Arama sonuçlarınız

1. paramecium

Hevesliyim Ve Araştırıyorum; Nereden Başlamak Gerekli :)

Selam, Kapı yüzünden bir yerde dayak yemeyecek veya içlerinden dâhi küfür etmeyeceklerse ben kapı ile oynamaktan vazgeçerim :) Bence aracın 2 yana açılan kapısı, sabit halde ek işlev kazandırmak için bulunmaz bir nimet. Benim aklımda açık kapılara gerilecek bir branda ile dış ortam duşu, üst...

2. paramecium

Bu Gün Kalan Ömrümün Ilk Günü

Selam, Fotoğraflar için teşekkürler :) Ruhsatta 1+1 şeklinde düzeltme işlemi yapılamaz mı? Masrafı ve uğraşı olur diye mi yanaşmadınız? Saygılar.
  3. paramecium

Karavanda Sulu Sistem Soğutucu Kullanılır Mı?

Selam, Benim için uzun zamandır internet kullanıcısıyım. Oyun ile başlayan bu serüvende ilgili olduğum konularda forum yöneticiliği de yaptım ve hâlâ yapıyorum. Benim için en önemli kriter doğru Türkçe ve uygun üslup kullanımıdır. Bu forumdaki birçok kişiye göre de genç olduğumu düşünüyorum ama...

4. paramecium

Selam, Bu koltuklar kontrolde sıkıntı çıkartmıyor değil mi? Webasto cahili olarak soruyorum; tek noktadan mı üflüyor yoksa borularla taşınıyor mu üfleme noktaları? Saygılar.
  5. paramecium

Selam, Bir soru daha; Kaplama malzemesi olarak plastik kullanımının bir sakıncası var mı? Saygılar.

6. paramecium

Dikkat! Karavanda Mutlaka Olmaması Ve Olması Gerekenler.

Selam, Ufak bir düzeltme yapmak isterim. Normalde trifaze sistemlerde 4 değil 5 kablo olmalıdır: -3 adet faz -1 adet nötr -1 adet toprak Ama nötr kullanmayan sistemlerde 4'lü fiş tercih ediliyor. Onlar da genelde özel makine sistemleri oluyor. Detaya girmeye gerek yok :) Saygılar.

7. paramecium

Kendi Çekme Karavanımı Yapıyorum.

Selam, Genelde duvarlara EPS izolasyon paneli, tabana da XPS izolasyon paneli kullanıyorlar genelde. En azından Adria bu şekilde yapıyor :) Saygılar.
  8. paramecium

Selam, Maliyet-bulunabilirlik-uygulanabilirlik-kullanılabilirlik-ömür-bakım kolaylığı-performans-vitrin(görünüm) Bunlar arasındaki optimum dengeyi bulmak zor oluyor. Bu sefer de kişilerin farklı yorumlamaları ve tercihlerine göre şekillenen uygulamalar ortaya çıkıyor. Sonradan gelen kişinin de...
  9. paramecium

Selam, Bir soru daha; Sürgülü kapının iptali veya blokesi sonrası klasik tip karavan kapısı nasıl yapılır? Sürgüden dolayı çok şikayet duydum; gürültü oluyor, iyi kapanmıyor falan. Peki karavan kapısı hazır satılıyor mu? Saygılar.

10. paramecium

Selam, Farklı metallerin temasında galvanik korozyon denen bir olay gerçekleşir. Nem ve tuz bu etkiyi arttırır. Bu tarz yüzeyleri birbiriyle temas ettirmeden önce elektriksel olarak izole etmeniz gereklidir. Aksi halde metallerden biri hızla korozyona uğrar. Bu metalleri birbirine bağlarken de...

11. paramecium

Selam, Herkes norm çalışma yapmayabiliyor maalesef :D Bazen ırksal özelliğimiz olan 'yaptım-oldu' şeklinde hızla iş bitiriyoruz ama bedeli ağır oluyor;) Saygılar.
  12. paramecium

Camper Truck Yapıyorum

Selam, Güzel bir çalışma :) Ağırlık hedefiniz var mı? Saygılar.

13. paramecium

Selam, Dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım :) Gördüğüm bazı uygulamalarda buhar bariyeri yapılmadığı için levhalarla örtmenin görünmeyen noktalarda yoğuşmayı engelleme noktasında faydası olmuyor. Hiç izolasyon yapmadan gövde ile buhar bariyeri arkasında kuru hava bırakırsanız da yoğuşma...
  14. paramecium

Selam, Depoları nereden temin edebiliyoruz? Çünkü şekli standart değil ve çok merak ettim. @Doğrucu Davut Metal kirişlerin içinin PU köpük ile doldurulmasının en büyük avantajı metal yüzeyde yoğuşmayı engelleyecek olması. Metal ısı köprüsü oluşturacak, üstündeki izolasyon daha ince kalacak...
  15. paramecium

Selam, Gayet güzel olmuş :) Ellerine sağlık. Saygılar.

16. paramecium

Selam, Tamirat için kazınması falan gerekiyor ki oldukça fazla işçilik oluyor :\ Saygılar.
  17. paramecium

Selam, Yapıştırma hiç aklıma gelmedi :\ Doğru söylüyorsunuz. Onu araştırayım... Saygılar.
  18. paramecium

Selam, PU köpük kaplamanın 2 sakıncası var benim bildiğim -hatta 3- - Zamanla hacimde çekme yapıyor - Hatalı uygulamada genleşme sonucu yüzeylerde deformansyon olabiliyor - Uygulama fiyatı yüksek - Uygulama esnasında bulaşmamasına dikkat etmek ve sonrasında tıraşlama işlemi gerektirmesi Dört...

19. paramecium

Selam, Yer kaplaması çok ferah göstermiş :) Bunu not edeyim ben de; elinize sağlık :D Saygılar.
  20. paramecium

Selam, PSA grubu değil de sanırım FORD üstünden ilerleyeceğim. Şimdilik ölçülerde onu referans alıyorum. @Doğrucu Davut 'un belirttiği çözüm aslında güzel. Ama pek bulaşmak istemediğim bir modifikasyon :( Panelin kesilmesinden ziyade yerleştirilecek olan parçanın köşeleri radiuslu metalden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,002
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri