Arama sonuçlarınız

1. Ömer18

Akü Gerilimim Düşüyor

Yani aynı kullanimla akulerimin 4 aylık ömrü mu kalmış oluyor? :)

2. Ömer18

Akü Gerilimim Düşüyor

Merhaba değerli gezenbilir ailesi. 2 adet kurşun asit akü kullanmaktayım. İlk zamanlarda, gündüz panellerden şarj gerçekleştiğinde akü gerilimim float sarjingde 13.5 civarı oluyor ve sonrasında, takip eden gece ve sonraki bir kaç gün şarj olmasa da herhangi bir kullanım söz konusu değilse akü...
  3. Ömer18

Doluluk Oranına Göre Deep Cycle Jel Akü Voltaj Değerleri

Merhaba. Şu paylaştığım belgedeki akü sarjiyla ilgili kısımlar gerçekçi mi?

4. Ömer18

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hayırlı olsun iyi gezmeler
  5. Ömer18

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Çekme karavan. 200 amper akü, 190-190 2 adet güneş paneli

6. Ömer18

Dönüştürme maliyeti ne olacak acaba? Ağırlık konusunda çok faydası olur

7. Ömer18

Standart olarak karavanımda yer alan 220 volt ofis boy buzdolabı kullanıyorum. Yolculuğa çıktığımda fişini çekiyorum konakladığım zaman çalıştırıyorum. Soğutma konusunda memnunum, buzluğu da buz yapıyor. Akülerin akımı sabaha kadar 13.5 ten 12.5 e düşüyor ancak şimdiye kadar bir sorun yok...

8. Ömer18

Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

Merhaba. Yeni başlık açmadığım için buradan soruyorum: milli park ve tabiat parklarında, ormanlarda kamp yapmak yasak mı? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

9. Ömer18

Teşekkür ederim sayın @AKMühendis. Burda şunu merak ettiğim için sordum. Frenli ya da frensiz olması mutlaka güvenlik için önemli değişkenler. Ama atıyorum Güney karavanın midisi 650 kg, bombesi 700 kg, maxisi 740 kg ve hepsinin şasisi de kutu profil ve frenli karavanlar. Bunların yüklü ağırlığı...
  10. Ömer18

Sayın @hanvan altyapıdan kastınız tam olarak nedir?

11. Ömer18

Karavan temizlik

Teşekkür ederim Yücel bey.
  12. Ömer18

Karavan temizlik

Ben de bi tane edindim 12v/8.5W ama aşırı derecede akım çekiyor gibi akülere zararı olur mu diye endişe ettim. Temizlik için çok işlevsel çok yer de kaplamiyor.
  13. Ömer18

Karavan temizlik

Bu arada kusura bakmayın karavan temizlik başlığını görünce doğrudan mesaj attım çekme karavan kullanıyorum.

14. Ömer18

Karavan temizlik

Merhabalar. Karavan iç temizliğini nasıl yapıyorsunuz? 12 volt süpürge kullansam aşırı akım çeker mi?
  15. Ömer18

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Buralar Çankırı Kastamonu sınırında yer alan doğal güzelliklerden bir tanesi...
  16. Ömer18

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Güneybatı yönünden güney midimiz :smiley: Bir kaç deneyimimizi paylaşayım: - 220 volt buzdolabı standart. Gölgede ilk çalışmada 70 watt civarı enerji çekip çok kısa sürede (1 dakika gibi) bunu sonlandırıp sonrasında çok uzun aralıklarla çok daha az enerji çekmekte ancak fotoğrafta görüldüğü...

17. Ömer18

Güney Midi 360 Bombe

midi kullanıyorum sadece arkada var
  18. Ömer18

Bayramda Kiralık Bir Karavanla Ege'de Bir Koyda Sokağa Çıkma Yasağını Geçirmek

YouTube da bir çift ıssız bir koyda ceza yemişti geçenlerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri