Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Yatak yerden 68 cm yükseklikte, bu yüksekliğe bir şey gerektiğini düşünmüyorum....

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Arka kapıların kapatılması, görsellik adına güzel oluyor ama iş sadece burada bitmiyor veya tek sebep sadece bu olmuyor..Bazı araçlar kullanımdan kaynaklanan sorunlar yaşayabiliyor örneğin, araç arkadan kazalı olabiliyor kapılar...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sona kalan boy gardrop ve arka yatak altı bagaj kapaklarının toplanma ve montajlarını yaptım, sonra tüm dolap kapaklarının kaldırma amartisörlerini taktım, yine tüm kapakların kilit mekanizmalarını taktım.. Bu...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, arka yatak bölümü tavan dolaplarının kapaklarını toplayıp yerlerine montajladım...Sonra yatak altı bagajın karavan içine bakan kapağı toparlanıp montajlandı, banyo kapısı tamamen montajlandı, kapının arka stoperları...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, tüm gün dolap kapaklarının finişleme ve yerlerine montaj işleri için çalıştım, masa grubu tavan dolapları, mutfak üstü tavan dolabı, buzdolabı üstü dolap ve banyo kapısının montajları bitti, yarın gardrop ve arka yatak...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah dolap kapakları ile işe başladım, çift renkli olacak kapakların renk ayrım hattına takılacak nikelaj alüminyum için kanalları açtık, kapakların menteşe yuvalarını açtık, sonra 21 adet olan kapaklara takılacak...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah önce karavanda işi biten malzemeleri depoya taşıdım, ortalık iyice rahatladı...Sonra tüm tavan dolaplarının içlerinin mastikleme be boya rötüşlerini yapıp bitirdim, kapaklar takılacak duruma geldi....
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Tavan kontrası 8mm çift tarafı melanim kaplı mdf, tavan köşe dönüşleri ise 8 mm esnek kontrapalk, tavan dolaplarının içlerine isabet eden kısımların üzeri sentetik boya ile boyalı...
  9. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, dün hazırlamış olduğum, tas menteşe yataklarının ve mutfak üst dolabının arka kontraplağının montajlarını yaptım....Sonra banyoda elektrikli wc montajına geçtim, wc'nin duracağı yeri kesinleştirip, atık deposuna gidecek...

10. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah alış veriş yapıp öğleden sonra karavanda çalışmaya başladım...Bu gün, fotoğraflanmaya değer pek iş çıkmadı gibi görünüyor ama çok önemli finişleme işleri yapıldı...Banyo duş teknesinin mastikleme işleri bitti, sırada...

11. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hasan'lara teşekktür ederim.... Araçları imal eden fabrikaların, autocad çizimleri olmadan yumurta gibi kargo bölümlerine sahip araçlar için marketing hazır üretimler yapmak malesef mümkün deyil....
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Hocam, kontralar eski adı ile formika yeni adı ile laminat kaplı olması bir avantaj, ağır kimyasallara bile dayanıklı, selülozik tiner, oto likit pastası ve cif gibi mutfak temizlik malzemeleri ile bile silebiliyorsunuz, her hangi...

13. atiladi

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Erim, polyestercilerin hepsinin elinde üretebildikleri kadar adette siparişi olan endüstriel, seri üretim bir iş var, tek yada 2-3 tanelik işler pek ilgileri çekmiyor, genelde 1 yada 2 kişi çalışıyorlar, ağır kg'lı işleri ve...
  14. atiladi

Dalyan Camping - Dalyan Mugla

Ynt: Dalyan Camping - Dalyan Mugla Kampingden ziyade bir kaç günlük geçiş modunda faydalanılabilecek nezih bir kamp.... kanal boyundaki bir retoranın arka bahçesi, herzaman 4-5 yabancı turist çadırı bulunuyor, çadırlara ilave karavan olarak 4-5 tane kapasiteli, yerler çim, temiz su bol...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, mutfakta idim, öncelikle imalatına dün başladığım, mutfak üst dolabının imalat ve montajı bitirdim...Sonra mutfak tezgahının imalatına geçtim, parçaları montajlayıp mutfak tezgahınıda bitirdim, mutfak tezgahının üst...

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Devam...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın mostrası, masa-yatak grubu üst dolaplarının imalat ve montajını bitirdim, parçalar büyük bende tek başına olunca üst dolap tüm günümü bitirdi...Akşam üzeri kalan vaktimde mutfak tezgahı üst dolabının kenar...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanaın arka yatak bölümünde çalışmaya devam ettim...Önce yatağın seviyesini tespit edip, yatak altı bagaj çalışması imalat ve montajını yaptım, sonra, yatağın karavan içine bakan kısmın iç bagaj kapağının montajını...

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Amacım zaten bu, birilerinin detay anlatımdan faydalanarak kendi karavanını yapabilmesi veya yaptıracaksa, neler isteyebileceğinin listesini oluşturabilmesi, yeniliklerle, küçük detay çalışmalarla, yeni malzemelerle, ölçülerdeki...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Arka tarafı tamamen kapatıp kapatmamakta henüz son kararımı vermedim, şu an için arka bölümde 75 cm kadar açık bölüm var, yine şu an için bu açıklığı perde ile kapatmayı düşünüyorum, ama ilerleyen günlerde bu 75 cm'lik bölüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri