Arama sonuçlarınız

1. Gkhn060638

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

gayet haklısınız dediklerinize katılıyorum. Son zamanlarda yapılanlardan şikayet yok çok şükür instagramdan ulaşabildiğim nk karavan kullanıcılarından hiçbirinde su alma vs şikayeti yok tabi önceden yaptıkları acemi karavanlarından sorunlar oluşmuş inşallah bende bir sorun çıkmaz :smiley:

2. Gkhn060638

Çeki Demiri Fişi Bağlantı Şeması

google ye yazdığımda birden çok çıkıyo hangisi standart belli değil yeterli bilgide yok
  3. Gkhn060638

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kravanı aldığımda olmassa bu şekilde yaparım zaten karavandaki bağlatıyı blirler bende ona göre aracınkileri değiştiririm

4. Gkhn060638

herkeze merhabalar aracımdaki çeki demiri fişinin kapağı kırıldığı için yenisini aldım ama düzgün bir bağlantı şeması bulamadım birbirinden farklı birsürü şema var araçtaki farklı internettekiler farklı elinde standart bir bağlantı şeması neyin nereye bağlanacağını bilen varsa yazabilirmi veya...
  5. Gkhn060638

O1 750 kg altı için tip onay belgesi O2 750 kg 3000 küsürdü tam hatırlamıyorum o arada kalan agırlıktakiler için tip onay belgesi tam yurt dışın çıkarken ne isteniyor bilmiyorum ama sizin için 750 kg üstü sorun değilse O2 de sorun olmaz yalnız O2 750 kg üatü olduğu için muayene ve ruhsat...

6. Gkhn060638

Teşekkür ederim

7. Gkhn060638

Manisa Nkş Karavan Kullanan Var Mı?

Fotodaki alan tip onay belge no değilmi
  8. Gkhn060638

Fotodaki alan tip onay belge no değilmi
  9. Gkhn060638

Aynı para olsa alırdım ancak onlarda standart paketine 30 bin +kdv istiyor buda 35 bine geliyor iç tasarımını hiç beğenmedim birde güney karavanın birde çok ilgisizler yardımcı olmuyorlar yoksa ankarada ikamet ediyorum ilk baktığım yer orasıydı. Hem birbirinin aynısı üretim şekilleri hiç fark...

10. Gkhn060638

Ben kasım ayında nk karavanla anlastım 25 bin tl ye ekstra donanımı yok tabi benim isteklerile saolsunlar yan bağaja kapak, sineklik.,atık su depoları ayrı(bayo mukfak bir depo tuvalet ayrı depo) ekstra güneş paneli tesisatını çekecekler bu şekilde 25000 e aldım kendim çinden(banggood) 1000...

11. Gkhn060638

ben ekim ayında gittim yerlerine ve bora 3800 modelinden aldım dedkleriniz gibi yolun kenarında pek büyük olduğu söylenemez bir atölyeleri var ama düzenleri gayet güzel agırlamaları gayet iyi gittiğimde bir çiftinki bitmişti memlunlardı karavanlarından altına baktığımda karavanın fren sistemi...
  12. Gkhn060638

elinizde Herhangi bir karavana ait O1 tip belgesi varmı acana internette araştırdım bulamadım bende bora 3800 modelinden satın aldım teslim almaya gittiğimde emin olmak için

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri