Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
Ben 130 kasaların tamamının ruhsatta kamyonet olarak geçip geçmediğini, otomobil klasmanında 130 kasa bulunup bulunmayacağını merak ediyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bu bilgilendirme çok faydalı oldu. Tabii ki belirttiğiniz gibi ilanlarda bilerek veya bilmeyerek yanlış bilgilendirmeler olabiliyor, önemli olan ruhsatı kontrol etmek. Sizin anlatımınızdan yanlış anlamıyorsam araç tek kabin pikap bile olsa ruhsatta otomobil diye geçiyorsa 2 yılda bir muayene...
Siz 600 km yolu 70 km. hız limiti ile gitmeyi hiç denediniz mi? Kamyonetlerde 70 olan limit, otomobillerde 90 km. Aynı şekilde otoyollarda otomobil için 120 olan limit, kamyonetlerde 90 veya 100. Çok ciddi bir fark var.
Anladım, çok teşekkür ederim. Defender 130 çift kabin ve arkası pikap gibi olanlar otomobil ruhsatlı ise otoyol hız limitinden faydalanabiliyor mu? Tam olarak yukarıdaki linkteki Defender gibi bir araçtan bahsediyorum. Çünkü bu araç hem kapalı kasa, hem de pikap gibi duruyor. Ruhsatında otomobil...
Anlıyorum, kafa karıştıran konu satıştaki bazı araçların otomobil ruhsatlı olarak ilana çıkması. Mesela şu aşağıdakilere bir bakabilir misiniz? 3’üde farklı marka, farklı yıllara ait ve farklı cinste araçlar. Hepsi de pikap olarak sınıflandırılmış ama otomobil ruhsatlı olduğu özellikle...
Herkese merhaba,
Benim merak ettiğim konu eski model pikap’larda otomobil ruhsatlı araç bulmak mümkün müdür? Yeni araçlarda bu bulunabiliyor ama bir kişi eski araçlarda bunun mümkün olmayacağını söyledi. Olsa bile o araçta bir sıkıntı olacağını söylüyor. Arayıp da bulamayınca buradan sormak...
Herkese merhaba,
Sizlere İstanbul’dan yazıyorum. Ailemle beraber yaptığımız kamp gezilerimize gitmek için yaklaşık 2 senedir hangi aracı alsam diye araştırıp duruyorum. Arayışıma ilk olarak bir Def ile 110 Station Wagon ile başlamıştım. Sonra görüştüğüm bazı kişiler ve okuduğum bir dünya kadar...
Bu arada 2 aracın arasındaki bazı ufak farkları yazayım :
Hilux 144 hp ve 343 nm tork üretirkerken Instyle 178 hp ve 350 nm tork çıkarttıyor fakat Toyota ağırlık olarak 100 kg. daha hafif. Sonuç olarak serilikleri ve son hızları birbirine oldukça yakın.
Adventure sadece manuel olarak...
Her 2 araçta sınıflarındaki en iyi araçlar olmalarına rağmen gün gelir bir yerlerde lazım olabilir diye ben Mitsubishi’yi tercih ederdim. Ben de pick up için aynı araştırmadan geçmiş, piyasadaki tüm araçlar için bir karşılaştırma tablosu hazırlamış ve son olarak bu 2 araçta karar kılmıştım...
Aile geçindirmek kolay değil. Öncelikleri sıraya koymak gerek. Her şeyin zamanı gelir, yeni kapılar açılabilir, hayırlısıyla bütçenize uygun güzel bir araç da alırsınız. Şu anda size sadece ekstra masraf kapısından ileriye gitmeyecek bir harcamaya girişmemek kararınızla en doğrusunu yaptınız...
Bence hevesiniz çok kırılmasın. Hangi aracı araştırırsanız araştırın muhakkak eksiler bulursunuz. Rexton kötü bir araç değil, kendi tarzındakiler içerisinde (diff lock olmayanlar) oldukça yetenekli off road kabiliyetleri var, bunun yanında kamp için en büyük bagaj hacmine sahip. Ödediğiniz...
Yok biz arabayla gidiyoruz, tam teçhizatlı kampçı gibiyiz, araba ağzına kadar doluyor. Allahtan tecrübelendik de indirme yerimiz (depo) belli ve eşyalar düzenli oldukça hızlıca indir-bindir becerebiliyoruz.
Güle güle kullanım, umarım bizim kadar memnun kalırsınız ve kullanırsınız.
Ben şimdi bir de şu telescopic pole’lardan (direk) sipariş ettim :
US $5.80 16% Off | Lightweight Tent Rod Outdoor Awnings Adjustable Aluminum Rod Tent Poles Accessories For Tents Camping Shelters Hiking
US $5.80 16%...