Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) bak fotoda askerde aldıgım yaraları gorebilirsin burnuma dikkat et:P tam biz bu mevzuya biraz ara verelim yoksa zerrin tatilden erken doncek fırca icin :) tatiline yazık etmiyelim...

2. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) ne askeri yaww, watani gorevimizi alnımızın teriyle yaptık biz ne belledin sen :P sen yazdın ya beni listeye o babta , o noktaya pparmak basmak istedim yaz gazteci dirken, oyle işte...
  3. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) yaz gazteci yaz gazteci bitsin bu hasretttt , evde, anan baban bebeler yüzüne hasret:P

4. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) dezegızı dezegızııı, çok istiyorum hep birlikte olalım, ıslanalım baralım caralım rahatlıyalım dere tepe muza binelim öküz tepsin yılan soksun kurt yesin kene ham yapsın bizi heyecan...
  5. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) ey dostlarrr, hep beraber olmayı sizle çok istiyorum, başka şeylerde planlıyorum umarım birlikte olur bol bool cup cupp yaparız :)

6. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011) he heee , fethiye kelebekler vadisi bir kelebek kanyonu iki :P ya benim sürekli uyuyasım varrrrrrrr

7. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011) janissaryyyyyyyyyy, e postana baksanaaa
  8. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011) selam ey ahali, gittigimiz yerin adı neydi?
  9. cumburlop

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011) il ilhan abi bizler asıl tesekkur ederiz, sen beni tanıdınmı bilmiyorum ama ben seni simdi tanıdım bu arada:) hani bizim memleketin kenesinden birsey olmazdı ya benim iste can:), gece sen ben ali ve faruk abi...

10. cumburlop

Cehennem Kanyonu

Ynt: Cehennem Kanyonu zeynn sanırım zeynepten gelior :), zeynep hanım harrrrrrrrrrrikkaa olmus, yaptıklarınız, off soyleyecek tek bir kelime yok!!! ayrıca bu işi dusunup sizi bulan insanlarıda inanılmaz takdir ettim! burası neresi acaba?? dogal sporla alakalı biryerdir ama??

11. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011) dom domcum, bana nie haber vermedin bir basına kesfetmek istedin dimii :) tamam yarın yapcazz 10da bulusalım mı?? 10 bucukta en gec yola koyulmus oluruzz?? aksama kadar gezelim??taa hacettepeye kadar bile gideriz, sen gps...
  12. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011) çağrı zerrin tamdır ankaradayım ve sizleyimmmm, pazar birlikteyiz ama kanyonda aynı güzargahtan donmiyelim salon maratoncuları gibi :), sıkıcı olur o zaman, birde zerrin şeker kanyonu güzeldi ama kanyoning için uygun bir...

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Özçay Kanyonu Keşif Yürüyüşü (24 Temmuz 2011) cağrı demek burdasın :) e postana yanıt verme ama burda ol sen alemsin:), burda olursam ben hafta sonu ,birgun buraya gideriz diger günde pisiklet turu yaparız olurmu?? ben burda konu acarım hatta baskalarıda gelir gelmek...
  14. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011) herkese merhaba, kanyon fotoları normalde 1gb tın uzerindeydi, eleye eleye 500 mb dusurdum , onuda yuklemek rapide herkes icin sorun olcagı icin bende kucultmek zorunda kaldım, su anki dosya boyutu 45 mb filan...
  15. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011) hepinize çooookkkkkkkkk ama çooookkkk teşekkür ederim, yıllara bedel bir 2 gün daha yaşadım sizlerle!!! bidakinde yine görüşmek üzere esen kalın eyyyyyyyyyyyyyyyy ahali :P not:özel msjla bana e postalarınızı...

16. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011) aşeeeeeeeee aneeeeeeeeeeeeeeee, nie dersen karadenizi ve insanını zaten çok severim amma velakin ordu ve hopanın ayrı bir yeri var bende ondan pek mutlu oldum şimdi, fotoyu avrupadan biryer sanmıştım...
  17. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Şeker Kanyonu, Safranbolu (16-17 Temmuz 2011) faruk abeyy , fotolarla ilgili calısmam sürüyor bu sefer 10gbdan fazla foto ve video olunca işim biraz zor :) parmam iyi iyi , en azından kaptırmadım minik serçe parmağımı bakıra, yalayarak yemek yediği o...
  18. cumburlop

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) doru yaw serdar cumartesi yarım gun calısıodu galpa, tamdırr isallah ayarlarlar :)

19. cumburlop

Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) ilhan abi (tanısmasakta gezenbilirdeki herkesle tanısmıs gibi hissediorum ben:) ), gecmis ossunn , hemde memlekette yakalamıs kene sizi, bizim memleketin kenesinden bisi olmaz iciniz rahat...
  20. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011) aşa saol , benim katılabilecegim kesin olmasada :), foto nerde cekildi bu arada?? merak ettim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR