Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

50.000 Tl. Butceye Hangisi? Defender/cruiser/pajero/patrol/discovery/touareg

Maalesef, şimdilik önümüzü göremediğimizden ekonomik darboğaz bitene kadar beklemeye ve binek aracımız ile idare etmeye karar verdik. İleride inşallah yeniden bakacağız. Ama araştırmalara devam :)

2. EL_Guapo

Rexton W Icin Yukseltme Kiti, Diff Lock Ve Alt Koruma Var Mi?

T Tmm teşekkürler. Peki arka kilit mevcut mu? Bu konuda bilginiz mevcut mu?
  3. EL_Guapo

Gezenbilir 10. Geleneksel Kış Kampı; Bölüklü Yaylası Ereğli (23-24 Mart)

Bilgilendirme için teşekkürler. Teçhizatta problem yok, fazlamız bile var diyebilirim. O zaman orda görüşmek üzere ‍♂️

4. EL_Guapo

Gezenbilir 10. Geleneksel Kış Kampı; Bölüklü Yaylası Ereğli (23-24 Mart)

Herkese iyi akşamlar, biz de yeni kampçılar olarak ailecek eşim ve kızım ile birlikte ilk defa bir gezenbilir kampına katılmayı çok istiyoruz ve bunun heyecanını yaşıyoruz. İnşallah bir mani çıkmazsa orada olacağız. Kampçılıkla alakalı çok şey öğreneceğimizi ve yeni dostluklar kuracağımızı...
  5. EL_Guapo

Araştırmalarım sonucunda Rexton W için lift kit buldum, dileyenler firma ile irtibata geçebilir. Ben kendileri e-mail’leştim hızlı dönüş yapıyorlar ve ikgileniyorlar. Aşağıya Türkiyedeki Rexton W için önerilen ürünlerini ve verdikleri fiyatları yazıyorum. Bazı ülkelerde arkada yay...

6. EL_Guapo

Oto Lastiği İçin Mini Kompresör Tavsiyesi ?

Sevgili Kartalveat, bence 2-3 psi yanlış olmuş çok problem değil, yolda kalmayalım, yola devam edebilelim yeterli. Yola devam ettikten sonra nasıl olsa ilk lastikçiye gidilecek, lastiğe gerekli bakım yapışacak, orada en doğru basınç da ayarlanır.

7. EL_Guapo

Oto Lastiği İçin Mini Kompresör Tavsiyesi ?

Herkese merhaba, Başlık açılalı bir mühdet olmuş, ben de bu aralar bir ürün almak istiyorum ama hangisini alsam diye acayip ikilem de kaldım. Bulduklarımı aşağıya linklerini vererek yazıyorum, bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Uzun seneler kullanabileceğim, dağda bayırda...
  8. EL_Guapo

Pick-up'ların Kasası Kapanınca Hız Limiti Artıyor Mu?

Ruhsatta kamyonet sınıfında olan pick up'ı, panelvan kamyonet olarak değiştirebiliyor muyuz?

9. EL_Guapo

Yukseltme kiti ve diff lock konusunu da bir cozebilsek ne ala olacak. Araci aldiktan sonra arayacagim insallah

10. EL_Guapo

Bu is icinden cikilmaz bir hal aldi hakikaten. 1-2 kisi ruhsatta degisiklik yapilabildigini soyluyor, cogunluk ise olamayacagini belirtiyor. Ama ortada yazili resmi bir yazi da yok gibi. Siz arkadaki camli kabini yaptirdiktan sonra ruhsata isletirken arac sinifinin degistirilebilip...
  11. EL_Guapo

Henuz araci almadim, alana kadar en azindan bu arastirmayi yapayim ve karar vereyim istiyorum. Gorsel, teknik bilgi ve fiyatlar mevcut mu?

12. EL_Guapo

Bilenler ve yardimci olabilecekler olursa cok sevinirim. Ben 2012 veya 2013 model Rexton W almayi dusunuyorum ve mumkunse bu aracin arazi kabiliyetini arttirmayi hedefliyorum. Rexton W icin yukseltme kiti, diff lock ve alt koruma bilgisi olan var mi? Hatta mumkunse celik tamponlari da...
  13. EL_Guapo

Evet gordum, onlarda proje cizdirmelerine ragmen yapamamislar
  14. EL_Guapo

Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık İlker bey

15. EL_Guapo

Pick-up'ların Otoyoldaki Hız Limiti Problemi Hk.

Sn. Mukavemet bey, bu konu hakkında başka bir başlık altında Toyota Hilux'u satın alınırken orijinal olarak kapalı olarak almış olan bir üyemizin söylediğine göre kapamanın limitlere hiçbir faydası yokmuş ve birkaç kez de ceza yemiş.
  16. EL_Guapo

Sevgili Fsmy arkadaşım, hız limitleri dahilinde aracı kullanmaya çalışmak ve bunu araştırmak otoyolda yarış hedeflemek mi oluyor? Lütfen konuyu dağıtmadan ilerleyelim
  17. EL_Guapo

Bu tam aranan cevap oldu, tesekkurler

18. EL_Guapo

Ben bu konuda resmi bir yazi ariyorum fakat bulamiyorum. Dogru soyluyor olabilirsiniz belki ama boyle bir uygulama varsa resmi bir yazi da olmasi gerekir diye dusunuyorum. Diger araclarda da %10 artisin olacaginin hangi bolumunu ilginc buldugunuzu da ben anlayamadim zira bu %10 kurali tum...
  19. EL_Guapo

Kesinlikle katiliyorum yalniz ben bu konu ile alakali resmi bir bilgilendirme yazisi bulamadim, belki de boyle bir uygulama hakikaten olmadigindandir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri