Arama sonuçlarınız

1. Abugraok

Kamp Alanlari Önerİ Ve Yorum Paylaşim

Karadeniz Orduya gidecekler için, Aybastı İlçesine bağlı Perşembe Yaylasında hem konaklayacakları hem de çadır kurabilecekleri yerler var, aynı yayla içinde büyük bir göl ve aynı zamanda Çiseli Şelalesi mevcut. Yine buraya gelmişken Aybastı Kent Ormanını da ziyaret edip orada da kamp...

2. Abugraok

İstanbul'a Yakın, Yerleşim Yerilerinden Ve Insanlardan Uzak Kamp Kurabileceğim Yer Önerisi

Konuyu canlandıralım yine, Bu tip paylaşımlardan sonra kampa gidip gidilmediği, gidildiyse tecrübeleri paylaşmakta büyük fayda var diye düşünüyorum. Ayrıca Kocaeli bölgesinde de çok güzel yerler var. Belki çok ıssız değil ama sakin ve huzurlu yerler var. Başta Menekşe Yaylası. Ben İnönü...
  3. Abugraok

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

Konuyu aktif hale getireyim. Yenice Ormanlarına hiç gitmedim, İstanbula biraz uzak açıkçası, Cuma akşamı iş çıkışı gidip daha önce belirlenen bir alana çadırı kurmak en doğrusu ve çabuk olanı gibi geliyor. Onun dışında video çok güzel, teşekkür ederim yayınladığınız için.

4. Abugraok

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Bu topic sessiz kalamayacak kadar özel bir topic olmuş. Öncelikle emeklerinize sağlık. Fotoğraf karelerinin enfesliği bir kenara son derece de bilgilendirici ve özendirici. Tüm doğa severlerin muhakkak bir şeyler bulup kendine mal edeceği izler var. Bekliyoruz yeni gönderilerinizi, Selam ve...
  5. Abugraok

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Bu arada şişme yatak konusunu atlamışım kusura bakmayın. Ben şişme yatak kullanıyorum devamlı ve çok faydasını görüyorum, tavsiye ederi rahat bir uyku için. Soğuk havalarda ise altına mat koyup üzerine de yatağı koyuyorum.

6. Abugraok

Selam, Yedigöller bu mevsimde soğuk olmaz, en alçak 500 en yüksek 1400 rakım diye biliyorum o civarı. Bu nedenle yukarıda bahsettiğiniz önlemlerle rahatsız edici bir üşüme yaşamazsınız. Ayrıca çocukların ayaklarına kalın bir çorap ve sırtlarına da birer kalın kazak türü bir şey alırsanız ihtiyaç...

7. Abugraok

Merhaba, Ben Aprenaz Fresh Black 3 kullanıyorum. İki yetişkin ve bir çocuk için ideal sayılır, iki yetişkin rahat kalıyor ve eşyalarımız da içine rahat sığıyor. Kurulumu kolay, toplaması kolay, iki kişi rahat bir şekilde yapılabiliyor. Onun dışında sıcakta ve yağmurda gerçekten çok başarılı...
  8. Abugraok

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

:tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
  9. Abugraok

Günaydın, teşbihte hata olmaz diyerekten "delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" olayına döndü bu "doğaya bırakmak" olayı. Herkesin fikrine saygı göstermek lazım elbette. Diğer yandan ben özgürlüğün tanımını "başkalarına zarar vermeden yapılabilecek her şey" diye genelliyorum...

10. Abugraok

İstanbul'dan Doğu Karadeniz'e Kamp Tavsiyesi

Fotoğraf yüklerseniz gerçekten isabetli olur, hem tecrübelerinizi paylaşırsınız hem de bizler görselleri de almış oluruz. Bu arada eğer imkanınız varsa, hala çıkmadıysanız veya yollardaysanız Ordu ilini asla es geçmeyin. Birbirinden müthiş yerler var.

11. Abugraok

Kadirga Koyu Çadir Kamp

Lokasyon benim de ilgi alanıma giriyor. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirse güze olur..
  12. Abugraok

Tam Aysunfunda ya teşekkür edecektim paylaşımı için.... Bir de baktım konu taaa nereye gelmiş, hatta Okan Motelin sitesine girip eşimle dahi paylaştım "buranın kıyısında çadır kurulabiliyormuş" diye. Yeni üye olan beyefendinin eleştirilerini ben de ilk okuduğumda çok subjektif buldum, hele son...

13. Abugraok

İlk Kampımız - Şirinyazı Göleti

Elinize sağlık sn cgokhana. Ben bilindik kamp alanlarında konaklama konusunda son derece isteksiz birisiyim. Sebeplerini de yukarıda son paragrafınızda zaten birkaç maddede belirtmişsiniz. Mümkünse kimsenin gitmediği ve veya çok az kişinin bildiği yerleri tercih ederim. Bundan sonraki...
  14. Abugraok

Kampçılık Ayrıcalıktır.

Nerede kamp yaptığınızı, varsa resimleri paylaşabilir misiniz? Kamptan döndükten sonra, eğer şehirde yaşıyorsanız sıcak ve uğultuya alışmak zaman alıyor.
  15. Abugraok

2018 Gezi Planı

Öncelikle iyi tatiller dilerim. Çadırınız Uludağ Milli Parkı için sanırım çok uygun olmamış, teçhizatlarınızı muhakkak siz iyi biliyorsunuzdur, akşam donduk dediğiniz için değinmek istedim. Diğer yandan günlük 85 tl gibi bir rakam iki adet mi yoksa tek adet çadır için miydi? Çadır kurduğunuz...

16. Abugraok

Zonguldak'tan Batum'a Çadır Kampı Günlüğü.

Tabi tabi. Çoğu yerde var bu. Ben de anlayamıyorum inanın. Yahu hangimiz misafir olduğumuz evi kirletip ayriliyoruz oradan? E ormanlar da hepimizin evi değil mi? Bunu idrak etmek için zeki olmak gerekmez ki. Neyse, konu dağılmasın. Ben de Ağustos 10-25 arası Akdeniz ve Ege bölgelerinde...
  17. Abugraok

Zonguldak'tan Batum'a Çadır Kampı Günlüğü.

Keyifli bir yere benziyor, diğer paylaşımları da bekleriz. Gece ateş yakmak için kamp alanında size odun tedariği sağladılar mı yoksa kendi imkanlarınızla ormandan mı topladınız? Bu arada göle girmeyi düşündünüz mü :) Şelale ve benzeri göletlere çok girmişliğim var, suları buz gibi olmakla...
  18. Abugraok

Kamp Arkadaşi Ariyorum :)

Asosyallikten ziyade anlaşabilmek önemli. Bazı durumlarda hiç bilmediğimiz ya da farkında olmadığımız özelliklerimizi keşfediyoruz. Kamp arkadaşlığı ise bambaşka olur bu anlamda. Hoşlanmazsan eğer yoluna tek başına devam eder ya da sabredip ayrılırsın. Ama bu arkadaşlıklar çoğu zaman uzun süren...

19. Abugraok

Dağ Bayır Kamp Ve Doğa 4x4

Sportage 2 litreden sadece 113 beygir alarak tam bir hayal kırıklığı arabası benim gözümde. Basmazsan zaten 10 lt harcar, net. Basarsan gitmez ama 14-15 lt harcar. En iyisi güçlü motor al, zaten yakar % 15-20 daha fazla ama gider de.
  20. Abugraok

Dağ Bayır Kamp Ve Doğa 4x4

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ssangyong daki malzeme kalitesi ile aklındaki diğer markalar arasında emin ol hissedilir derecede fark yok. Sorento aslında mantıklı bir seçim olabilir, neden? Bol ve uygun ve de alternatifli yedek parça, bol servis, ikinci elde marka bilinirliği, evrensel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri