bitmişin fotosunu göremedik...

19. kyenipazar41

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Ne oldu bu Mavera fuara yetişecekti yoksa fos mu ? Hic ses yok...
  20. kyenipazar41

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

750 kg altı olsa bile 01 tip onay belgesi gerekiyor diye biliyorum... yani tak plakayı kullan olmaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri