Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

2004-2006 Arası Pajero3 3.2 Did Tavsiye Eder Misiniz?

Merhaba Mauvais, Yazılarınızı sürekli takip ediyorum ve herkese yardımcı olmaya gayret gösteriyorsunuz, sitenin aktif ve paylaşmayı seven üyelerindensiniz, öncelikle bundan dolayı teşekkür ederim. Benim gördüğüm kadarı ile bahsi geçen 3 aracın da genel olarak km’leri hep çok yüksek. 250.000’in...

2. EL_Guapo

pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning

İyi günler, eğer grupta hala aktifseniz ve bu mesajımı görüyorsanız aradan geçen süre zarfında bu uygulamanın uzun süreli kullanımda aracınızda herhangi problem yaratıp yaratmadığını paylaşabilir misiniz? Ayrıca Pajero hakkındaki görüşlerinizi servis, ustalar, yedek parça bulunması ve...
  3. EL_Guapo

2004-2006 Arası Pajero3 3.2 Did Tavsiye Eder Misiniz?

Herkese merhaba, Tüm konu başlıklarını okudum ve görebildiğim kadarı ile herkes Pajero3 3.2 DID’lerin çok iyi araçlar olduğu konusunda hemfikir fakat hemen hemen herkes parçalarının çok aşırı pahalı olmasından veya bulunamamasından müzdarip ve şikayetçi. Hatta 1-2 üyemiz ilk başta çok övdükleri...

4. EL_Guapo

Hho-hidrojen Yakıt Destek Kiti Uygulama Sonuçları

Sn. Yavuz bey, Çok ilginç bir konuya değinmişsiniz. Ben ileride hidrojenli yakıtın elektrikliden daha ön plana çıkacağını düşünenlerdenim. Elektriğe oranla benzin veya mazotlu motorlardaki gibi hızlı dolum yapılabilmesi kullanımını kolaylaştırıyor, sıfır atık olması da araçların çevreye karşı...
  5. EL_Guapo

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

2008 üretim dediğiniz bizde büyük ihtimal 2009 model olarak geçiyordur sanıyorum değil mi?

6. EL_Guapo

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

Enjektör tamiri de gerekiyorsa nerelere çıkar, bir bilginiz var mı?

7. EL_Guapo

Bizim ihtiyaç dahillerimizde alacağımız arazi aracının çok büyük bir bagaj alanına, sağlam bir yük çekme gücüne ve ne olur ne olmaz iyi bir off road kabiliyetine sahip olması gerekiyor. Yoksa Forester veya Santa Fe gibi bir araç dahi olabilirdi. Ben tipini daha çok beğendiğim, daha az mazot...
  8. EL_Guapo

Çok feci bir örnek, insanlar az paralar için bile ne kadar da üçkağıtçı olabiliyor. Bu yapılan işlem eğer alıcıya anlatılmıyorsa ki anlatıldığını düşünmek çok safça olur, dolandırıcılıktan bir farkı yok. Onun için iyi bir ekspertiz yaptırmadan asla araç almamak lazım. 2. el araçlar için ayrıca...
  9. EL_Guapo

Sevgili Mauvais, Sizin yazılarınızı okudum ve tavsiyelerinizin notlarını aldım. Belirttiğiniz gibi benim bir çok araç hakkında araştırmalarım var ve öğrendiklerimi ve bildiklerimi insanlarla paylaşmayı ve yardımcı olmayı seviyorum. Bundan dolayı değişik araçlar hakkında yazılarımı, başlıklarımı...

10. EL_Guapo

İyi günler dilerim, sizlere bir sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim. 2006-2010 arası 250.000-400.000 km’lerde bakımlı bir WH 3.0 CRD ile ne olduğu pek de belli olmayan gene aynı km’lerde benzer bir araç için istenilen fiyatlar arasında 40.000-50.000 TL. arasında fiyat farkları...

11. EL_Guapo

Yeni Başlayan İçin Off-road Aracı Tavsiyesi

Alternatif olarak Nissan Terrano‘ya bakabilirsiniz. 3.0 motor olanı daha sorunsuzdur. 2.7’de olur ama eğer radyatörü büyütülmediyse hararet problemi vardır. Haliyle bu araçlar ve bu fiyatlara bakacağınız tüm eski model araçlar yakıt tüketimi olarak sizin Yeti ile karşılaştırıldığında minimum 2...
  12. EL_Guapo

Tavan Üstü Çadır Kullanıyorum

Merhaba, öncelikle keyifle ve bu zor zamanlarda bile bol gezerek kullanmanızı dilerim. Benim merak ettiğim konu bu ürünlerin güneş ve sıcağa karşı olan problemleri nasıldır? İlla bir gölgelik bir yere mi park etmek gerekiyor? Gölgelik olmayan bir yerde sabahları güneşten çok etkileniyor mu? Hem...

13. EL_Guapo

Offroad Araç Yapımı

Serkan110 kardeşimiz, ne oldu senin macera? Şimdi bir mesaj düşünce yeniden akıllara geldi. Hayallerinin peşinden gidebildin mi? Mutlu sonla mı bitti ya da düşündüğün gibi olmadı mı veyahut hiç bulaşmadın mı? Eğer buralardaysan bizleri de bilgilendirsene.
  14. EL_Guapo

Alinik Nissan Terrano

Merhaba, ben bu araç için epey bir araştırma yapmıştım ve araştırma yaparken de kendime aşağıya kopyaladığım notları almıştım. Tam hatırlayamıyorum ama belki bu notları Terrano bölümünde bir yerlere yazmış olabilirim. Sizinle paylaşıyorum : Almadan once aracta bakilacaklar : Aracın şase...
  15. EL_Guapo

At Çekme Römork’u Hk.

İlginiz için teşekkürler. 2. el olanı ben de görmüştüm. Kaliteli duruyor ama bana biraz pahalı geldi açıkçası. 20.000 TL. olsa düşünülebilir. Diğer en alttaki linktekinin de kalitesi pek iyi değil gibi. Araştırmaya devam edeceğim

16. EL_Guapo

At Çekme Römork’u Hk.

Merhaba sevgili dostlar, Ben sizlerden kızımın yarışlarına götürebilmek için at çekme römork’ları hakkında bilgi rica edeceğim. Böyle bir römork’u uygun fiyatlı olarak nasıl ve nereden bulabilirim?
  17. EL_Guapo

Arazide Çekme Karavan Sorunsalı

Ben de ilerleyişinizi ve sonucunu çok merak ediyorum. Lütfen en nihayetinde vereceğiniz kararı, belediyenin tutumunu, arsanıza koyacağınız dorse, karavan vs. bize de fotoğraflarını atın lütfen. Hakkınızda hayırlı olması dileklerimle
  18. EL_Guapo

Rexton Tavsi̇ye Edi̇li̇r Mi̇ ?

Merak ettim, Prado nasıl, neler yaptını., kaç km gittiniz, hiç sorun çıkardı mı?

19. EL_Guapo

Hem Işe Hem Az Offroada Uygun Araç Tavsiyesi

Katılıyorum. Hem günlük kullanıma uygun, hem Low vitese sahip. Diğer bir alternatif olarak Low vitesi yok, yüksekliği, yaklaşma ve uzaklaşma açıları da tam bir off road aracı olmasa da ebatları dolayısı ile günlük kullanıma daha uygun olan Subaru XV var. Bir diğer dezavantajı benzinli...
  20. EL_Guapo

130 Çift Kabinli Pikap Arıyorum

Merhaba Onkal, 130'lukların da tamamının pikaplar gibi kamyonet ruhsatlı öğrendiğimden gene SUV'lara döndüm. Araştırdıkça birşeyler çıkıyor, araştırmadan dalmak mı lazımdı acaba :) Kamyonet ruhsatlı istemememdeki sebep de hız limitlerinin çok düşük olması. Buradan çok hız yaptığım çıkartılmasın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,992
Kayıtlı Üye Sayımız
166,741
Kaydolan Son Üyemiz
Ekrem 61

Çevrimiçi üyeler

Geri