Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) ya yok yuw deniz , bu kanyon denen meret oyle boyle bisi dill ama kanyon tam kanyonsa:D ben diim bi hanım icin 1000 taane mango magzasının sana ozel bedava olması sen de bir bey icin bir...

2. cumburlop

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) ceranus ceranus zerrinuss, tamdır kanyon diince sanırım bundan sonra bisiler durcak artık zaten hayatımda, hemde su hayalini kurdugum is fikri icinde gormek oraları super olur bu kadar ankraya...
  3. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) zerrrinn bi kactane okudugunu anlama sorusu cozdum sonra senin ilk mesajını bida okudum, o zaman işte bazı sorularıma cevap bulabildim :D simdi cıkcaz kanyona gitcez cup cupp , sonra geri...

4. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) zerrrrrrinnnnnnnn, bana gelmior ki bu e-postalar bende simdi haberdar olabildim, yani aslında denizlerin catıda daa dorusu:) eğer bahsettigim istanbul işi olmassa, belki yada bursa :P o zaman...
  5. cumburlop

16 Yaşında Dünya Turu

Ynt: 16 Yaşında Dünya Turu merhaba moonligh, boyle bir konuda biraz konudan alakasız olacak lakin tamda konunun üstüne yazdıgın icin bende dusuncelerimi paylasıyım istedim ; ben kelimelere takılınmaması gerektigini dusunuyorum, ve bayan kadın kız , su bu :P onemli olan insanın o kelimeyi...

6. cumburlop

16 Yaşında Dünya Turu

Ynt: 16 Yaşında Dünya Turu uff ya helal Jessicaya , ey jessica azcık senin kanından ülkemin hemcinslerinede sırınga etsek olmazmı , cafede, yanında bir erkek olmadan masayla wc arasında tur yapamayan bayanların oldugu bir ülkeden sesleniyorum sana, ey dunyayı 16 yasında teknesiyle turlamıs...

7. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011) zerrin nerelerdesin ? bende gelcemde bu sefer farklı sekilde belkide :), ufuk abi bu hafta gel artıııııııkkkkkkkkkk
  8. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Yayla Mokamp Yürüyüş Etkinliği (26 Haziran 2011) zerrin ben burdayımda, bisi sorcam bu hafta dere tepe cok cıkar inermiyiz? aklımda bisi varda belki yapmak istedigim? ondan mutevellit soruyorum :)?
  9. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting Ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) inan , inanki az kaldı gelior yeni fotograflar :) (yuw eminim kendini bildin bileli bu espriyi sana cok kisi yapmıstır ama ossun gezenbilirdede ilk ben yapmıs olayım:P, bu arada garmin 1410 u naptın...

10. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting Ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) iki tane video yükledim onları haber verim dedim, http://vimeo.com/25372384 http://vimeo.com/25372893

11. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) bizdeeeeeeee seniiii zerrrrinnnnnnnnnn :P, herşey için sen saol ayriettenn, arkadaslar e posta yolladım size, gelmediyse bile eli kulagındadır, lakin aranızda e postamı yinede almayan olursa bana e...
  12. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) sizlerle ve dogayla oldugum icin mutluyum , sizlerin ve doganın yansıması butun bu guzel sozlerinin kaynagı zerrin, neyse simdi devam edersem kotüşiir.net in alanına gircek gezenbilir:), bu hafta bi türlü gecmio omur gecior...

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) deniz fotograf paylasmaktan kastın buraya eklenen fotoları almak sanırım:), bugune kadar can o kadar fotomu cektin bi kezde al benden sana foto dedigini ne ben ne tarih duydu :P şaka şakaa ailenizin fotocusu olmaktan gayet...
  14. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) geldim, bende uyanmayı basardım ama uyku muhtesem,keşke uyku hapı testırı olarak bi ilaç fabrikasında işe girsem ah ahh, elma yiyen gezgin foton cok vahşi ve yahşi hayırlı ugurlu olsun:), çekende güzel çekmiş tü tüü...
  15. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) yuw salla foton ossa nolur ommasa nolur:P, ama yok illa benim bir kedim bile yok nede pisküvitim, bari fotom olsun dersen , bence fotonun boyutunu kuccculltt orasını nasıl yapcagını bilio musun? bilmiosanda ogren, bilmemek...

16. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) tamam hatırladım; once solda yazdıgın yazıların solunda yani fotografınıncıkacagı yerin ustundeki buyuk puntoyla rumuzun yazıor sana ona tıklıorsun, ordan sonra ozellikler acılıor ordan bi cok sey ayarlanıor sanırım ama bı...
  17. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) dur bende unuttumda once hatırlim bi anlatim bi sanie
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) aa , iii iiii hosgeldin :)

19. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) i yaptında:P, deniz sen yağızın denizmiydin ? :) ya karısık yazdım, deniz sen yagızın dezesi olan denis misin demek istedim ? :) simdi oldu sanırım
  20. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2011) ersin merhaba , rica ederim sen saol hersey icin benim icinde cok güzel bir gündü, bana birde ozelden e postanı atabilir misin??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri