Arama sonuçlarınız

1. barbecue

Çamlihemşin'de 2 Gece Önerileriniz?

Çamlıhemşin e çok yakın Potuk Yaylası'nda Platoda Mola, Yasemin HANIM. Internette aratırsanız bulursunuz. Havası, Doğası ve misafirperverliği ile hayran kalabileceğiniz bir adres. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. barbecue

Prado Almaya Adım Adım

300bin bakımda triger kayışının ve devridaim pompasının değişmesi de gerekmez mi? Bilmediğim için merakımdan soruyorum. Bendeki bilgiye göre her 100 binde değişmesi gerekir. Selamlar, saygılar Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  3. barbecue

2007 Land Cruiser 100 4.2 Diesel

Güzel araç

4. barbecue

YORGUN

YORGUN
  5. barbecue

2003-2004 Land Cruiser Vx 100 Arıyorum.

Oğuz Bey, Selamlar... Arkadaşımızın sorduğu soruya cevap olmayacak bu yazı ama mesaj ama merakımdan soruyorum. 2003 LC Vx 100 kullanıcısıyım. Araç aldığımda 176.000 km civarındaydı ve LPG dönüşüm yeni yapılmıştı. 3 senedir delikanlıyı kullanıyorum ve şu anda 215.000 lere geldim. Ama hiç subap...

6. barbecue

Prado Almaya Adım Adım

Belki ben tam ifade edemedim. Yokohama Geolander AT-S latik, çamura girmeyecekseniz sizin için uygun olabilecek lastik türlerinden biridir. Çamur harici yollarda sizi üzmez. Asfaltta ses durumu diğer AT lastiklere göre kabul edilebilinir sınırlar dahilindedir. "S" kısmı snow içinde uygun...

7. barbecue

Prado Almaya Adım Adım

Çamurda verim alamazsınız. Belirtmek isterim. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  8. barbecue

Prado Almaya Adım Adım

Yokohoma Geolander AT-S. Asfalt, asfaltdışı ve kar kullanımında uygun çözüm. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  9. barbecue

Toyota Yedek Parça

Hocam selamlar, Land Cruiser Vx 100 2003 model sağ ön far camı bulma şansımız olur mu. Taş çarpması sonucu cam Çatladı. değiştirmek hasıl oldu. Bilgi verebilirseniz memnun olurum. Selamlar, Burak Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

10. barbecue

Prado Almaya Adım Adım

Ben yaklaşık 35000 km dir Yokohama Geolander A/T-S 265/65R17 kullanıyorum. Bu lastik ile 40 cm karada girdim, Doğu Karadeniz yaylalarınada çıktım, uzun yolda çok Yaptım. Son derece memnun olduğumu çekinmeden söyleyebilirim. Gene kendi Kullanım tarzıma uygun lastik alacak olursam şu anki...

11. barbecue

Outdoor&camping&overland Malzemeleri / Şerpa Outdoor /antalya

Emre bey Hayırlı uğurlu olsun. Sağlık sıhhat içinde bol kazançlar dilerim. Burak Dirican iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. barbecue

Toyota Yedek Parça

özel den mesaj attım bakabilir misiniz lütfen.

13. barbecue

Toyota Yedek Parça

Anladım, komple set olarak pahalı olabileceğini düşünüyorum, gene de size zahmet olmaz ise, fiyatını öğrenebilir miyim. Teşekkürler, Burak
  14. barbecue

Toyota Yedek Parça

Evet devam ediyor, hatta aynı board üzerinde şikayetçi Olduğum başka switch lerde var. Fiyatları makul seviyelerde ise onları da değiştirmek isterim. Teşekkürler, Burak iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. barbecue

Prado Almaya Adım Adım

Beyler, Ben Prado kullanıcısı Değilim ama benzer konu için kullanmış olduğumuz vx100 için takip ettiğim metodu sizinle paylaşmak istedim. Aracınıza ait Bakım,km.lere veya senelere bağlı olarak Kullanım kılavuzu içinde yazılı. Bunun haricinde bir uygulama istiyorsanız aracınızı yetkili bir Toyota...

16. barbecue

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Emre bey Selamlar, sevgiler... Yeni aracınız hayırlı olsun.... Çok kısa zamanda maceralarınızı okudum. Bende neredeyse 1,5 Yıldır kayıplardaydım, Bu süre zarfında neredeyse kafamızı kaldırmadan soluksuz Ülkemiz için Önem arz eden 3 proje üzerinde çalışmalara girince forumdan ve sizlerden uzak...
  17. barbecue

Toyota Yedek Parça

Merhaba 2003 vx100 için A/c on/off switch bulabilir misiniz. Demek istediğim klima devrede iken üzerinde yeşil led yanan buton. Teşekkürler, Burak iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. barbecue

2003-2004 Vx100 Arıyorum..

Ynt: 2003-2004 Vx100 Arıyorum.. Durumum halen güncel.... iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. barbecue

2000 Model Vx100 Tavsiye Edermisiniz ?

Ynt: 2000 Model Vx100 Tavsiye Edermisiniz ? Ben bir yatırım projesi için aracımı ( 2003 model vx100) nakde Dönmeyi planlıyorum. Ilgilenirseniz ve Ankara'da iseniz görüşebiliriz. Selamlar, saygılar..... Burak iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. barbecue

2003-2004 Vx100 Arıyorum..

Ynt: 2003-2004 Vx100 Arıyorum.. Özel mesaj atarak yanıtladım. Teşekkürler, Saygılar, Burak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri