Arama sonuçlarınız

1. endy

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Efe abi güzel çekmiş Murat abim süper olmuş, biz onla dışarda yatmaya devam diğer kamplarda

2. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Bobo'cum bende yoğundum, hafta sonu kaçtım ya çok iyi geldi, zımba gibiydim valla
  3. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Mehmed Bey & Melek Hanım; Biz çok teşekkür ederiz, ayağınıza yüreğinize sağlık, çok güzel bir kampı hep beraber yaptık, bir dahaki kampta görüşmek üzere Selamlar & Saygılar

4. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Efe abi kimbilir ne yaparken çektim sonra da enterasan geldi ekledim ; Bu arada Erman abi GPS datası gönderdi ekliyorum hem gpx hem kmz Selamlar
  5. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Erman Abi aynen arayı açmıyoruz, bir daha ki kampta görüşmek üzere. ayağınıza sağlık ne iyi ettiniz de geldiniz Bobo'cum sesin çıkmıyor nerelerdesin yahuu

6. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri En büyük avantajı o çadır kur sök yok, tulumu topla matı sar tamamdır, birde Murat abide aynı kafadan olunca süper oldu

7. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Efe Abi; Dışarıda yatınca zaten nerdeyse ölü taklidi yapmış gibi yatıyoruz ya risk grubunda da olan biz değiliz, ayakta yatmamış olanlar :))
  8. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri .
  9. endy

10. endy

11. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri bir kaç fotoğrafta benden gelsin :)
  12. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Efe abicim ben teşekkür ederim esas, ne güzel oldu çok keyifli bir kamp oldu, nice kamplara hep birlikte , Fotoğraflar çok güzel, ellerinize sağlık selamlar Ender

13. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Reha abicim, bence :) yaşlanmanın en iyi tarafı gecenin büyük bir kısmını bir tshirt ile geçirebilmektir, erken kalkmakta çok büyük bir özellik ama; bence bunlar esas ve bariz gençleşme işaretleri sanki. Ayağınıza yüreğinize sağlık...
  14. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Bende katkıları ile bu kampı çok güzel yapan herkese çok teşekkür ederim. Çok keyifli ve eğlenceli bir kamp oldu sizlerin sayesinde... Reha Abicim Fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık. Sabah Erken çok güzelmiş etraf. Selamlar Ender
  15. endy

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

16. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Sayın Pathfinder 77 aramıza hoş geldiniz, yağmura dirençli kıyafet alın yanınıza, her ne kadar yarın kesilecek olsa da yağış. Araçta Telsiz varsa frekans CB de beş PMR de 5/1 Kamp yerinde görüşmek üzere
  17. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) İbrahim Bey ;buyrun gelin kaybolmazsınız. biz de buluruz sizi. Selamlar
  18. endy

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Oğuz Bey; Galiba S harfi yerine gelmiş ; Selamlar Ender

19. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Reha Abi Akşam Berk Güneri yukarıda olacak, Hassas koordinatları ondan alabilirim, geç saatlerde alabilmeyi umuyorum, 2. Paylaştığım resimde bir google earth koordinatı var ama bir işe yarar mı emin olamıyorum. Ondan sonra paylaşabilirim diye...
  20. endy

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) KEmal Bey tam hassas koordinat bende henüz mevuct değil. Cuma akşamından orada olacak arkadaşlarımız var. Bende Henüz hassas koordinat yok, II paylaştığım resimde google arth koordinatı mevcut. Hassas koordinatı en erken Cuma gece paylaşabileceğimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri