Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Hoto Mobi̇l Hakkında...

peki bu arkadaşlar gerçek üretimi yapmışlar mı acaba , biraz fotomontaj gibi duruyor...

2. kyenipazar41

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Önemli olan ilave makas filan değil, yük ağır olup aracı motor-fren açısından zorladiktan sonra çökük görünmese ne olur ?
  3. kyenipazar41

Hoto Mobi̇l Hakkında...

bu aracı sitede görüp ben de beğenmiştim ve youtube da benzer örnekleri çokça vardı . Yere yakın olması ya da ne bileyim hatta biraz "çökmüş" olması bana bu araç taşımakta zorlanacağı bir yükü mü sırtlanmış acaba diye sordurttu... bir bakmak lazım kantar fişine , yolda gidişine ve daha önemlisi...

4. kyenipazar41

Mükemmel Bi̇r Gezi̇ Karavani Nasil Olmali

Hoşgeldiniz , kiralamayı düşünmüyorsunuz sanırım , bu durumda tecrübeniz olduğunu varsayıyorum Konaklamalarınız camping dışı olacağına göre akü , atık , içecek su deposu , ısınma özellikle enerji tüketimi sizin için önemli olacak anlaşılan. Forumda bu konuda tecrübeli pek çok isim var , buraya...
  5. kyenipazar41

Desteğiniz Herseyımız Teşekkür Ederiz.yenı Vıdeomuzu Yayınladık Keyıflı Seyırler

Televizyon ekranindan izleyeceğim kisa sürede. Emeğinize sağlık.

6. kyenipazar41

Çekme Karavan Yardım

Sayin posovolon haklısnız o yüzden ic tarafa çocukları oturturum saniyorum onlar atlaya ziplaya geçerler henuz 7 ve 9 yaşındalar.

7. kyenipazar41

Çekme Karavan Yardım

sayın Akdeniz teşekkür ederim. Karavanda yemek konusunda ağırlığın kahvaltı , makarna gibi basit olacağını öngörüyorum. Havalar düzgün olduğu müddetçe zaten dışarıda sorun yok , bir yılda karavanda geçirebileceğim süre sanırım 60 yaşıma kadar senede 15 günü zor geçer ve bunlar da genelde yaz...
  8. kyenipazar41

Çekme Karavan Yardım

çizimi biraz değiştirdim , altı kişi zorlarsanız 7 kişilik olacak şekilde oturma gruplu olarak revize ettim. 580 x 230 iç ölçülere sahip , trafikte biraz zorlu olduğunu biliyorum , belki 220 ye düşürülebilecek şekilde ufak daraltma yapılabilir. Onun dışında geniş ve ayrı duşu olması , yatak...
  9. kyenipazar41

gezme olsun da yer yatağı olsun :)

10. kyenipazar41

Aslına bakarsanız 750 Kilogram altında olup da yatak ve yemek masası birbirinden ayrı olan model var mı diye tam hatırlamamakla beraber ben sayın Akmühendisimize katılıyorum :) Çünkü yemek masasını indirip üzerine minder koymakla elde edilen kapasite bence koridora şişme yatak hazırlayıp elde...

11. kyenipazar41

Berlingodan Muhteşem Karavan

sonuç olarak evet çok güzel bir camper ötesi karavan olmuş ancak pratik mi ? bence son derece zahmetli ve büyük ihtimal kullanan beyefendiyi kısa süre içerisinde bel fıtığı edebilecek potansiyele sahip. şaka bir yana güzel ve çok emek harcanmış ama bence hiç pratik değil bir açtın mı 1 ay...
  12. kyenipazar41

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Merhaba , öncelikle römorkunuzun 200 kg yi gecme olasiligi var. Gecmese de 750 kilogramı toplamda geçtiğinizi belirtmişsiniz. Yol kenarındaki kantarli bir polis kontrolünde cevrilebilirsiniz. Cezasini rakam olarak bilmiyorum ama zaten o noktadan sonra römorku takip yola devam etmenize izin...

13. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Hayırlısıyla güle güle kullanın ellerinize sağlık.
  14. kyenipazar41

Kendi Karavanını Tasarlayıp Yaptıranlar; Ahmet Hamza

ne oldu bu motokaravanın akıbeti acaba ?
  15. kyenipazar41

La Capana Camp Göllüce Köyü İznik..

Sapanca festivalini duydum ve gittim ama bunu ıskalamışım... bence yeteri kadar duyurulmamiş. Neyse seneye insallah.

16. kyenipazar41

Çekme Karavan Yardım

herkese merhaba, 6 kişilik bir çekme karavan için ekli dosyadaki amatör yerleşimi yaptım. Mutfağı dışarıda bıraktım. Ortiz karavanlardaki gibi ön yatağın altına dışarıdan geniş bir kapakla ulaşılabilecek dolap bırakırsam mutfağı camper gibi raylı çekmece , katlanır masa ve portatif nursan ocak...
  17. kyenipazar41

La Capana Camp Göllüce Köyü İznik..

şimdi bu hıdrellez şenliklerinde neler yapıldı ? Ortiz karavan orada stand mı açtı ? Kimler katıldı ?
  18. kyenipazar41

Mekik Motors 2 Kişilik Karavan

güzel bir ürün olabilir ancak ilk gönderdiğiniz fotolardan sonra ben buna 2 kişilik karavan diyemiyorum açıkçası. emeğinize sağlık ve hayırlı işler.

19. kyenipazar41

Karavandan arac üstü çadıra gecildi sanirim... karavanla ilgili afili giriş yapip sonra bu duruma gelmek de kötü...cadiriniz cok iyi olabilir de karavan girisi neydi o zaman ? gerci biz hızlı tren tasarımcıları da gördük...
  20. kyenipazar41

merhaba, 2 kişilik karavan projeniz ne durumda acaba ? teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger