Arama sonuçlarınız

1. sevikilhan

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Öncelikle Atilla beyi tanımam belirteyim. Hangi konuda olursa olsun %100 haklı olsak dahi, Emek verilerek yapılan çalışmaları kötülemeye veya çamur atma hakkımızı kendimizde bulamayız... Lütfen önce emeğe saygı...

2. sevikilhan

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Güzel gezinizin devamını heyecan ile bekliyoruz... Darısı bizlerinde başına diyelim.... saygılar....
  3. sevikilhan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sizde hocam sağlıklı ve mutlu kalın, Görüşmek temennisiyle... Sadece meslek yaşantısın da düstur alınması gereken kelimedir benim için... İşimiz konusunda EN İYİ olmalıyız... yoksa mal mülk konusunda kesinlikle değil... :) selam ve saygılar... :)

4. sevikilhan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavid hocam yanıtınızı kesinlikle farketmedim özür dilerim, kusuruma bakmayın. Bildiğim kadarıyla Naim beyle tanışıklığımız yok Cavid Hocam. Özel msj atmayı denedim fakat yeni üyeler özel mesaj atamamakta. O yüzden cevap yeri olarak buraya yazmayı uygun buldum...
  5. sevikilhan

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Feridun beye katılarak Güzel geziler gerçekleştirmeniz dileğiyle....

6. sevikilhan

Avrupa'dan Çeşitlemeler- (Gezgör)

Ynt: Avrupa'dan Çeşitlemeler- (Gezgör) paylaşım için teşekkürler...

7. sevikilhan

Karavan İle İran Ve Umman

Sağ salim yurda dönmeniz temennisiyle takipteyiz....
  8. sevikilhan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Burdan tum abılerıme yazanlara ve yazacaklara çok tesekkur ederım.
  9. sevikilhan

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) herkese merhabalar Ben İlhan ŞEVİK 1980 manisa doğumlu olup Edirne de görev yapmaktayım. Laboratuvar Teknisyeniyim. Sanırım sitenin bir çok bölümünü (Karavanla İlgili olanların) okudum. Çok yaratıcı fikirlerle birlikte çok emek verilmiş çalışmalara bakma...

10. sevikilhan

SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Kolay gelsın, calısmanızın bıtesını heyecanla beklıyoruz.

11. sevikilhan

Volkswagen & Microsoft

Ynt: Volkswagen & Microsoft "VW teknolojisi Microsoft teknolojisi gibi olsaydı otomobiller şöyle olurdu: 1- Her aldığınız arabada tek koltuk olur,diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kaırdınız. 2- Arabalarımız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışırdı. 3- Ortada hiç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,983
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri