Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Kasko Değeri Belirleme Sorunu

Ynt: Kasko Değeri Belirleme Sorunu Kendi adıma konuşuyorum, sigortacımı beklemem, kendi başvurumu yapar, sigortacımı da sıkıştırırım. Zira Reasürans'a yapılacak başvurudan bir sonucun çıkıp çıkmayacağı belli değil, belki bir veya iki hafta bekleyeceksiniz, sonra cevap gelmeyecek. Bu süreyi...

2. barbecue

Kasko Değeri Belirleme Sorunu

Ynt: Kasko Değeri Belirleme Sorunu Sedat Bey, Ben, sizin konu ile alakası olmayan ama cevabını bulamadığım başka bir konu ile ilgili, www.bimer.gov.tr adresinden şahsi başvuruda bulunmuştum. Bu web sitesi, "Başbakanlık Bilgi İletişim Merkezi" olarak geçiyor. TC Kimlik numaranız ile başvuruda...
  3. barbecue

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Bizim açımızdan plan netleşmiş durumda. Hangi tarihte nerede olacağız, bugün itibari ile kesinleşmiş durumda. Kalacağımız yerler konusunda kendimizi açık bıraktık. Uygun yer bulursak, mesela pansiyon kalabiliriz, olmadı...

4. barbecue

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim Bey, Vergi hesaplamasında araç yaşı için ilk aralık 1-3 yaş. yani aracınızı sıfır aldığınız yılında 1 yaşında kabul ediyor. Bu durumda bizim için LC'ye binmek daha keyifli oluyor :D :D :D Umarım gönlünüzce uygun bir araç bulursunuz...
  5. barbecue

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Cem Bey, 31.Temmuz-4.Ağustos arasında Ayder ve yukarısındaki yaylalarda olacağız. Benim plakamda beli zaten. Denk gelebilirsek memnun olurum. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

6. barbecue

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim Bey, Tekrar inceledim bir problem yok. Size şöyle açıklamaya gayret edeceğim. 2003 model araç 12-15 yaş grubuna dahil oluyor. Ayrıca emsal değerinin %5 in den fazla vergi ödememeniz gerektiğinden bu sefer motor hacminiz benim durumumda...

7. barbecue

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim Bey, MTV nin kopyası ekte. Siz söyleyince bende işkillendim, web sitesinden tekrar kontrol ettim ama bana çıkan bedelde bir farklılık yok. Ben tekrar kontrol edeceğim, başıma birde yanlışlıktan dolayı ceza çıkmaz umarım. Benim aracın...
  8. barbecue

Land Cruiser Kasko Değer Listesi ?

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Anladığım kadarı ile, uzun süreli araç sahibi olmak, yaş, ehliyet yaşı ve en önemlisi sizden kaynaklı herhangi bir kazanızın olmaması primlerde ciddi anlamda farklar yaratabiliyor. Benim 2011 yılında yaşadığım kazada, karşı taraf %100 kusurlu idi, aracım...
  9. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Özelden iletişim bilgilerini gönderiyorum. Benden aldığınızı söylerseniz, imkanlar dahilinde yapabileceği bir şeyler varsa, mutlaka yapacaktır.

10. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? İsterseniz size sigortacımın iletişim bilgilerini de ileteyim. Sizde ondan bir teklif isteyin.

11. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Hocam, yaşım: 47 İkamet: Ankara B sınıfı ehliyet: 1987 %100 karşı taraf kusurlu olmak üzere 2011 yılında da ciddi bir kazam var. Geçen sene bu araç için Ray Sigorta'ya 472 TL ödemişim, bu sene daha da az. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican
  12. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Bunun başka açıklaması olamayacak herhalde.... :o :o :o

13. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Şimdi siz söyleyince baktım trafik sigortasına ne ödemişim diye, ona da 280 TL ödenmiş.
  14. barbecue

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim Bey, MTV olarak ben bu sene ilk 6 ay için 1355,50 TL ödedim. Vergi indiriminden sonra, yani bir alt dilimden. Aracım 2003 model. Benim aracımda Prins LPG dönüşümü var ve son derece verimli çalışıyor. Araç dün ağır bakımdan çıktı...
  15. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Özay Bey, Size katılıyorum. Yurt içi ve yurt dışı şantiyeler dahil, ayrıca kendi sahip olduğum araçlar içinde Jeep tarzında çok fazla araç kullanma imkanım oldu. Bunlar içinde sadece Defender serisi hiç bir aracı kullanmadım. Bugüne kadar Land Cruiser'dan...

16. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? En önemlisi kaza bela olmasın, gerisi teferruat.
  17. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Ben kaskoyu Ak Sigorta'ya 1650 TL ye 5 taksit şeklinde yaptırmışım. Kasko değeri üzerine LPG sisteminden dolayı 2500 TL lik bir aksesuar bedeli eklenmiş. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican
  18. barbecue

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Selim Bey, Rica ederim, ne demek. Dip not: Bayram süresince ve sonrasında biz ailecek (eşim ve oğlum ile) Doğu Karadeniz de Toyota mızla beraberiz. Selamlar, sevgiler... Burak Dirican

19. barbecue

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet eylesin... Ailesine Allah sabır, sağlık ve uzun ömür versin.... iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. barbecue

Ynt: Land Cruiser Kasko Değer Listesi ? Poliçem arabada, rakamı net olarak hatırlayamıyorum ama tüm indirimler dahil 1400 TL civarında idi. Yarın bakar tam doğru rakamı yazarım. Adaşım, ben aracı aldığımda araç 10 yaşında idi, geçen sene problem olmadı, bu sene sadece Ak Sigorta fiyat verdi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri