Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Murat Bey karavanımı almadan önce acemice hatalar yapmamak için böyle bir liste hazırlamayı düşünüyordum. Çok faydalı oldu. Teşekkürler. Bu liste karavanlara göre değişiklik gösterecektir tabiki. Açılır kapanır bir masanız varsa -masayı indir- de eklenebilir belki.
B sınıfı ehliyetle 750 kg altı 01 sınıfı çekemezsin diyen polisler çıkabiliyormuş onlara cevaben:
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKYAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
Tarih: 17 Nisan 2015 CUMA Resmi Gazete Sayı: 29329
MADDE 8 ‒
e) B sınıfı sürücü belgesi otomobil ve kamyonet...
Kişiliğimin getirdiği bir özellik olarak duyduğum her şeyin gerçek mevzuattaki hükümleri araştırmak bende zamanla bir alışkanlık haline geldi. Aslında bu forumdaki büyüklerimden ve arkadaşlarımdan öğrendiğim ve bu forumda bir yerlerde mutlaka yazan aşağıdaki tüm bilgileri kendimce derleyip...
https://www.emlakpencerem.com/karavan-turizmi-icin-karavan-parklar-geliyor/106289/
- Karavan turizmi dünyada çok yaygın olmasına rağmen ülkemizde hali hazırda istenildiği düzeyde karşılık görmediğini söyleyen MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken...
Sayın AKMühendis, dikkatli incelenirse karavanın bütün resimleri bilgisayarda çizilmiş, ortada üretimi bitmiş bir ürün yok sanırım. Önce ürünü bitirseler daha hayırlı olurdu. Firmaya başarılar.
Selamlar Carpento için konuşabilirim 360 ın boş ağırlığı 600 kg. wc, webasto, güneş paneli, akü vb donanımları eklediğinizde 700 kg oluyor. size 50 kg yükleme kapasitesi kalıyor. Tabi 50 lt su deposunun boş olduğunu varsayıyorum.
Başlıktaki faydalı bilgiler teşekkürler. Peki çeki oku ağırlığını tartmanın basit bir yolu var mıdır? Standart bir baskülü çeki oku tekerinin altına koyup tartmak ilk aklıma gelen.
Sayın Demirak güzel temenniniz için teşekkürler. Bende grubunuza üyeyim ve paylaşımlarınızdan fazlasıyla yararlandik. Çok güzel bir grup. Çok faydalı. ileride kamplarda görüşmek dileğiyle.
Öncelikle görüşünüz için teşekkürler. Tabiki araştırmalarım da sizin eleştirel yazılarımıza da okudum fikir edindim. Benim için her görüş değerli.
Bir karavanın birebir kopyası dediğiniz karavan sanırım airstream basecamp. Evet panoramik camı benziyor. Ama onun haricindeki şeyler birebir kopya...
Karavan siparişi vererek karavan dünyasına ilk resmi adımımı attım. 5 yıldır karavan almak niyetiyle yaptığım araştırmalarımdan sonra benimde uzun süredir yakından takip ettiğim yerli üreticilere birkaç sözüm olacak :)
Öncelikle olumlu yanlarından başlayalım. Karavanları araştırmaya başladığım...
En dolu Erba 3.75 bu olsa gerek :) güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Herkesin merak ettiği konu bu kadar donanım ekleyince 750 kg mı geçiyor musunuz? Tartma şansınız oldu mu?
Görünüş gayet iyi. Fiyatta çok rekabetçi. Kavak kontra ya geçmeleri süper olmuş. Ancak kg konusunda kantara çıkartıp bütün alıcıların kafalarındaki soru işaretlerini gidermeleri lazım. İlanda yazan "750 kg altı" ibaresi yeterli değil net kg ve dolu brüt kg net bir şekilde belirtilmeli bence. Her...
Selamlar örnek vermek gerekirse 3.60 boyundaki May 3600 karavan içinde bir eşya konulamadan 740 kg geliyor. Bunu ilgili karavan firmasının instagram adresinde görebilirsiniz. Bu yüzden resimdeki karavanın 1000 kg altı olması çok zor bir ihtimal. Tip Belgesi şart bir belge. Herhangi bir kazaya...
Rica ederim.
Bu arada böyle bir konu açılınca aklıma geliyor: bir arkadaşımın babası çok eskiden karavancı. 90 lı yıllarda Sakaryalı kardeşlerden aldıkları 5,25 mt boyutunda tahmini 1500 kg olan karavanlarını 1300 motor Skoda Favoritle çekiyorlardı. Geçen arkadaşımı gördüm. Dedim siz gerçekten...
Selamlar aracınızın teknik verilerine göre 85 beygir 114 nm tork değeri üretebiliyor. Aracınızın ağırlığı ise 1055 kilo. May 3600 gibi 750 kg bir karavanı limitlerde çekebilirsiniz belki. Ancak rahat bir sürüş olmayacaktır elbette. Özellikle rampalarda aracı epey zorlayacaktır. Aracın motoru ve...
ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ederim. böylece karavancılık hakkında hayallerimiz daha da yere basar hale geliyor. gerçek karavan hayatını ise ancak bir karavanımız olduğunda deneyimleyebileceğiz artık.
tuvalet ve duştan feragat edip + 1 kişilik yatma kapasite isteyenler için aydos karavan güzel bir alternatif ithal etmiş niewidow un duşsuz ve tuvaletsiz versiyonu an itibarıyla 47.700 tl. ağırlık 600 kg
Polonya dan NIEWIADOW Aydos karavan da Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da -...
Heyecanla okudum hikayenizi. Benim gibi çekme karavan almayı düşünenler içinde ilham verici olmuş. Yazdıklarınızı okuduktan sonra ağır karavanlardan korkar oldum :) umarım paylaşımlarınız devam eder. ben daha çok karavan hayatının gerçeklerini merak ediyorum. herkes deniz göl manzarası atıyor...