Arama sonuçlarınız

1. FDoğanay

Karavanda Ac220v 5000w Elektrik Ihtiyacı.

Ben aynen böyle kullanıyorum da, 1, ve 2, maddede yazdıklarınızı anlamadım. Ben aynen böyle kullanıyorum da, 1, ve 2, maddede yazdıklarınızı anlamadım.

2. FDoğanay

250w Panel Ve 200a Akü Kombinasyonu Nasıl Olur?

Genellikle 2mt/sn rüzgar hızında çalışmaya başlar, 12mt/sn hızında maximum verime ulaşır. 4-5 kuvvetinde bir rüzgarda aküleriniz şarz olmaya başlar.
  3. FDoğanay

Teknelerde çok kullanılıyor. Ancak teknede bunu takacak çok yer var. Karavanda tepenizde 1 mt. kanat çapı olan bir türibünle seyahat edemezsiniz. Portatif (katlanır) olanı var mıdır bilmem.

4. FDoğanay

Bunu ben de çok düşündüm ama uygulaması nasıl olur? 400W/12= 33 AH enerji verir. Özellikle gece de şarj edeceği için çok işe yarar. Tek olumsuz tarafı, kendine ve çevreye kaç desibel gürültü yapar?
  5. FDoğanay

B Sınıfı Ehlıyet Olur Mu ?

Zor gelmeyecekse, ehliyetinizi C1 yapın olsun bitsin. Başınız ağrımaz.

6. FDoğanay

Igo8 Basarsoft 2018.10 Haritalar En Güncel

ACILMIYOR VİRUSLU DOSYALARA YONLENDİRİYOR

7. FDoğanay

Isuzu'dan Karavan Yapmak

Aslında doğru söylüyorsun. Çünkü indirim için pek çok kriter var: Yaş, şehir, kaza yapıp yapmadığı, meslek, cinsiyet, vs Benim verdiğim rakam tabii ki bemim adıma göre hesaplandı. Yaşım 70, hiç kazam yok, hiç ceza puanım yok vs. ehliyetim 1974,
  8. FDoğanay

Isuzu'dan Karavan Yapmak

Sigortacıma hesaplattım, 10 yaşında Isuzu karavan için ortalama fiyat: Trafik sigortası : 3550 TL, Kasko : 3-4 bin TL çıktı. Suat54 arkadaş bir sıfır fazla koymuş. :smiley:
  9. FDoğanay

Isuzu'dan Karavan Yapmak

Hayırlı olsun, ben de Sprinter veya Crafter extra uzun şase ile isuzu arasında gidip geliyorum. Tek sorun, Isuzunun, şehir trafiğindeki avantajları, dezavantajları. Hangi köprülerden geçeceği, Avrupa seyahatlerinde, şehir trafiğine giribilir mi, sıkıntı yaratır mı? Sorular, sorular....

10. FDoğanay

Akülerinin Kapasitelerine Göre Doldurulma Yüzdesi Ve Dolum Kalitesi

Volkswagen, elektrikli vanı e-Crafter'ın teslimatına başladı

11. FDoğanay

Akülerinin Kapasitelerine Göre Doldurulma Yüzdesi Ve Dolum Kalitesi

TOSHIBA, çok daha hızlı şarj edilebilir ve lityum akülerden bile 3 kat uzun dayanabilen yeni nesil aküler üretmiş; Japonlar başardı! Otomobil sektöründe devrim yaratacak
  12. FDoğanay

Sadece Akü Ile Enerji Saglamak

Burada anlatılmak istenen, lityum akünun artılarını değerlendirmek. Bazen bu artılar fiyatın önüne geçer. tgbrk34 ün durumu gibi. Orbüs 20 AH li-ion akü, 476 TL. 10 tane alsanız, 200 AH ,4.760 TL yapar. Bu da demektir ki, 20 amperlik bir cihazı, 10 saat çalıştırabilecektir. Bunu jel akuyle...

13. FDoğanay

BİR ALINTI DAHA: LİTYUM AKÜLERİ DİĞER AKÜLERDEN AYIRAN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER: Asit ve jel akülere göre küçük boyutları sayesinde daha yüksek amperli lityum akü kullanma imkanı Asit ve jel akülere göre %150 'ye varan ağırlık farklı Standby bekleme süresinde sıfır enerji kaybı...
  14. FDoğanay

Arkadaşlar, Lİ-İON aküler konusunda ne diyorsunuz? %50 konusu, %100 e kadar çıkabilir. Telefonlardaki gibi. Lityum Akü Orbus 12.8v 20ah Lifepo4 Lityum Elektrikli Bisiklet - n11.com ALINTI: Lityum İyon Pil veya Akü Nedir ? Güneş enerjisi ve rüzgar türbini sistemleri geliştikçe, alternatif...
  15. FDoğanay

MOTOKARAVANDA KLİMA

Tahmin etmiştim. Zaten gögüs kliması, güneş görmeyen bir yerde, her zaman yeterli oluyor. Önemli olan motor çalışmazken soğutması idi. Onun da pek mümkün olmadığını tartıştık zaten.

16. FDoğanay

MOTOKARAVANDA KLİMA

Bilgilendirme ve önerileriniz için, Hepinize çok teşekkürler. Sayın Triumph, sizi de, diğer gezenbilircileri de her zaman beklerim. Tanışmak, sohbet etmek, deneyimlerinizden yararlanmak isterim. Sayın Tarkaner, kasnak öneriniz pek pratik çözüm değil. Sonuçta dışarıdan enerjiye ihtiyaç var. Yine...
  17. FDoğanay

MOTOKARAVANDA KLİMA

Tamam jeneratörden vazgeçtim, kampın elektriğini kullanacağım. Bu sefer de diyeceksiniz, klimanın dış ünitesi ses yapacak. Pekiyi arkadaşlar, sizin öneriniz nedir? Arabanın altında yatsam olur mu? :smiley: Ben de bu aylarda DAĞ TURİZMİ yapayım bari. Ya da en iyisi, en başta yazdığım gibi, paşa...
  18. FDoğanay

MOTOKARAVANDA KLİMA

İkinizin de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yukarıda bahsettiğim park kliması, 24V 8,75 Amp çekiyordu. Demek ki, 1 KWA lık Honda bbunu besliyebilecek. Tabii jeneratör aküleri besleyecek, aküler de klimayı besleyecek. Dolayısıyla akülere fazla yük binmeyecek diye düşünüyorum...

19. FDoğanay

MOTOKARAVANDA KLİMA

Bana sonunda bir jenaratör aldıracaksınız. :p Sayın çelebi, ben klima konusunda ciddiyim yav. Bir yolunu bulacağım. Jel aküleri (deep cycle), %85 ine kadar kullanabiliyoruz diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
  20. FDoğanay

MOTOKARAVANDA KLİMA

ALİBABA da bir kamyon park kliması daha buldum. Ama 6,800 BTU . 30-80 Amper güç istiyor. Kamyon Klima,Kamyon Park Klima,Elektrikli Kamyon Kabin Klima Dc16 - Buy Kamyon Klima Product on Alibaba.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri