Arama sonuçlarınız

1. msafacan

Karavan Gölgede Solarpanel Günește

Benim gibi bir hafta sonu karavancısı iseniz zaten en fazla iki gece konaklayacağınız yerde fazladan en ufak bir iş bile stres kaynağı olabiliyor :smiley: Bu açıdan size katılıyorum. Ben kamp kurulum, yönetim ve toparlanmasında nasıl daha az zaman harcar ve keyfe nasıl daha fazla zaman...

2. msafacan

Kocaeli Kartepe Hegormanya

Önemli olan araç değil amaç. Amaç doğada olmak ve seyahat etmekse siz bunu çok güzel yapmışsınız. Keyifli geziler.
  3. msafacan

Kimyasal Tuvalet Boşaltma Sıklığı...

Selamlar benzer bir şeyi yaşadım. Sifonu çektikten sonra tuvalet kapağını hemen kapatırsanız sifon suyundan süzülen sular kapağın üstünde birikiyor. daha sonra boşaltmak için kaldırdığınızda o biriken su damla damla dökülüyordu. ben sifon kullanımdan sonra sifon suyunun iyice süzülmesine yetecek...

4. msafacan

Karavanda Sürekli Yaşam Üzerine

Güzel bir derleme olmuş elinize sağlık. Bazen aklıma geliyor. Sonra çocuğum kitaplarım ve enstrümanlarım aklıma gelince bu fikirden anında uzaklaşıyorum :sweatsmile: başarabilenlere ne mutlu.
  5. msafacan

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Esas ben tüm karavancılar adına teşekkür ederim. Yeni karavanınız hayırlı olsun. Yeni paylaşımlarınızı merakla bekliyor olacağız.

6. msafacan

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Karavan almadan önce ve karavan aldıktan sonra defalarca okuduğum, karavancılar için içinde onlarca ders barındıran, adeta bir edebiyat eseri gibi güzel ve akıcı bir dille yazılmış, bir karavancılık efsanesi olmuş bu hikayeyi defalarca okudum ve arkadaşlarımı da okuttum. Bu güzel hikâye için...

7. msafacan

Onyx Sapphire 360 Çekme Karavan İnceleme

Bizden de estağfurullah. Tabi ki istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Sadece ben hissettiğimi yazdım. İnsanları kırmadan, kucaklayıcı bir biçimde de yanlışlarını gösterebiliriz belki. Karavancılık kültürüne de bu yakışır diye düşünüyorum. Saygılar.
  8. msafacan

Onyx Sapphire 360 Çekme Karavan İnceleme

Murat Bey, Öncelikle tecrübenize saygım var. Gördüğüm kadarıyla çekme karavan forumunda sürekli aktif olan iki kişiden birisiniz. Yazdıklarınızdan öğrendiğimiz çok şey oldu. Ancak naçizane bir eleştirim olacak. Bu ülkede emekli olmayıp çalışmak zorunda olan ve karavanı sadece hafta sonu ve...
  9. msafacan

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Selamlar araç aküsünden karavan aküsü şarj olmayacaksa neden 13 pin bağlantı kullanıyorlar. bu saçma olmuş biraz. 13 pinin amacı bu zaten. eğer bu sistem olmayacaksa 7 pin bağlantı kullanmak daha mantıklı ve ucuz olur. araçtan beslemenin zararı var mı konusuna gelirsek aracın aküsü sağlıklıysa...

10. msafacan

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

Bildiğim kadarıyla Umarsan Rena 360 larda bu yıla kadar 7 pin bağlantı kullanıyordu. Ancak artık 13 pin bağlantı ile teslim ediyorlar diye biliyorum. En doğru bilgiyi üreticiden alırsanız. 13 pin bağlantı varsa karavanda araçta da 13 pin bağlantı takılmışsa seyir esnasında aracın aküsünden...

11. msafacan

Erba 3.75 Karavan

Erba 3.75 Satış fiyatı 50.000 TL olmuş. Hayırlı olsun :sweatsmile:
  12. msafacan

Karavanda Buzdolabı

Selamlar Klasik 220 den 12 v ta Asterm firması tarafından çevrilmiş Regal 90 lt buzdolabı kullanıyorum. Buzdolabı 1. kademede dahi buz yapıyor, yeterli soğutuyor. Dışardan elektrik aldığımda 2. 3. kademede çalıştırıyorum ve performansı gayet yeterli.

13. msafacan

Çekme Karavanla İlgili Yasa, Yönetmelik Ve Tebliğler

Merhaba bildiğim kadarıyla yanıtlayım. 1- 750 kg altı karavanın yasal olarak sahip olması gereken üç belge O1 belgesi ve Tip onay belgesi ve Fatura'dır. Bu belgeleri üretici verir. Bu belgelere sahipseniz ve kendi arazisiniz se orada kalmanıza engel bir durum olamaz diye düşünüyorum. Diğer...
  14. msafacan

Türkiye'deki İthal Karavan Distribütör Firmaları

Selamlar. hangi firmaların disbiritörü net bir bilgiye ulaşamadım. Hymer ve Knaus satıyor sanırım ama örneğin Hymer'in disbiritörü başka bir firma bildiğim kadarıyla. Ayrıca fiyat bilgilerine de site üzerinden ulaşamıyorum. Bilgiler sizde varsa ekleyebiliriz.
  15. msafacan

Çekme Karavan Ile Seyahatte Lastik Basınç Kaybı

Selamlar dört lastiğinizde mi basınç kaybı yaşandı. bence karavanla alakalı bir durum değil. lastiklerinizi bir lastikçiye kontrol ettirin. ya patlak ya da sibop kaçağı olabilir.

16. msafacan

@12:01 in katkılarıyla ve değişiklikler sonucunda güncel halini toparlayalım o halde: Firma: Aydos Karavan İthal Ettiği Markalar: Adria Site: Adria Türkiye | Aydos Karavan Sahibinden Dükkan: ADRİA KARAVAN TÜRKİYE Giriş seviyesi karavanları: Adria Aviva 360 DK – 4 kişilik – Fiyat: 15.550 €...
  17. msafacan

Düzelteme : Niewiadow Nt 126 'ı artık Agus Karavan ithal ediyormuş güncel fiyatı da 11.800 Euro
  18. msafacan

Ben yerli karavan aldım carpento 360. ama araştırırken yerli yabancı bütün seçenekleri değerlendirdim. O yüzden böyle bir liste yapmıştım. Döviz şuan düştüğü için ithal karavanlar biraz daha cazip hale geldi tabi.

19. msafacan

Karavan araştırmalarım sırasında ithal karavanlar ile ilgili böyle bir liste hazırlamıştım kendime, belki ithal karavan almak isteyen ama nereden başlayacağını bilmeyenler için faydalı olur. Ya da benimde bilmediğim firmalar varsa eklenebilir. Fiyatları resmi sitelerden aldım. Çünkü...
  20. msafacan

Çekme Karavan Hareket Öncesi Kontrol Listesi

Konu sahibi Murat Bey'in affına sığınarak eklemelerle birlikte kendime hazırladığım güncel kontrol listesi: Kapı basamağını kapat Buzdolabını kilitle / kontrol et Dolap kapaklarını kilitle / kontrol et Hekileri kapat Camları kapat Sineklikleri aç Masayı indir Su depolarını boşalt Wc kaseti...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri