Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
33x12.5x17 lastik kargaşasında denemek isteyenler varsa satıyorum. Bf ye geçtim.bunlar asfaltta çok konforsuzdu ve artık eskisi gibi arazi yapmayacağım için çıkardım.
erhan_41 / Tuzla
Tampon demir olduğu için alttaki delikleri köşebent ile vidaladım....çokta sağlam oldu.tekerlekleri sıkıştıran demirler hareketli....çok sağlam ve kullanışlı oldu
erhan_41 / Tuzla
Daha önce forester ....explorer......feroza nın sunroof larını temizleyip mekanizmayı yağlamıştım (bolca değil) mantık aynı köşelerde gider delikleri vardır.....ince tel ve hava tabancası ve pet şişe ile su bu işi çözüyor
erhan_41 / Tuzla
Forester ın eşdeğer muadil aracı yoktur.bunu tartışmam.... subaruclubtr adresine üye olun ve oradan destek alın derim....Parça olayı ....Tekrar ediyorum reno ve toyota neyse o
erhan_41 / Tuzla
2 yıl boyunca 2004 model xt kullandım.....unutamadığım ve hala aradığım bir araç.....sorun çıkarmaz.....çıkarmada parçaları reno dan ucuz.....pahalı bulamazsın diyenlere inanma....Arka amortisör hariç :)
erhan_41 / Tuzla