Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011) e postanıza attım fotoların rapidlinkini bu sefer sifresiz :) ali abi senin e postayı bulamadım bana özelden veya burdan yollaman mumkun mu??

2. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011) tamamdır geldi işte :D not: sagda vimeo linkine tıkayıp direk vimeoda HD olarak izlerseniz daha güzel forumdacozunurluk dusuk oluyor, ama direk vimeoda HD olarak cok daha güzel...
  3. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011) yeni bölüm neresi o zaman açta yazıcaklarım var veya sen zaten super güclerinle tasıyosun yazılanları, ben yazayım simdiden:) sizler icin biraz arastırma yaptım; abbas abinin repartuarı...

4. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011) zerrin neden her defasında fotolar icin yeni baslık acıosun acmadan soruyum hemen :)
  5. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011)

6. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011) kadir merhaba, benim gozum baya aradı seni ama tanımadıgım icin ve teller olmadıgı icin haberlesemedik, bu arada kayıktakilerin fotoları cektim belkide sizlerin fotoları cektim:) ben tek...

7. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2 tamamdır zerrinn, dogru diosun bende aslında orayı tarif etmek istedim ama beceremedim ters anlatmısım, orandan gelen dilde ahlatlıbelden gelirken saga donulecek demek istemistim, yuw ama pcye...
  8. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) abicim bana e postadan uyarı gelior takip ettiginiz konuya msj geldi die bende bakıorum oyle haberim oluyor ama nedense simdi beni uyarmadı forum e postayla ,ondan bende ancak simdi gorebildim...
  9. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2 son bi kontrol etsek ben belki artık cep tasımıcam cunku yanımda zerrin, cepi evde ev ev telefonu olarak kullanmayı dusunuorum, yarin belki denerim onun için tel olmassa yanımda, saat 3 te...

10. cumburlop

Ankara'da ki Bisiklet Severler Organize Olalım

Ynt: Ankara'da ki Bisiklet Severler Organize Olalım tamam çağrı baska zaman bulusuruz artık saglık olsun, bende bu hafta eymire tarif ettigin guzargahtan gitmeyi dusunuyorum, fenlisesinden giricem ahlatlıbelden cıkcam sonra tekrar trtye :) görusuruz burada o zaman, eymirden sonrada bulusmak...

11. cumburlop

Ynt: Ankara'da ki Bisiklet Severler Organize Olalım olur tabi neden olmasın, bu hafta sonu gelsene sende eymire? süper olacak gibi gelior, odtünün ormanlarındada gezebiliriz makul uzak lık mı? ben balgattayım?? toplanalım bakalım ortak yerlerde bulusuruz
  12. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) tamdır zerrinn teşekkürler eline, dilbilgisi imla kuralları bilgine sağlık :) bende linki koyayım madem oyle; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75957.0 hadi pisikletçilerrrr buluşalım, bende...

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2 trafikte kullanmaktan bende nefret ediyorum, ama taşıma aparatı yok hala arabada, her arabaya koyup cıkartma işkence oluyor bana, hatta ilk seferinde kısa bir mesafeye goturuyordum bagajın acık...
  14. cumburlop

arkadaslar merhaba, ankaradaki pisiklet severler olarak toplansak, hep birlikte dağ tepe bayır dolaşsak, nasıl fikir? tanışmamızı bu organizasyonda yapabiliriz?? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75933.new;topicseen
  15. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2 zerrrinnnnnnn simdi oldu işte,kadir arkadasdan alıntı yapıp sana sesleniyorum nedeni bende boyle yapıcam:) pisikletimle gelirim trt de bulusuruz ordan sonrası kolay zaten direk aşşaya ...

16. cumburlop

Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları

Ynt: Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları BENGÜÇ ÖZERDEM ULAŞ BAYDAR GÖKCAN BAYDAR YÜKSEL BAYDAR SELAM BAYDAR EVREN OKCU BURAK KİNET SERHAD KANGÖZ ÖZDEM VELİ ERDEM HASAN ÇAĞDAŞ UMUT BEKTAŞ TANER DOĞRU ORKUN DOĞRU BURAK MURAT BAYRAM BARIŞ TOPCU helal yawww size, bişi olsam su...
  17. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) anıl ben dekatlondan alıcaktım 100 tl civarı bisi bagaj arkası son anda vazgecmistim,cozum bu olabilir, tamam hacettepede olabilir ama zaten bilkent hacettepe hepsi aslında esasında odtunun ormanı evime...
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) anıl pisikletleriniz hayırlı olsun:), ben odtünün ormanlarında sürüyorum ama tek basıma sürüyordum eger sizin evler yakınsa veya sizde gelmek isterseniz süper olurrrr, gezenbilirde daha arastırmamıstım...

19. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) zerrinn soyle birsey var sana ne zamandır bahsedicektim donucegimiz gun burayada ugrasak die , bütün arkadaslar ne der bilmiyorum ama süper bisiye benzior alttta videosuda var zaten...
  20. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) günaydın hepinize bu sefer az fotograf var ama olsun nerdeyse hepinizin var ama fotosu, biraz gec oldu ama kusura bakmayın artık https://**.com/files/2848015132/kurumcu.rar raftingde gorusuruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri