Arama sonuçlarınız

1. endy

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Merhaba, aracınız gayet rahat gelebilir, Oteller dolu malesef yeni yer açılmıyor bölge çok kalabalık kayaktan ötürü. Cumartesi sabahı herhangi bir konvoy hazırlamıyoruz. Kendi arasında konvoy yapacak arkadaşlarımız var mı bilemiyorum. Kamp...

2. endy

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Cevdet Bey; Odun tedariki konusunda Otel'den odun satışı yapacaklar, ama tabi çok çok abartmamakta lazım, tahmin ediyorum dışarıda yanacak ateşler için yeterli olur bir problem çıkmaz, çok sayıda ateş yakacağımıza daha az sayıda 2-3 grup...
  3. endy

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Mustafa Abicim, Gezenbilir olarak 5.0 kullanacağız, CB ve PMR için selamlar Biz Cuma Akşamından orada olacağız. Otel'den çok miktarlarda olmamakla birlikte Odun satışı yapılacaktır. Herkes Bir miktar odunu bölgeden tedarik edebilir...

4. endy

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Bülent Kardeşim, biliyorum hiç bir teselli işe yaramaz, acını paylaşmak için ne yapsak az, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah Sizlerin de başınız sağolsun, çok üzüldüm, allah sabor versin ender
  5. endy

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Sevgili İlhami Hocam, atlamış olamazsın tabiki :)))

6. endy

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Arkadaşlar Otel için listeye adını yazdırmış olanların yerlerinin kesinleşmesi için pazartesi günü (11 Şubat 2013 ) öğleden sonra saat 16:00 ya kadar otel ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Otel ücretinin yatacağı hesap numarası...

7. endy

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Aramızdasınız zaten :) , buyrun bekleriz Selamlar
  8. endy

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi LPg sisteminden lpg sistemine litre ve performans olarak farklar olabilir, lakin bunlar 5- 10 litre / 100 km de olabilecek farklar değil.
  9. endy

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Yasar bey aracınız otomatik mi düz mü acaba

10. endy

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi Biz direk sürüş tecrübelerinden yazdık yakıt verilerini.araçtan aracada pek farketmiyor

11. endy

Ufuk abicim sizsiz olmaz zaten aklımızdan bile geçmiyor gelmeyeceginiz
  12. endy

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi İyi Günlerde kullanının, uzun yıllar sizinle birlikte olacak bir ayakkabı aldınız

13. endy

Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi Merhaba Parçaları kayalar oto YAsin Bey'den Temin edebilirsiniz. Gayet Hesaplıdır. Bununla birlikte büyük benzinli motor rektefiyesi dizel gibi pahalı değildir. ÖZenli yapılırsa çok uzun yılllar binebilirsiniz. Selamlar Ender
  14. endy

Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) oo kış kampına bak bu sene çok eğlenceli bir kış kampı olacak anlaşılan, Love story çalacağım kesinlikle, Mert Sıcak şarap var mı yine?
  15. endy

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil Bey, Ellerinize sağlık, merakla takip ediyorum. Selamlar Ender

16. endy

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Nadir Abicim Ellerinize sağlık
  17. endy

VW T3 ile Batı İtalya Gezisi

Ynt: VW T3 ile Batı İtalya Gezisi Altuğ Ellerine sağlık hem senin hem Sinem'in. Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflara hasta oldum. En sonunda bir syncro sahibi olacağım heralde peşine takılmak için, yavaş yavaş zehirleniyorum :)
  18. endy

Gezenbilir SkyArt Buluşması (01 Aralık 2012)

Sevgili arkadaşlar, Skyart'ın Gezenbilir üyelerine 40 %'a varan indirim kampanyası başlatması vesilesi ile SkyArt'ta hem birbirimizi görebilmek, hem SkyArt ürünlerini görüp incelemek üzere bir İstanbul içi etkinlik planladık. Uçak parçalarından mobilya üreten SkyArt atölyesinde 1 Aralık...

19. endy

Land Rover'iniza Yapmış Olduğunuz En Güzel Modifiye Hangisi ?

Arkadaşlar Land Rover Marka araçlarımıza yapmış olduğumuz en güzel modifiyeleri bu sayfa altında paylaşalım, bakalım ortaya ne ilgin fikirlerden yola çıkmış fikirler çıkacak? çıkan sonuçlara göre en güzel modifiye'yi, en faydalı olmazsa olmaz diyeceğimiz ilaveleri veya aksesuarları bir anket...
  20. endy

Land Rover Series III

Ynt: Land Rover Series III Çok teşekkürler, Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger