Arama sonuçlarınız

1. sevikilhan

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Yeni bilgiye sahip değilim maalesef nerde oturduğunuza gore değişir ama zaman ve para kaybiniz olmuyacaksa ipsalayi denemenizi öneririm. Belki foruma müjdeli haberlerden birini de siz verirsiniz...

2. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Yunanistanin ankara buyukelciliginin sundugu notanin; ilgili paragrafinda sözleşmenin ek 6 maddesine gore verilen ehliyetlerin geçerli olduğu yazmakta. Bizim mavi ehliyetlerimiz maalesef bu sözleşmenin ek 6 maddesini (anex 6 diye geçiyor)...
  3. sevikilhan

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Ben tesekkur ederim...

4. sevikilhan

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Yunanistanin ankara buyukelciliginin sundugu notanin; ilgili paragrafinda sözleşmenin ek 6 maddesine gore verilen ehliyetlerin geçerli olduğu yazmakta. Bizim mavi ehliyetlerimiz maalesef bu sözleşmenin ek 6...
  5. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Enver abi bu yaziya gore viyana karayollari sözleşmesine uygun ehliyetler geçerlidir. Biz sözleşmeyi 2012 de meclisten gecirdigimizden bu yana, sozlesmeye uygun ehliyetleri (yeni pembe olan Yani 11 maddelik...

6. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Enver abi gezdigi ülkeler hakkında bilgi verecektir. Kosova için ekstra yeşil sigorta ücreti odeniyormus. Arnavutluk içinde giriş ücreti varmis... Ne kadar olduklarini bilenler yazacaklardir... (Önceki msj...

7. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Yunanistan girişte ücret istemiyor. Bulgaristan aracinizi sudan geçirip dezenfektan ücreti adi altında 6 leva ücret aliyormus... (Bi ara kaldirmislardi ama tekrar uygulamaya baslamislar) vinyet haftalık 10...
  8. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Birsey degil, Bildiğimiz her konuda yardimci olabilmek dileğiyle...
  9. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) İnaniyorum abi herhangi bir sorun yok benim acimdan... :) forumda bildigim konularda bilgi paylaşimina katki da bulunmaya calisiyorum... Saygi ve sevgiyle enver abi...

10. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Yeşil pasaport sahibi olduğum için yanitlamis bulundum fakat enver abi asıl soru sahibi sizdiniz umarım cevaplama hakkinizi elinizden almamisimdir... :)

11. sevikilhan

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) Yesil pasaport icin İngiltere hariç avrupa ve balkan ulkeleri vize uygulamiyor (moldova konusunda emin degilim). Bulgaristan da rahatça gidebilirsiniz...
  12. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Kibris ehliyeti (İngiltere Kıbrıs garantör ülkelerinden biri olduğu için belki) İngiltere de sorun cikarmiyor olabilirler fakat yunanistan de facto gördüğü bir ülke ehliyetini taniyacagini pek sanmıyorum. Galiba kibris ehliyet harçları da...

13. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Cuma aksami pazarkule sinir kapisindan uluslararasi ehliyetim olmadan yunanistana giriş yaptim. Herhangi bi sorun yoktu fakat önümde yer alan arkadasin demesine gore ipsala da ve ormenioda hala uluslararasi ehliyet soruyorlarmis...
  14. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Turing kurumunun yaptigi şaka... Türk ehliyetinin baska dile çevirisini bile o fiyata yaptiramazsiniz... 5 TL te yaptirdiginiz fotokobinin ne olduğunu bende merak ettim doğrusu?
  15. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Araba icin Bulgaristan da 3 aylik 75 € karsiligi yaptiriliyor. Sadece avrupa birligi ve bulgaristanda geçerli, balkan ülkelerinde geçerliliği yok.

16. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması İlk kez 378 yenileme 200 civarında
  17. sevikilhan

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması 10 temmuz 2014 tarihli yunanistan resmi gazetesinde yayınlanan tebliğe göre artık Türk Ehliyetlerimizle Yunanistanda araç kullanabileceğiz... Uygulamanın yazıları Ağustos ayı itibari ile Yunan sınır kapılarına (Pazarkule-Kestanies Sınır kapısı...
  18. sevikilhan

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Ynt: 4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) ) İlgi ile takip... Daha çok resim bekliyoruz... Kolay gelsin en kisa zamanda bitmesi dileğiyle....

19. sevikilhan

Yababci dilde Otomatik konu açanlarin engellenmesi

Ynt: Yababci dilde Otomatik konu açanlarin engellenmesi Tapatalkta sağ üste 3 noktaya tıklayarak acilan kutucukta Rapor et kismina basıp yöneticileri bilgilendirmek ilk aşamada yapilacak is. Artik yönetim IP kisitlamasi mi üye iptali mi yapicak kendisi belirlemeli...
  20. sevikilhan

Yababci dilde Otomatik konu açanlarin engellenmesi

Zaman zaman İngilizce, Rusça gibi dillerde arka arkaya yeni konu acilmalari gerçekleşiyor. Ornegin cenelgnoche üyesinin mesaj ve konuları forum konusu olmadigi gibi benim gibi forumu tapatalktan takip edenleri rahatsiz ettiğini düşünüyorum. Alakasız konu açılması server kullaniminin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri