Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

merhaba , evet listenizden haberdarım , teşekkür ederim. Yalnız bildiğim kadarıyla CRAWLER İstanbul değil de KOCAELİ/Kartepe firması. Çalışmanız için teşekkürler

2. kyenipazar41

Garip Ve Güçlü 2019

Değerli arkadaşlar baska sayfadan da sordum ama henüz cevap yok , pazar günü uğradim , bir çocuk kayboldu diye konuşuluyordu , duyan oldu mu bulundu insallah çocuk ?
  3. kyenipazar41

2. Sapanca Kamp Ve Karavan Festivali

Herkese merhaba. Etkinlik sırasında bur cocuk kayboldu diye birşey konuşuluyordu , bulundu insallah ?

4. kyenipazar41

Herkese merhaba. Bugün sapanca etkinliğinde tanıştığım Akcelik makina üretimi pigeon karavan kullanan var mi acaba , forumlarda birçok markaya ilişkin konuştuk fakat bu pigeonun bahsi açılmadı sanki ? Fiyat olarak ve iç dizaynin , yerleşimin de tamamen alıcıya göre şekillendirilebilmesi bana...
  5. kyenipazar41

Garip Ve Güçlü 2019

Hayirli yolculuklar dilerim

6. kyenipazar41

Ortiz karavan fiyat güncellemiş... Ancak maalesef euronun artış oranının da üzerinde... Yapmayın işte bunu...

7. kyenipazar41

Bu arada Umarsan da monokok gövde üretimi yapıyormuş
  8. kyenipazar41

verilen cevap tam olarak şu aslında "o ilan da bizim aslında bir fark yok""sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim" aslında fark yok diyorsunuz ama fark bi 10.000 liracık kadar var... ben tek tek o var mı , bu var mı diye sorana kadar neden opsiyonel donanım fiyat listesi konulmaz ki ? Hadi...
  9. kyenipazar41

Ben anlamıyorum , aynı marka aynı model , aynı fotoğraflar , özelliklerinin olduğu liste de aynı ,birinde 95.000 TL , diğerinde 105.000 TL . İki ilanda farklı isimler var , mesaj atıp sordum ikinci ilana , üretici misiniz diye , evet diye cevap yazdı... Tekrar yazdım bir ilan daha var farkı...

10. kyenipazar41

UMARSAN isimli yeni bir üreticimiz olmuş , ben mi yeni gördüm acaba ? Malum sitede ilanı var , RENA karavan 5.20

11. kyenipazar41

Mustafa bey , youtube videosunda nicin 19-23 Nisan yaziyor acaba , kaldırılsa daha mi iyi olur dersiniz ?
  12. kyenipazar41

Bu etkinlik benim için müthiş haber , karavan alım veya kiralama arefesindeyken temasta olduğum iki firma da orada olacakmış , izmir ve istanbul'a kadar gitmeme gerek kalmadı , ah bir de üstüne tecrübeli karavancılarla tanışma , fikir alma şansı doğdu ki yeme de yanında yat :) emeği geçen...

13. kyenipazar41

merhaba. ben zaten Mahmut ustamdan fiyat teklifi gelmeyeceğinden emindim ama birşey demek istemedim. Kendisinden fiyat talep eden gerçek bir alıcıya böyle davranma lüksünü bulduğuna göre Mahmut ustamız doymuş... Egom yok ,eleştirilere açığım diyor fakat kendine göre açık. Yani sadece...
  14. kyenipazar41

Mahmut Ustam tekrar merhaba , halen teklifinizi beklemekteyim. Hayırlı işler.
  15. kyenipazar41

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

bilgilendirme için teşekkürler. 750 kg altı bir model Ortiz'in elini çok güçlendirir bence. Tabii 5 kişilik ve 750 kg olabilmesi bence de pek mümkün değil , yani mutfak ve duş-tuvalet donanımları eksik olursa bilemem tabii.. Ya da 3 kişinin ancak sığacağı bir iç hacime 5 kişiyi konfordan ödün...

16. kyenipazar41

Maalesef kasko çok yüksek ama bence yine de yapılmalı...
  17. kyenipazar41

muayeneyi rahat geçebildiniz mi ve kaskosu ne kadar tutuyor acaba , bir yandan kiralamayı da düşünmüyor değilim. evet ortizin 5 kişilik modeline odaklanmış durumdayım zaten
  18. kyenipazar41

teşekkürler ancak 4 kişiyiz hatta bazen 5 de olabiliyoruz :smiley: ben karavan almadan BE ehliyet , çeki demiri taktırma ve işletme zaten hallettim. İzmit'te oturuyorum BE için ben de İstanbul'a gitmiştim.

19. kyenipazar41

süper hızlı cevap için teşekkürler. peki bu dönem içerisinde yaşadıklarınızla ilgili , ortiz ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz , ben de ortizli olma niyetindeyim de :)
  20. kyenipazar41

Sayın udisa merhaba. Ne yaptınız Ortiz-Doblo ikilisini , duruyor mu , değiştirdiniz mi ? Ortiz uzun dönem kullanıcısı sayılırsınız , biraz bilgilendirin lütfen bizi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri