Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Merhaba, aracınız gayet rahat gelebilir, Oteller dolu malesef yeni yer açılmıyor bölge çok kalabalık kayaktan ötürü. Cumartesi sabahı herhangi bir konvoy hazırlamıyoruz. Kendi arasında konvoy yapacak arkadaşlarımız var mı bilemiyorum.
Kamp...
Cevdet Bey;
Odun tedariki konusunda Otel'den odun satışı yapacaklar, ama tabi çok çok abartmamakta lazım, tahmin ediyorum dışarıda yanacak ateşler için yeterli olur bir problem çıkmaz, çok sayıda ateş yakacağımıza daha az sayıda 2-3 grup...
Mustafa Abicim,
Gezenbilir olarak 5.0 kullanacağız, CB ve PMR için
selamlar
Biz Cuma Akşamından orada olacağız.
Otel'den çok miktarlarda olmamakla birlikte Odun satışı yapılacaktır. Herkes Bir miktar odunu bölgeden tedarik edebilir...
Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI
Bülent Kardeşim,
biliyorum hiç bir teselli işe yaramaz, acını paylaşmak için ne yapsak az,
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah Sizlerin de başınız sağolsun,
çok üzüldüm, allah sabor versin
ender
Arkadaşlar
Otel için listeye adını yazdırmış olanların yerlerinin kesinleşmesi için pazartesi günü (11 Şubat 2013 ) öğleden sonra saat 16:00 ya kadar otel ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.
Otel ücretinin yatacağı hesap numarası...
Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi
LPg sisteminden lpg sistemine litre ve performans olarak farklar olabilir, lakin bunlar 5- 10 litre / 100 km de olabilecek farklar değil.
Ynt: Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi
Merhaba Parçaları kayalar oto YAsin Bey'den Temin edebilirsiniz. Gayet Hesaplıdır.
Bununla birlikte büyük benzinli motor rektefiyesi dizel gibi pahalı değildir. ÖZenli yapılırsa çok uzun yılllar binebilirsiniz.
Selamlar
Ender
oo kış kampına bak bu sene çok eğlenceli bir kış kampı olacak anlaşılan,
Love story çalacağım kesinlikle,
Mert Sıcak şarap var mı yine?
Ynt: VW T3 ile Batı İtalya Gezisi
Altuğ
Ellerine sağlık hem senin hem Sinem'in. Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflara hasta oldum. En sonunda bir syncro sahibi olacağım heralde peşine takılmak için, yavaş yavaş zehirleniyorum :)
Sevgili arkadaşlar,
Skyart'ın Gezenbilir üyelerine 40 %'a varan indirim kampanyası başlatması vesilesi ile SkyArt'ta hem birbirimizi görebilmek, hem SkyArt ürünlerini görüp incelemek üzere bir İstanbul içi etkinlik planladık.
Uçak parçalarından mobilya üreten SkyArt atölyesinde 1 Aralık...
Arkadaşlar Land Rover Marka araçlarımıza yapmış olduğumuz en güzel modifiyeleri bu sayfa altında paylaşalım, bakalım ortaya ne ilgin fikirlerden yola çıkmış fikirler çıkacak?
çıkan sonuçlara göre en güzel modifiye'yi, en faydalı olmazsa olmaz diyeceğimiz ilaveleri veya aksesuarları bir anket...