Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.

İlginiz için teşekkür ederim. Tabii karavan zaten ayrı bir konu da arabayla gidenler için işte ufak tefek ipuçları vermiş olayım ben de mesela su maliyeti düşürmek , uygun fiyatlı yemekler , otelde otopark imkanı veya ücreti gibi... Devam edeyim bakayım biraz ; ÇOCUK KONUSU : Seyahatimizin...
  2. kyenipazar41

Romanya

Turda'daki tuz madenini , Peleş Kalesini önerebilirim. Drakula Kalesi olarak bilinen Bran Castle ise bence mutlaka görülmesi gereken bir yer değil. Sadece reklamı çok iyi yapılmış. Peleş kalesi ondan daha fazla görmeye değer. Bükreş merekeze uğramayı düşünüyor musunuz ?

3. kyenipazar41

SALZBURG: İşte benim en çok merakla beklediğim ve hayal kırıklığına da kesinlikle uğratmayan bir şehir… Öncelikle bu şehirde 3den 4den fazla aktiviteye katılırım ailemle diyorsanız Salzburg Card’ı almalısınız. (Buradan Sayın Mustafa YETİM’e bu bilgi için teşekkür ederim.) Mutlaka kara...
  4. kyenipazar41

Güzel cümleleriniz için teşekkürler , emin olun lise yıllarımda bir edebiyat öğretmenim yazdığım kompozisyonu beğenmişçesine hatta daha fazla sevindim sözlerinizi okuyunca. Forumda bilgi ve tecrübesine çok inandığım her daim herkese yardımcı olan bir kişisiniz. Şimdi bir nokta ilave etmeliyim...

5. kyenipazar41

SU KONUSU: Maalesef bu EUR un değerlenmesiyle yurtdışındaki bazı basit harcamalarımız dahi yorucu bir hale geldi , bunun en önemli örneklerinden biri de su. Suyun maliyetinin yüksekliğindeki bir diğer sebep de aslında temiz içme suyunun dünyada zaten giderek azalmakta olmasından dolayı kıymetli...

6. kyenipazar41

Herkese Merhaba. Aylardır hevesle beklediğim Türkiye'den kiralık çekme karavanla Avrupa’da 6-7 şehri içeren tur planım karavan firmasının son dakika azizliği sonucu suya düşünce hevesim kursağımda kalarak oturmak istemedim. Karavan olmasa da arabayla gidip , internet üzerinden yaptıracağım...
  7. kyenipazar41

750kg Üstü Çekme Karavan Ağırlık Azaltımı Ile 750kg Altı

Kac metre karavan ve donanim nedir acaba ?

8. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

dediklerinize katılıyorum. sonuç olarak sizi ve ailenizi tanımadığım , hayat standartlarınızı da bilmediğim için net öneriler yapamıyorum. mesela lavabo içim plastik leğen alıp altına gider monte ederek microcamper dış mutfak tasarımı gibi kullanmak da mümkün. 1.200 EURO ya lavabo almak...

9. kyenipazar41

Mesajınız biraz bana taş gibi oldu... ben 100.000 den aşağı jaravan olmaz demedim. 45.000 tl lik bir araç ile başlıyorsanız o karavan 100.000i bulur dedim. Beyefendinin mesajlarina baktigim zaman 78 model aractan da karavan yapilir , durmayin devam edin demeyi uygun görmedim. Bana sorarsaniz 4...
  10. kyenipazar41

Öncelikle kararınız hayırlı olan olsun. Karavanımın olmadığını yaklaşık 2 senedir tüm forumu okuduğumu ve çekme karavan almak niyetinde olduğumu baştan belirteyim. Yukarıda da belirtildiği üzere 39.000 olan aracı bile alsanız bence cebinizde kalan 6.000 tl bakım , yenileme , arıza işlerine...

11. kyenipazar41

Atv, Bisiklet & Kano Taşıyıcı Römork Arayışı (toy Hauler Camper)

699396665 ilan numarasi. Biraz tadilatla işinizi görür gibi...
  12. kyenipazar41

Atv, Bisiklet & Kano Taşıyıcı Römork Arayışı (toy Hauler Camper)

Sayın EL GUAPO (Komik oldu...) bence kendiniz güzelce çizdikten sonra sanayinin yolunu tutunuz... bu şekilde hazır bir römork-yarı karavan-yarı camper tarzı bulmanız bence olası değil. kesinlikle iyi bir ustaya denk gelirseniz tam hayalinizdekini yapacaktır , tabii sizin teslim edeceğiniz proje...
  13. kyenipazar41

750kg Üstü Çekme Karavan Ağırlık Azaltımı Ile 750kg Altı

Merhaba. 750 kilogram altı olduğu müddetçe sorun çıkmaz ancak polis çek kantara dediğinde de yüklü hali 750 kg altinda olmalı. Bir de tip onay belgesi konusu var tabii yurticini bilemem ancak yarın öbürgün avrupaya çıkıcam derseniz tip onay belgesi mutlaka olmalı... kararınız hayırlı olsun.

14. kyenipazar41

Hoto Mobi̇l Hakkında...

2.0 dizel bile olsa karavan için bence de doblo uygun değil. hele ki sıfır ya da gayet yüksek model doblo ? o paraya ducato çevirmek daha mantıklı.
  15. kyenipazar41

Hoto Mobi̇l Hakkında...

Fiat olması degil de 1.3 dizel olmasi hatta dizel ya da 1.3 olmasi da degil de yeterli tork verip verememesi sorun... 1.3 dizel olup karavan ceken de var , 1.6 benzinliyle asfaltı tırmalayan da...
  16. kyenipazar41

Simbonun Karavanı

Hayırlı olsun güle güle kullanın

17. kyenipazar41

Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey...

Merhaba. Ne durumda acaba projeniz ? Bilgilendirebilirseniz çok memnun oluruz.
  18. kyenipazar41

Hoto Mobi̇l Hakkında...

peki bu arkadaşlar gerçek üretimi yapmışlar mı acaba , biraz fotomontaj gibi duruyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri