Arama sonuçlarınız

1. endy

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Erman Abicim Hoş geldiniz, inşallah hep birlikte çok keyifli bir kamp olacak, sizinde gelmenize çok sevindim. Sandalye masa önemli iyi olmuş arabay koyduğunuz : ) bu sefer yerde de oturamayız. yağmurda yağmış olacak:)) Cumartesi sabah görüşmek...

2. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Arkadaşlar Selamlar Cumartesi Pazar günü 3-4 Kasım 2012 günü Ercova yaylasında yapacağımız kamp için detaylar şöyle. Öncelikle Sabah 09:00'da Otoban girişinde Mehmetçik opet tesisinin park alanında konvoy yapıyoruz. Konvoy ile gitmek isteyen...
  3. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Merhabalar sayın batuhan 06 ya bu gece geç saatte ya perşembe akşamı kamp ile ilgili tüm detaylar ile ilgili bilgilendirme bu sayfadan yapılacaktır. Takip etmeye devam Edin Selamlar

4. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Murat sen motorcuların en kralısın, elinde fotoğraf makinan ile gel biraz fotoğraf aksiyonu olsun, zaten özledikde ne güzel olur hep beraber olsak
  5. endy

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selam cem 74 Yds yi uzun zamandir takip ediyorum orduya bot ureten oldukca enteresan bir firma, ilk zamanki urunleri cok iyi degildi, son bir iki senedir ataktalar gerek firma gerek urunler bazinda iyilestirmeler var. bahsettiginiz urun ise sizin bahsettiginiz hafif kis...

6. endy

Mustafa eline saglik super olmus, Hemde yuznu goruruz o daha bir iyi olur. Endy, dreams forever, one life live it.

7. endy

Mertin sicak sarap yapacaginin garantisini coktan aldik Nejat abi. Soz verdi. Ustelik baska suprizlerimizde olur illaki :) Endy, dreams forever, one life live it.
  8. endy

Yuruyus yapmak soyle 1 2 saat bile hepimize iyi gelir herkesin ihtiyaci var, hem yurur hem konusuruz:) dogayi sevelim bol bol yuruyelim. Ayrica yine bu kampimizda hava kosullarini goz onunde bulunduralim, techizat saglam olsun Kamp bitiminde katilan herkes ile toplu kamp resmi de cekelim...
  9. endy

Adnan abi sensiz ve kabak tatlisiz hic bir kamp tam degil, hep yerin belli, sen olmayinca yoklugunda cok belli oluyor.

10. endy

Ufuk abi gelebilirseniz cok seviniriz, nejat abi senin zaman sorunu bitmez kac gel gecende yok yazildin, kalacaksin valla devamsizliktan ozledik valla Bobocum lr ariyorum lakin kafama gore bulamiyorum galiba bende nejat gibi bekleyecegim 2 sene Gurkan sen listedesin gelirsin yoksa bobo agir...

11. endy

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Bende lpg den donuyorum. Artik benim icin marjinal bir tassarufu kalmadi, ne ugrasacagim cekis kaybi oksijen sensoru arizasi, surus keyfini berbat etmesi vs . Birde yeni gelen zamlar isin rengini cok degistirdi. Aracim 2005 model 1.6 suzuki vitara 3 kapi otomatik. Aracim benzinde zehir gibi...
  12. endy

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları satma ya ben bile kıyamıyorum kerataya

13. endy

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bir iki LR reklamı
  14. endy

Bu Araçların Hepsi Land Rover mu?

Ynt: Bu Araçların Hepsi Land Rover mu? Resim çok güzelmiş, Böyle bir LR buluşması yapabilmek lazım...
  15. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Arkadaşlar, nazik davetiniz ve yaklaşımınız için teşekkürler, artık o kadar çok etkinlik yapılıyor ki ( bu çok da güzel bir şey) tarihlerin çakışmaması mümkün değil. Biz bilinçli olarak özelikle bahse konu tarihte Ercova'ya gidiyoruz. Lakin...

16. endy

Arkadaşlar Selam Gezenbilir Ercova Kampı 3-4 Kasım 2012 Bir Sonbahar Kampı düzenliyoruz. Kampımız çadır kampıdır. Tam kamp yeri ve ulaşım ile ilgili bilgiler 31 Ekim 2012 günü bu başlık altında paylaşılacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlarımızın mevsimin şartlarına göre hazırlık...
  17. endy

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Çok düzgün duruyor bence, güzel bir ürün çıkacak siz tecrübelerinizi paylaşın bizde meraktayız
  18. endy

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Çok güzel olmuşşş

19. endy

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi tabanı wibram olmayan goretex olan bileği iyi tutan her şey olabilir, north face e bakabilirsiniz, columbia olabilir
  20. endy

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Selam http://www.garmont.com/outdoor/ita/distributori-lista.php?id_cat=0&stato=GERMANY linkte almanya bayileri var, italyan bir site bilmiyorum malesef ,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri