Arama sonuçlarınız

1. msafacan

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Bu fiyat aralığında iyi bir karavan bulmak zor gerçekten ancak ilanları tararsanız buna yakın fiyatlara (110-120) Saly Carabinata bulabilirsiniz. Alko şasesi, İthal karavan camları ile bu fiyatlarda en mantıklı karavan gibi görünüyor.

2. msafacan

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Bu tarz eski model ithal karavanlar sıfır birçok yerli karavandan daha iyi olmasına karşın evraksız olduğu için sıkıntı yaşayabilirsiniz. Şuanda denetim yok ama devlet bu işe ağırlık verirse O1/O2 belgesi, ruhsatı, Tip onay belgesi, Faturası olmayan bu tarz karavanlarla sıkıntı...
  3. msafacan

Karavanda Ani̇ Su Isiticisi Elektri̇kli̇ Şofbenler

Benzer arayışlardayım. Bu konudaki araştırmalarımın sonucu oluşan fikirlerimi aşağıdaki konuda toparladım. Umarım faydalı olur. Karavanda Su Isıtıcı Çözümleri

4. msafacan

Karavanda Su Isıtıcı Çözümleri

Haklısınız zaten bugüne kadar benzer yöntemlerle idare ettik :smiley: Ancak insan bu işte, bir şeyler alayım hobimi/karavanı mı geliştireyim gibi şeylerle biraz kendini şımartmak istiyor. Aslında dediğiniz gibi sıcak suya kaç kere ihtiyacın oldu derseniz bir kaç soğuk kamp hariç neredeyse...
  5. msafacan

Karavanda Su Isıtıcı Çözümleri

Karavanımda su ısıtıcı için uygun bir seçenek araştırıyorum. Belki benim gibi karar aşamasında olanlara faydalı olur ümidiyle araştırmalarım sonucu oluşan fikirlerimi sizlerle de paylaşmak istedim. En ekonomik olandan pahalı olana doğru gidersek benim bulabildiğim çözümler ve olumlu/olumsuz...

6. msafacan

Rota Maliyeti Hesaplama Tablosu

Karavandan soğutursunuz adamı :tearsofjoy: kahvaltı dahil 500 tl ye otel vs 700 tl karavan parkı. bu yaz çok çekişmeli geçecek. ama ücretsiz kamp yerleri candır öyle değil mi :smiley:

7. msafacan

Rota Maliyeti Hesaplama Tablosu

herşey bir exel tablosu ile başlıyor. bunlar büyük bir avrupa turunun ayak sesleri diye umut ediyorum :)
  8. msafacan

Eskikaraağaç Leylek Köyü

Aytaç hocam karavancı olduğunuzu biliyordum ancak edebiyatçı olduğunuzu bu yazınız ile öğrenmiş oldum :) edebi bir anlatım tarzıyla muhteşem bir gezi yazısı olmuş. teşekkür ediyoruz. peki karavanla gidebilir miyiz hafta sonu? yoksa kalabalıktan dolayı hiç denememek mi gerekir?
  9. msafacan

750 Kg Altı Çekme Karavanların Yüklü Ağırlıkları Bu Miktarı Aşabiliyor. Denetimlerde Sorun Teşkil Eder Mi?

Selamlar NK Güneş modeli bildiğim kadarıyla 1000 kg üstünde gelmektedir. Şuanda O1 belgesi, Tip Onay belgesi ve Fatura ile bir sorun yaşamazsınız. Ancak gelecekte sorun yaşamayacağınızın kimse garantisini veremez. İlerde devlet bu konuyu kafaya takar ve denetime başlanırsa nasıl bir süreç olur...

10. msafacan

Cekme Karavanla Gezmek

Çekme karavan kullanan biri olarak tecrübem dahilinde cevaplayım. Çekme karavan kurulum ve toparlanması en az yarım saat ama genelde 1 saate yakın sürüyor. Örneğin kamp dışı ıssız bir alana gittiniz. Karavanı araçtan ayırdınız, destek ayaklarını açtınız, tenteyi açtınız vs. orada örneğin aşırı...

11. msafacan

Gezi Araçlarında Webasto Isıtıcı

Ben orjinal webasto marka ısıtıcı kullanıyorum şuan tekrar alacak olsam daha fonksiyonel ve ucuz olan Eberspacher ısıtıcı tercih ederdim. Bunlara bütçe yetmiyorsa önce yerli alternatifler (yılkar vb.) ona da bütçe yetmiyorsa mecburen çinli alternatifler alınıyor.
  12. msafacan

Çekme Karavan Fi̇yatlari Uçtu ..!!!

Konu başlığa ithafen içimi dökmek istedim. Sonbahar başında fiyatlar düşmüş piyasa biraz dengelenmişti. Ancak son kur artışlarından sonra (Euro 15,40) artık yerli karavan fiyatları hakikatten çıldırdı. Ortalama bir yerli karavan (Başoğlu, Ortiz, Saly, Umarsan, Carpento vb. markalar) 10-11 bin...

13. msafacan

Erba 3.75 Karavan

Erba 3.75 uzun süredir Türkiye'nin en uygun fiyatlı karavanı olması nedeniyle satış rekorları kırmış, karavana başlangıç yapmak isteyen, bütçesi düşük veya karavana fazla bütçe ayırmak istemeyen kullanıcıların tercihi olmuştu. Ancak geçen yıl bu zamanlar 45.000 TL olan fiyatı an itibarıyla...
  14. msafacan

Karavanda Atık Depolarının Büyüklüğü Ve Özgür Yaşam

Karavanımda 70 lt temiz su deposu bulunmakta. Şayet duş almıyorsak 70 lt bizi 3-4 gün idare ediyor. Gri su için 35 LT şemsiye bidonu kullanıyorum. Maliyet 90 TL :smiley: Bir depoda iki kez gri suyu boşaltsam yeterli oluyor. Thetforod 365 modeli portatif tuvaletim var. 15 lt sifon suyu, 20 lt de...
  15. msafacan

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Öyle de denebilir Sayın @Doğrucu Davut :smiley: Zaten hobiler için "insanın kendine sorun yaratma sanatıdır" derler. Bu işe birazda öyle bakıyorum ben. Karavancılıktan önce de bir sürü hobi ile uğraştım hiç biri akıl işi değil :smiley: Ama bu uğraş insanın zihninde müthiş bir rahatlama sağlıyor...

16. msafacan

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Kamp öncesi hazırlığım bir hayli uzun sürüyor. Kampa varınca kurulum 1 saat, toplanma 1 saat gibi sürüyor. ancak eşim çocukla ilgilendiği için bütün işleri tek başıma yapıyorum ve baya yorucu oluyor :) kamp sonrası ise daha facia bütün çamaşırlar çarşafların yıkanması, karavanın temizliği falan...
  17. msafacan

Çekme Karavan Kamp Dişi Konaklama

Bende bir çekme karavancı olarak kendi tecrübemi aktarayım: 1) Bir şehre gittiğimde önceliğim tabi ki kamp alanı, çünkü karavanımı bıraktığımda aklım kalmasın isterim. Kamp alanı olmadığında bir benzinlik, restoran ya da otel ile konuşursanız illaki birisi otoparkını kullanmanıza izin...
  18. msafacan

Bursa'da Yeni Bir Karavanpark...

Bildiğim kadarıyla kışın açık ancak kayak tatili için uygun olmayabilir çünkü Uludağ'a 50 km mesafede. Kayak tatili için karavancılar genelde Uludağ'da konaklıyor.

19. msafacan

Bursa'da Yeni Bir Karavanpark...

Yücel Bey bahsettiğiniz kamp Nilüfer Karavan Park. Bursa/ Nilüfer / Alaaddin Bey köyünde. İki gün karavanımla kamp yaptım. Alanı nispeten küçük. 20 karavan kapasiteli ve çoğu sürekli kalanlarla dolu idi. 1-2 tane boş yer vardı ben gittiğimde. Ortasında boş ve çocukların oynayabileceği bir çim...
  20. msafacan

Karavanımı Kendim Yap(tım)

Karavanınızda katlanır olması dezavantajına rağmen iç estetik çok başarılı. Ayrıca ranza açılış şekli ve modüler banyo çok çok başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri