Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Türkiye’de Üretilen Çekme Karavanlar

bülent bey merhaba , kendinizi ve firmanızı tanıtan bir yazı rica etsek ?

2. kyenipazar41

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

bu arada motorhomerepublic sitesine de baktınız mı ?
  3. kyenipazar41

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

şimdiden hayırlı ve mutlu seyahatler diliyorum :)

4. kyenipazar41

2019 Güncel - Karavancılığa Ve Size Merhaba

Mehmet bey hosgeldiniz , hayalleriniz hayırlısı ile gercek olsun. Hacettepe mezunu musunuz ?
  5. kyenipazar41

Yurt Disindan Cekme Karavan Getirme(kesin Donus Yaparken)

Ben öyle olduğunu biliyorum da neyse ne demek istediğim çok açıktı.

6. kyenipazar41

Yurt Disindan Cekme Karavan Getirme(kesin Donus Yaparken)

sayın caravanlover hoşgeldiniz. sayın forum üyelerimiz hafif sert bir giriş yapmışlar :) beyefendi mutlaka resmi yetkili yerlerden öğrenecektir ama buradan da belki o resmi yerlere ulaşım ya da görüşülmesi gereken doğru kurum/kişi gibi bilgiler çıkabilir düşüncesiyle bir umut yazmış olabilir...

7. kyenipazar41

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

ben açıkçası bu koltuğun işli olmasına şaştım , başlık bile yok ?
  8. kyenipazar41

Carpendo Karavan

fotoğraf koyabilen olursa memnun olurum.
  9. kyenipazar41

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

herkese merhaba , gidemeyenler için fuardan çekilmiş fotoları yayınlayabilecek birileri var mı acaba :)

10. kyenipazar41

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

Tip onay belgesi ihtiyacı yok diyenler büyük ihtimalle ikinci el satıcılardır. Resmi olarak değil yurtdışına çıkmak , şehirlerarası bile gidecek olsanız tip onay belgesi resmi olarak gerekli. Soran yok karışan yok bundan ceza yiyen olmamış derseniz ona birşey diyemem ama ben olmasi gerekeni ...

11. kyenipazar41

Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında

merhaba , tam bilenler daha iyi yanıtlayacaktır ama bildiğim kadarı ile 750 kg altıysa ruhsatı olmayacağından sahiplik ispatı açısında faturasını bulundurmanız gerekiyor. Keza Tip onay belgesine ihtiyaç var . Bir de çeki demirinin belgesi var demişsiniz , kastınız CE belgesi midir yoksa...
  12. kyenipazar41

Bu Karavanda Bİr Şeyler Ters..

öncelikle üretici 250 Kg dese bile siz kantarda bir kontrol ettirin bence. Evet 750 Kg altına ruhsat yok ama ola ki 750 Kg üstü alırsanız bence yurtiçinde ruhsatsızlık sorun olmuyor diye pek düşünmeyin çünkü yakın zamanda ciddi problem yaratmaya başlayabilir.

13. kyenipazar41

rica ederim , gündoğdu karavan ile ilgili tüm yazışmaları okuduktan sonra , bizzat ürünlerini gidip test ederseniz en azından okuduklarınız açısından da kontrol etmiş olursunuz. Hatta buraya görüşlerinizi , izlenimlerinizi de eklerseniz memnun oluruz.
  14. kyenipazar41

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

ne chromedan alabildim ne de IE den...
  15. kyenipazar41

Merhaba, Hayır Gündoğdu karavan ile ilgili olumsuz birşeyi şahsen yaşamadım , ne ürünlerini kullandım ne de bizzat tanıştım. Öncelikle Gündoğdu karavanı bekliyoruz dememin sebebi (leri) ; 1-Bu forumda yazılanları dikkate alan ve yanıtlayan neredeyse tek yerli üretici olması 2-Ürünlerine...

16. kyenipazar41

Az Butceli Motokaravan Yapimı.

Merhaba , az bütçeden kastınız mesela hangi rakam aralığıdır ? Belki de öyle bir rakam söyleyeceksiniz ki üstadlar hiç bulaşmayın diyecek. Ucuz etin yahnisi yavan olur ve ucuz mal alacak kadar zengin degilim sözlerini de unutmayalim. Belki de söyleyeceğiniz rakamlar , doğru adreslerden doğru...
  17. kyenipazar41

50.000 Tl'ye Alınabilecek En Iyi Sıfır 5.25 Karavan Markası Hangisidir?

Merhaba , en doğru bilgilere direk satıcıdan ulaşmaktan ziyade gerçek kullanıcıların , yol şartlarında denemiş olanların tecrübelerinden faydalanmak bence de daha makbul. Kimse ayranım ekşi demediği gibi , gerçekten iyi niyetle yapılan iyileştirme / geliştirmeler bazen yol koşullarında , gerçek...
  18. kyenipazar41

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

stepne için off road tarzı arka kapıların üzerine yapılacak kilitli bir aparat ile stepne rahatça ve havalı :) bir şekilde taşınır diye düşünüyorum. Ancak kilit ve güneşten muhafaza şart.

19. kyenipazar41

Türkiye’de Motokaravan Üreticileri

motokaravan denmişti ama ?
  20. kyenipazar41

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

sayın posolvon , planlarınız rast gitsin inşallah , şimdiden hayırlı yolculuklar ve geziler. Benim de bu yaz aylarında bir karavan kiralama projem var , bu sebeple önce çeki demirini taktırdım ve işlettim sonrasında ise BE ehliyetimi aldım. Kimbilir belki bu yaz karşılaşırız :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri