Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok haklısın. O laflar edilecek :smiley: Ama teknoloji ilerledikçe daha küçük motorlardan daha yüksek beygir ve torklar elde edilecek. Buradaki asıl amaçlardan biri aynı gücü daha az yakıt ve emisyonla elde edebilmek. Talep de bu yönde, Amerika'da bile.
Şu anki 2500cc D-max'ler çift turbo...
Merhaba,
Öncelikle 350Nm ciddi bir torktur. Şu an piyasadaki 2500cc D-max'ler 400Nm torka sahip. D-max'in muadili pick-up'lar da 340-400Nm arası torka sahip.
Off-roadda en çok kullanılan araçlardan olan Land Rover Discovery'nin (manuel şanzımanlı) 300Tdi motorunun 264Nm olduğunu ve bu...
Bir arkadaş burada;
Camino Yürüyüşüne Yol Arkadaşı?
Biri daha var ama çoktan gitmiş olabilir;
Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş ....
Şimdiden keyifli bir yürüyüş dilerim :smiley:
Bir arkadaş burada;
Camino Desantiago
Biri daha var ama çoktan gitmiş olabilir;
Camino de Santiago yürüyüşü için yoldaş ....
Şimdiden keyifli bir yürüyüş dilerim :smiley:
Hocam neyi karşılaştırdığını anlayamadım? Buradaki konu Nazilerin katliamlarıyla ilgili ve Sovyetlerin, Fransızların ya da İngilizlerin katliamı olmadı diyen olmadı. "Sovyetler 100bin Türk öldürdü. Nazilerin öldürdüğü 1000 Türk neymiş, unutun gitsin." mi demek istiyorsun?
Bu arada her senenin...
Kusura bakmayın ama "İhtimal çok düşük" diye belirsiz bir cümleye başlayıp "herkes amerikan filmi izleyip yorum yapmasın" diye kesin ve aşağılayıcı bir yorumla devam etmek pek tutarlı gelmedi bana. Bizzat benim, Nazi kamplarındaki işkenceden kaçmış bir Türkün oğluyla tanışma şansım olmuştu.
2...