Arama sonuçlarınız

1. drares

Romanya

Mehmet bey teşekkür ediyorum

2. drares

Romanya

Teşekkürler Yücel bey :)
  3. drares

Romanya

Hemen okumaya, incelemeye koyuluyorum :)

4. drares

Romanya

Merhaba, biz de Dereköy sınır kapısından çıkmayı planlıyoruz. Özellikle Romanya'nın Karpatlar bölgesini, Tuna nehri ve deltasını merak ediyoruz. Ağustos olduğu için sıcaklardan kaçmak adına iyi bir tercih olarak düşünüyoruz :) Değerli bilgiler için teşekkürler :)
  5. drares

Romanya

Merhaba karavan sever dostlar. 2019 yılının gezisini başlıktan da anlaşılacağı üzere Bulgaristan- Romanya gezisi olarak planladık. Aydın'dan "gezentiler" grubu olarak 4 kafadar aile motokaravanlarımızla bu rotayı gezmeyi planlıyoruz. Asıl hedefimiz Romanya olmasına rağmen yolumuz üstündeki...

6. drares

22 Eylül 2019 İlk Karavan Gezi Planı

Merhaba, sorularınızın bir kısmına cevap vermek istedim. Öncelikle hayalinizin hayal kırıklığına uğramaması için bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Örneğin bu büyüklükte bir aracı hiç kullandınız mı? karavanlar cüsseli ve yüklü araçlardır, hızlandırmak kolay, durdurmak zordur. Hız sınırlarına...

7. drares

Doğu Anadolu

Mehmet bey, iyi tatiller. Uzun süredir Doğu Anadolu'dan gezi paylaşımı olmamıştı. Benim tanıdıklarımdan karavanla gidenler de oldu ama gezi yazısı yazmadılar. Sizinle birlikte biz de yöreyi geziyoruz. Kömürhan köprüsünü üniversite yıllarımda görmüştüm. O zaman baraj seviyesi daha yükselmemişti...
  8. drares

Hollanda Ve Belçika Gezisi

Böylece gezi yazınızdan 2 farklı şeyi daha öğrenmiş olduk; o bölgede sokaklara Türkçe isimler verildiğini (Bu bence orada çalışan emektarlara büyük bir onur vermiştir) ve kupaların da manevi anlamını... Teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın bol bol gezip bizlerle paylaşın :)
  9. drares

Bize gezinizi paylaşıp, bölge hakkında fikir sahibi olmamızı sağladığınız için biz teşekkür ediyoruz :) https://www.gezenbilir.com/attachments/img_9744-jpg.513537/ bu fotoğrafta tellere asılmış bir çok kupa-bardak vs var anlamı ne acaba?

10. drares

Takipteyiz ;)

11. drares

Iveco M23 Karavan Ile Yurt Dışına Çıkabilirmiyim ?

Araç ruhsatında karavan yazıyorsa neden çıkılmasın? sadece bazı şehirlerde aracın motor tipine göre veya büyüklüğüne göre giriş yasakları olabiliyor. Ya da her yere park edilemiyor. Bunlara dikkat etmelisiniz. Ruhsatta kaç kişilikse o kadar kişiyi aracınızda taşıyabilirsiniz.
  12. drares

Muazzez Bizi İskeçe Karnavalına Götürdü. (mart 2019)

Merhaba, bu güzel gezi yazısını şimdi fark ettim. Görünen o ki, sizin Muazzez'in yerinde durmaya pek niyeti yok :) Siz de bizim gibi karavanını gönlünce kullananlardansınız. Ama zaten karavanlar bunun için var değil mi? Karnavalı niye yapıyorlar diye düşünürken aradığım cevabı yazınızın içinde...

13. drares

Muazzez’in Seyir Defterinden, Yunanistan Turu (yaz, 2018)

Mayıs 2017'de 2 haftalık bir tur yapmıştık Yunanistan'a. Gezinizde o günleri tekrar anıp eski heyecanımızı yeniden yaşadık. Bu güzel geziyi bizlere aktardığınız için çok teşekkürler :)
  14. drares

Hakan bey gezi yazınız beni 2 yıl önce yaptığımız geziye götürdü. Özellikle Mora adasında aynı yerlerden geçmişiz. Köprüden biz geçtik ama kaç para verdiğimizi anımsamıyorum. Yunanistan'da yaptığımız 2 haftalık gezi, bizim tanışma gezimizdi. Umarım gelecekte daha uzun zaman ayırarak bu geziyi...
  15. drares

Sn. Hgonullu, Yunanistan maceranızı seyir defterinizden keyifle izliyoruz. Güzel gezinizi hoş bir anlatımla bizlere aktardığınız için teşekkür ediyoruz :)

16. drares

80 Gün İtalya Fransa Belçika Hollanda Lüksemburg

Bu güzel gezinin de sonuna gelinmiş. Ağızda yaşananlardan geriye kalmış güzel bir tat, yüzlerde tebessüm... Paris' te karavan hayatımın en pahalı konaklamasını yaşamıştım. 2 gece için indigo kampa 88,88 € ödeme yapmıştım. Sanırım 1 hafta boyunca Paris gibi bir şehirde ücretsiz konaklamanız size...
  17. drares

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

İlginç bir rota, Merakla takipteyim :)
  18. drares

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Hele bir de yanınızda küçük çocuk varsa ve gece çişi gelirse (ki mutlaka gelir) :smiley: bir defasında çadırla kamp yaparken imdadımıza kızımın oyuncak kovası yetişmişti :smiley:

19. drares

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

Bu yazışmalarda yorum yapan arkadaşların olumsuz fikirlerine aynen katılıyorum, ayrıca ilave etmek gerekirse; başlıkta belirtilen yeni kasa ducato (PSA) 17 m3 araç iken, son fotoğraflarda tartışılan eski kasa PSA 13 m3 araç... Eski kasa araçlarda hacim küçük, araç eni de dar olduğu için...
  20. drares

Adana - İskenderun - Gaziantep Gezimiz

Bu konu 2009'da açılmış. Şimdiyse 2018 bitiyor. Benim aklımda halen gidemediğim Hatay-İskenderun rotası... Haftaya gitme planları az önce suya düştü :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR