Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

Hic olmazsa düşük kilometreli 2016 slin da sadece 3 sene bekleyin hatta yılbaşı geldi sayılır 2 sene bekleyin. 5 seneden iyidir :smiley:

2. kyenipazar41

Motokaravan Için 0 Araç Alıp Beklemek

Diger tüm manevi ve insani koşulları, engelleri ya da şansı kaderi bir yana koysam da , bugün 120.000 liraya alabilecegim bir ticari arac olsa mesela... bosver almayayim parayi bankaya koyayım derim... yıllık 34.000 tl para alirim... 5 yilda 170.000 tl... vay canina bugunden sıfır arac aliim...
  3. kyenipazar41

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

konuya ışık tutmaz ama anımı yazayım : Bir zamanlar Vito minibüsüm vardı.Sanırım 4 sene oldu , Şöför + 6 kişi oturma kapasiteli , fabrika çıkışlı VIP dizaynlı bir araçtı. Ruhsatında ise 8+1 yazıyordu. Muayeneye gittim , adam baktı bu araç 8+1 yazıyor , burada 6+1 mevcut , bir tane daha 2...

4. kyenipazar41

İznik'de Karavan Park Alanı...

Ne oldu acaba bu proje , faaliyete geçebildi mi ?
  5. kyenipazar41

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

işte ben de o yüzden diyorum , "multimedya yerine ayrı monitör kullanın" demişsiniz ya hani , monitör farketmez önemli olan alıcıyı iyi yere koyup kablo çekmek diyorum , ister multimedya ekrana isterseniz dikiz aynası monitöre isterseniz ufak lcd ye.

6. kyenipazar41

yanlış mı anladım , konunun monitörle çok alakası yok aslında. kablosuz kamera , alıcı ve verici. Verici zaten kamerada , alıcıyı uygun yere koyup monitöre kablo gidecek. ister multimedyaya ister ayrı bir monitöre ?

7. kyenipazar41

araya giren çok olunca doğru ara sıra görüntü kesilmnesi olabilir ancak yine de işe yarayacak kadar görüntünün geleceğini düşünüyorum , kuvvetlendirici vs de takabilirsiniz. ben olsam alırım kamerayı.
  8. kyenipazar41

Merhaba , ne yaptınız kamera işini ? ben daha önce kablosuz kamera almıştım ve monitör yoktu , ilave olarak alınabiliyordu , fakat bu ev tipi bir kameraydı , görüntü oldukça iyiydi.
  9. kyenipazar41

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Gündoğdu karavan Mahmut bey , umarım sayfaları okumaya devam ediyorsunuzdur. Bugün malum sitede bir ilanınızı gördüm ve maalesef yerli karavanlar konusunda yine olumsuz bir duygu uyandı bende... bu fotoğraflarla (reklam) hatta bu karavanla (üretim) bu iş olmaz Mahmut Bey... Yeni karavanınız...

10. kyenipazar41

Tanışma Bölümü (Karavan)

Değişik bir durum... E63 AMG 4matic de mümkün değil dendiğine göre sorun tork da değil, güç de çekiş sistemi de...

11. kyenipazar41

Tanışma Bölümü (Karavan)

Bana yine de mantikli gelmedi. Tamam 1.700 kg karavan cekmeyebilir ama 1.000 kiloluk da mi çekilmemeli?? O sayfanın bi fotosunu koymanız mümkün mü acaba?
  12. kyenipazar41

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Hayırlı olsun , gözünüz aydın :smiley:

13. kyenipazar41

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba neden uygun değil karavan cekmeye anlayamadım? Tork yeterli de baska bir konu mu var ?
  14. kyenipazar41

Aracım Bu Karavanı Çeker Mi ?

aracıma çeki demirini 2 gün önce taktırdım , projesinde şöyle bir hesaplama gördüm. bilgi olsun diye buraya not etmiş olalım.
  15. kyenipazar41

Aracım Bu Karavanı Çeker Mi ?

3 Kasım cumartesi günü taktırdığım çeki demirinin projesinde şu sayfayı gördüm , belki faydası olur. (en azından teknik uygunluk olarak) motor gücü vesaire haricinde tabii , topuz ile ilgili daha çok.

16. kyenipazar41

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Herkese merhaba , 5 Kasım 2018 tarihi itibarıyla prosedürün son halini yazayım : 03 Kasım Cumartesi günü Aksaray Oto Mar... firmasından aracıma uygun çeki demirini taktırdım. Bana özenle hazırlandığı belli olan dosyamı da teslim ettiler. Pazartesi günü İzmit'te TSE ye gittim , dosyayı ve...
  17. kyenipazar41

Tanışma Bölümü (Karavan)

Tekrar merhaba, iki hafta önce BE ehliyet icin kayıt yaptırarak ilk adımı atmıştım, dün de ceki demirimi taktırarak ikinci adimi atmış bulunuyorum :smiley: , hadi bakalim hayırlısı
  18. kyenipazar41

Caretta 1500 Kullanıcıları Buraya

Hayırlı olsun güle güle kullanın

19. kyenipazar41

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Öncelikle geçmiş olsun inşallah sizi memnun edecek bir çözüme kavuşursunuz. Acaba 5.000 tlyi kredi karti ile şirkete çektirip gerisini eft ike şahsın hesabına mı gonderdiniz ?
  20. kyenipazar41

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Sayın katmaca öncelikle geçmiş olsun inşallah sizi memnun edecek bir çözüme kavuşursunuz. Acaba 5.000 tlyi kredi karti ile şirkete çektirip eftyi beyefendinin şahsi hesabina mi yaptiniz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri