Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020 Temmuz Üretimi Kamp Römorkumu Satıyorum. Detaylar için ENDURON AKREP XL * TEMMUZ 2020 ÜRETİMİ Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 888207307
Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ?
2008 4x4 Intense satan bir arkadaşa aracında R/D LOCK ya da ASTC düğmelerinden hangisi olduğunu sordum, cevap "Bitek dengeleyeci esp yani viraj dengeleyici var" düğme falan yok cevabı geldi. Ne dersiniz?
Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?
Bende DI-DII araçlara bir süredir ilanlar üzerinden bakındım, kişilerle görüşmeler yaptım ama Malatya dan kalkıp yanında gidecek türde aklıma yatan göremediğim gibi kısa zamanda bile süprizlere açıklığının çok olması gereği araçtan da iyice...
Elbette, bulunduğu il ve Discovery parçalarının fiyatı düşünüldüğünde kazalardaki rakamlar sorun edilecek durumda değil. Ancak benim dikkat çekmek istediğim konu, ilan açıklamasında dahi bu kadar aleni bir olan bir durum "kazasız" ibaresiyle...
Daha önce baktığım için ilanda "kazasız" denilen aracın 5664 sorgusunu paylaşıyorum. Bu sadece ilk ulaşılabilir olan bilgi, gerisini siz değerlendirin.
Kayitlarimiza gore ***3104 Sasi no lu arac 5 adet kazaya karismistir.
KZ1: 12/02/2013...