Arama sonuçlarınız

1. erhan_41

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Yasal açıklamadır:son gönderilerle hiçbir ilgim yoktur :) erhan_41 / Tuzla

2. erhan_41

:) erhan_41 / Tuzla
  3. erhan_41

Bugün 520 dizel xdrive bmw ye bindim....kalite güven ve rahatlık adına arabamı aradım :) explorer arazide dediğim gibi olmaz ama.....rahattır ve güven verir erhan_41 / Tuzla

4. erhan_41

Arazi için ise explorer tavsiye etmem....yurtdışında 5.2 cherokee kullanmıştım...onu tavsiye ederim .ama konfor ve sorunsuzluk dersen explorer ....bendeki 5.0 limited....sorun varsa yanıtlayabilirim erhan_41 / Tuzla
  5. erhan_41

Bundan sonraki hayalim f150 ford....o da zamanla olur inşallah erhan_41 / Tuzla

6. erhan_41

Teveccühünüz amatör ve bilgiye aç biriyim....elim anahtar tutar erhan_41 / Tuzla

7. erhan_41

Yok Series daha kısmet olmadı....cj 5 toplamışlığım var....şimdiki explorer....daha önceleri feroza....Nissan deluxecub.....subaru....vs erhan_41 / Tuzla
  8. erhan_41

:) dedik ya "bakınca bağ olur bakmazsan....." :) erhan_41 / Tuzla
  9. erhan_41

Bf aldım A/T ve 16 inç jant aldım Çıkanları da ilana koydum.ilfer oto yılmaz usta oltay oto lastik e yönlendirdi.güvensim ve etrafa sorup kafamı karıştırmadan.aldım taktırdım erhan_41 / Tuzla

10. erhan_41

1 yıldır Tuzla lıyım.....buraları öğrenmeye çalışıyorum.....kartal sanayiden pendik sanayiye jant ve lastik almaya gittim ve günü orada bitirdim.haftasonları boş kalabiliyorum.tanışmayı isterim erhan_41 / Tuzla

11. erhan_41

Bilseydim uğrar tanışırdık İlfer oto yılmaz ustaya uğramıştım.... erhan_41 / Tuzla
  12. erhan_41

Bakınca bağ olur :) erhan_41 / Tuzla

13. erhan_41

Bugün kartal sanayide bir tane gördüm sizin araçtan bayagi bakımsız ve ön camda kireçle yazılmış sayılar falan vardı ....tatlım ve gariban gariban bekliyordu :) erhan_41 / Tuzla
  14. erhan_41

Satılık Lastik Ve Jant

Ford explorer dan çıktılar erhan_41 / Tuzla
  15. erhan_41

Satılık Lastik Ve Jant

Xj ve zj lere uyar erhan_41 / Tuzla

16. erhan_41

Satılık Lastik Ve Jant

erhan_41 / Tuzla
  17. erhan_41

Satılık Lastik Ve Jant

33x12.5x17 lastik :1100 tl 17 inç jant : 800 tl Jant ın birinin ayağında ayrılma/kırık mevcut Lastiklerinin birinin iç kısmında fotoğraflarda gözüken aşınma mevcut.....jantlar çiziksiz ve pırıl pırıldır. Islak arap sabunlu fotoğraflar koyarak daha cici görünmelerini sağlayabilirim ama...
  18. erhan_41

Lada Nivani Daihatsu Ferozami

Önerim tabiki Feroza erhan_41 / Tuzla

19. erhan_41

30 Eylül 2016 Mke Ihalesi

Seymen deki jandara6çıkması transit leri incelemiştim...hepsi çok kötü idi erhan_41 / Tuzla
  20. erhan_41

Bir Karavan Doğuyor.

Waayyy memleketime gitmişsiniz :) erhan_41 / Tuzla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem