Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi arkadaşlar yardım lütfen kafayı yicem yoksa, iki tulum arkadasında arada kaldım ; biri herkesin bildiği Marmot Wave IV diğeri ise snugpak chrysalis 5 ( http://www.snugpakchrysalis.co.uk/chrysalis5.php ) aradaki farkalr şöyle ; ısı : marmot -11 -30 snugpak -15 -20...

2. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Ziplinig, Trekking, Tarih, Kültür ve Antalya (17-21 Ağustos 2012)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Ziplinig, Trekking, Tarih, Kültür ve Antalya (17-21 Ağustos 201 zerrrinn, siz simdi rafting yaparken ben bu salak ekran karsısındayım :( cünkü hastalandım :(, gercekten hastalandım iyileştim sanıyordum ama daha tam düzelmemişim, gecen sene ayagımın...
  3. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Ziplinig, Trekking, Tarih, Kültür ve Antalya (17-21 Ağustos 2012)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Ziplinig, Trekking, Tarih, Kültür ve Antalya (17-21 Ağustos 201 güzele benziyor haggat, yaw ben bisikletimle gürcistanda 1 hafta tur yapmak istiordum ama, mallıgıma doymayım son dakkaya bırakınca trabzona bile bilet bulamadım :( bi bakim zerrin gelme...

4. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Ziplinig, Trekking, Tarih, Kültür ve Antalya (17-21 Ağustos 201 huuuuuuuu ben kime soruyorum:)
  5. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Ziplinig, Trekking, Tarih, Kültür ve Antalya (17-21 Ağustos 201 zerrinn, zipline nedir yaw ?

6. cumburlop

28. Mengen Turizm ve Aşçılık Festivalinde kamplı off road

Ynt: 28. Mengen Turizm ve Aşçılık Festivalinde kamplı off road daha çok foto daa çok foto :)

7. cumburlop

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) ustam ilgiyle takip ediyorum çalısmanı, birşey rica edicegim, su anki agırlıgı ölçme sansın varmı? birde her asamadan sonra ulasılan agırlıgı? bunu cok merak ediorum ozellikle_? kolay gelsin
  8. cumburlop

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. ankaradayım ve gittiginiz tarihlerde bu baslıgı gormeden once baska plan yapmıstım, biletlerde kampanyalı oldugu icin iptalda edemiyorum :( yoksa gezinize katılmayı bende cok istiyorum , tamda istedigim dusundugum gibi planlarınız cunku
  9. cumburlop

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

zafer bey ben sizi yeni kesfettim, hayallerimizin sizin gerçeğiniz, tebrikler...

10. cumburlop

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) ilhan abi sen misin? şeker kanyon:) yaw sorma, doğa ve sporun icinde oldugu herseye merakım var heleki kendi emeklerinle olabilen birseyse of offf :) , şu an mümkün dil ama ilerde ,değişik hayal ve planlarım var evet:) karavanlada ilgili, bu arada kene zamanı...

11. cumburlop

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) demirci yusuf ustam walla süpersin, tamda merak ettigim soruların cevabını verdin, aynen bende tam dedigin gibi dusunuorum, bu ... ülkede maalesef is tatmini diye birsey yok, esasında bircok alanda tatmin yok artık ve inanılmaz boguluorum bu durumdan, ya...
  12. cumburlop

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) cidden tebrikler, yapımı bile bu kadar güzelken, sonunda bu araçla yasıyacagınız keyif müthis olacaktır. benim sormak istedigm birsey var, yapımı nerde oluyor acaba? kucuk kendi bir atölyenizmi var? yoksa dısardanmı destek alıyorsunuz? bunu ozellikle sunun icin...

13. cumburlop

Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010) tamam bende bordumu alır gelirim işallah:D bu arada diger yerlerin fotoları nerde?? son gittiginiz?
  14. cumburlop

Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010) zerrinnnnnnnnnnn, buralardaysan duy sesimi, bu kıbrıs koyu pek güzel bir yere benzior bu sene nie goturmedin bizi:?? :)
  15. cumburlop

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü çok ama çok tebrik ederim herseyden önce, bu sene likya yolunun 2-3 gunluk kısmını yuruduk ve tadı damagımda kaldı, gelecek yıl belkide zamanlamayı ayarlıyabilirsek birlikte gidebiriliz müthis olur, sanada uygun olursa? bu arada hangi sehirde yasıorsun??

16. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) okudukca sinirim bozuluooo sizle olamadıgım icin bunun bide fotolara bakısı var :(, insallah sag salim gider donersiniz amaaaaaaaa raftinde botlarınız patlar :D kanyonda su alır goturur...
  17. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) ilhan abi , murat abi çok teşekkürler , ilhan abi keşke şaka olsaydı :) çağrı sen sıkılmaktan bahsediosun 1 haftadır sürekli evdeyim sadece 1 kez cıktım dısarı, bide utanmadan sıkıldım deme...
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) eyüp deniz, çok tesekkuur ederim, yaw bazayı sokuordum japon usulu biraz yere yakın yatıyım demistim, sokerken ayagımın altında oldugunu unuttum :( butun gucumle kocaman buyuk parcalardan...

19. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) cok canım acıooo :(:( ben gelemiyorum antalyaya yerimede kanyonda atlayın, sizle olmayı cok istesemde bırakın raftingi yamac parasütünü kanyonu, büyük ihtimal iki 3 hafta hayatım mal gibi...
  20. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) :D yahu eyüp dişileri korkutmustur bu yogunluyum lakkin ilk kez seni korkuttum :P ,tamdırr ben biraz kendi icimde yasim duygularımı :D:D , hadddii hayırlı ossun zaten ozeldede gorusebilcez...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri