Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Niewiadow Nt 126

750 kilogram altı olduğunu gösterir bir kantar fişi olmalı ya da siz bizzat kantara sokun derim... ve bayağı sıkı bir pazarlık edilebilir bence oldukça marjlı bir fiyat..

2. kyenipazar41

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

herkese tekrar merhaba , iki aile , iki araçla (henüz karavansız) ufak bir bükreş ve transilvanya turundan sonra şükür evimize döndük. inşallah bir dahaki sefer karavanla olur :) öncelikle belirtmek isterim ki forumda yazışmakla yüzyüze görüşmek arasında dağlar kadar fark var , o yüzden artık...
  3. kyenipazar41

Mahmut bey... Birincisi ben Mavera için cok kötü cok cirkin demedim sadece görüntü olarak Magirus minibüse benzemiş dedim. Opel veya Ford bir araba çıkarınca , arkadan aynı Corolla ya benzemiş dediğinizde bu cok çirkin , iğrenç olmuş anlamina mi geliyor yoksa tasarimda oradan esinlenmişler...

4. kyenipazar41

Özelden sms veya whatsapp ile yazmayacağım fiyati buradan verin lütfen.
  5. kyenipazar41

Bir de 200.000 tl olan şu en boş avrupa karavan hangisidir acaba ? Ben daha düşük fiyata full olanları gördüm ama siz hangisini diyorsunuz acaba 200.000 ve bomboş ?

6. kyenipazar41

Mahmut bey bu arada yine de sizi bekletmeyeyim üç beş satır yazayım... siz bana mikser demissiniz ya artik ben de size birçok şey demeyi kendimde hak görüyorum ve bu hakkımı saklı tutuyorum... fiyat teklifinizi beklerken sormak isterim : acaba malum sitedeki ilaninizda 75.000 tl olan fiyat hangi...

7. kyenipazar41

Magirus benim çocukluğumun minibüsü... elbette efsane ama burada konu farklı..
  8. kyenipazar41

Mahmut bey merhaba. Size uzun bir cevap yazacagim ancak birkaç gün bikgisayar basina geçemeyeceğim , telefonun ufacık klavyesinden de rahat olmuyor. Bu arada bana 6 kişi kapasiteli , truma isitma sistemli , alko alt yapiya sahip , büyük boy buzdolabi bulunan , camlar ve kapida sineklik bukunan...
  9. kyenipazar41

Bu konuya en son ben yazmışım , kendime cevap yazmış olayım , maalesef bana Magirus Minibüsten farksız göründü... İçi bitirilmiş bir modelin var olmaması da , referans olarak siteye konmaması da eksi bir puan. Bu arada Mahmut bey bizi dinlemiyor olmalı ki , Leyli modelini bence daha da kötü bir...

10. kyenipazar41

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Enes HAMZA bey hoşgeldiniz. Renault SUV sınıfında Koleos ile yakalayamadığı satış rakamlarını Kadjar ile bir nebze olsun yakaladı ve bence estetik açıdan güzel görünen bir araca imza attı. Fakat SUV tercih etmişken 4x4ünü seçmenizde yarar var diye düşünüyorum. Otomatik alışkanlığınız var ise...

11. kyenipazar41

manuel düşünüyorsanız subaru legacy ya da outback dizel eski kasalar da olabilir ?
  12. kyenipazar41

Cem bey , şöyle birşey de bakabilirsiniz ; Audi / A4 / A4 Avant / 2.5 TDI Quattro / QUATRO Gümrük çıkışlı emsalsiz sahibinden sahibinden.comda - 585141981 (tekrar inceledim de zamanında bu tip bir araba aradığım olmuştu , bu oldukça iyiye benziyor yine de ikinci el hatta sıfır bile şans işi)

13. kyenipazar41

Ali BEY merhaba , soyadınız Enç sanırım , Ercan Bey ile bir akrabalık var mıdır ? Öncelikle karvanınız hayırlı olsun , marka ve modeli , izlenimlerinizi yazdığınız bir yer var mı acaba , henüz bakamadım gerçi yeni mesajlara. Yazdığınız araçlardan ben olsam Jeep 2.8 ve Sorento 2.5'i tercih...
  14. kyenipazar41

herkese merhaba. Gündoğdu Karavan Mavera , Mahmut Bey ortaya koydu eserini. Peki siz karavan dostlarının düşüncelerini alabilir miyim acaba buradan ?
  15. kyenipazar41

Çekme Karavan Yapımı

Ben konuyu yumusatmak adina gülümseme koyuyorum siz ona da tersleniyorsunuz , sanırım bugün solunuzdan kalktınız , bu kadar alıntı cevap , alıntı cevap yaptığınıza göre ... neyse sağlıcakla kalın.

16. kyenipazar41

Çekme Karavan Yapımı

bu kadar terslenmenize de gerek yoktu :) "Çekme karavan alıp kullanmak başka, çekme karavanı kendisi imal ederek kullanması başka." ben zaten çekme karavan almak ya da yapmak arasındaki farktan bahsetmedim ki... tekrarlıyorum , çekme karavan yapmaktansa J 9 alırım düşüncesini bir başka...
  17. kyenipazar41

Çekme Karavan Yapımı

burada çekme karavan yapmak yerine j 9 satına almayı "aklın yolu" olarak tanımlamak bence kendi karavanını yapanlara ayıp olmuş... kaldı ki çekme karavan tercihi başka , motokaravan tercihi başka...
  18. kyenipazar41

Küçüklerde Yeni Alternati̇f: Dolly Weekend

fuara kadar gelmiş ziyaretçinin , kimbilir belki Bursa'dan kalkıp geldi , belki de İstanbul içinde 2,5 saat trafiği çekerek , başka işlerini ihmal ederek geldi , bir karavanın içine girip bakamaması son derece yanlış... Webasto düğmesini söken , belki kapı kolunu kıran ve benzeri zararları...

19. kyenipazar41

750kg Altı Karavanlara Çok Iyi Bir Alternatif: Saly Carabinata

carpendo , uncle , dolly , carabinata , ortiz , en azından çeşitler artıyor , rekabet olunca iyileştirmeler de yapılacaktır :smiley: güzel şeyler bunlar hem de ekonomide oldukça sıkıntılı bir dönemde gelmesi daha da umut verici.
  20. kyenipazar41

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

karavanlar hayırlı olsun :) delmek yerine kameraya eklenecek bir minik ayak ve onun polyester elyaf yama ile tutturulması daha iyi olmaz mı ? gerektiğinde deliksiz sökülebilir ? o yama kenarları düzgün yapılırsa hatta bir de boyanırsa gayet şık görünür

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri