Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) 01- Zerrin Yiğiter Çadır 02- can Çadır 03- Dursun Hoca Çadır 04- Çiğsem Küçük Çadır 05- Saadet...

2. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) zerrin bu camera öyle bildigin kameralara benzemiyor inanki, bak inanmıorsan linkine; http://gopro.com/ kanyon yürüyüsümde olmamasına o kadar üzüldümki kahroldum desem yeridir, bu seferde yine...
  3. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) way anasını , kaptım bile 2 nolu koltugu :) ya go pro die bi hd kamera var param bitti yoksa o kadar muhtesem bisiki,suda karda dagda bayırda heryerde o kadar güzel cekiorki hemde hd cekior hemde 170...

4. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) nerdeeeeeeeeeeee listeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rafting listesi nerde canda oradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zerrrin????????
  5. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) kurumcu ormanı gezginleri version 4.9.8.4.567 01- Zerrin Yiğiter 02- cumburlop can 03- Çiğsem Küçük 04- Serdar Yurtoğlu (zerrin oğlunu unutmuşsun Smiley ) 05- Ela Küçük 06- Tayfun 07- Duru 08- Nuran 09-Ali abi (inşallah...

6. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) cümleten günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ** in tekrar açılmasının şerefine iste ikinci bölüm :) https://**.com/files/3778793109/emretepemay11-1.rar görüsürüzzzz cümleten

7. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) zerrrinnnnnnn zerrrrinnnnnnnnnnn ben geliyorum , lakin hafta sonuna kadar istegim nolur bilmiyorum ama ben bu sefer sucuk ekmege katılmıcammmmmm:), yoksa hayatım boyu sucukdan uzaklasmıs olcam, ben kendime aksam icin baska...
  8. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) 2
  9. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) 1

10. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) hepinize günaydınnnn öncelikle emretepeden7saniesusesi ; http://vimeo.com/24435299 ardından 2 parca halinde yolluyacagım fotoların ilk kısmı...

11. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) ömer abi (sizle tanısmıstık zaten birde ben pek sevmiyorum bey sıfatını:)), tamamen haklısınız kendimi savunmayacagım zaten, bu konuda biraz üzgünüm baska nedenlerden dolayı cok ama cok teşekkür ederim...
  12. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) aa buraya gelmis msjlarım zerrin :), yaww alcam oglen gitcemde bu uslanmaz arlanmazlardan cok tuhaf bi koku gelior, sanki zehirli filan gibi yok mu kurbagadan anlayan??

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) isteee prenseslerim:) daha güzel fotolarıda gelecek yarın akvaryum sini halledebilirsem
  14. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) çok mutluyum bennnnnn, çünküü benim prensesler 20 yıl bile yasıyabilior mus hatta ve hatta, dogal ortamından daha uzun yasıyorlarmıs ve hatta direk evcil bir hayvanmıs :)...
  15. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs azda güzel cokda güzel serdar, ben sadece her yürüyüste yürüdügüm insanlara alısıorum, ve ben cok alısırım alıstıgın sevdigin insanları gorememek zor oluo:) yarın gorusuruzzz

16. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs pazar günü görüşürüzz eminn iyi gecelerr:),
  17. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs emin alemsin:), senin üyeligin yokmuydu burada, ben sanki seni hatırlıor gibiyim ama:)
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs gel night gell, geceye tam uydun rumuzunla zaten:) pazar gunu gorusuruzzzz

19. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs tamamdır zerriinnn ela yaş amaaa :) konus konusssss ayriettennn:) uff yaa hepnizide yürüyüsüde pek ozledim hadi yatatlım kalkalım 1 sefer hemen pazar sabahı olsun:)
  20. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş, Fotoğraf, Off-Road, Karavan (29 Mayıs çiğğğğğseminnn sınavı varmış pazar günü elada nazlanıor lakin o gelir:), ufuk abi evet herkes süpriz yapcak bencede, bu arada canım rapide cok sıkıldı, bi orayı yasaklamamıslardı orayıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri