Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

Dreksiyonda Ara Ara Sertleşme ?

Kasnak milinden kaçırır genelde. Revizyon yapılacaksa oringler dışında kasnak bilyesi ve yağı pompalayan bıçaklarında değişmesi gerekir.

2. VolkanGurcan

Dreksiyonda Ara Ara Sertleşme ?

Pompa haznesinde yağ var mı kontrol edin bence. Yağ değişimide geçici bir çözüm olabilir belki mekanik sorun çok büyük değilse.
  3. VolkanGurcan

Death Wobble Sorunu

Maalesef kimse bu konuda nokta atışı çözüm sunamıyor. Sunsa da ya şans eseri tutturmuştur yada çok bariz bir sorun vardır onu görmüştür. Lastikten olmaz, belki çok balanslı lastik başlatabilir ama sorun yine yürüyendedir. Ufak ufak parçalar yenilenip duruma bakılması lazım. En ucuzdan en pahalı...

4. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Ön cam fıskiye motorunu değiştirdim çalışıyor artık. Termostatın üstüne gelen boru oldukça paslanmıştı ve termostatı değiştirdikten sonra çok hafif sızdırıyordu. Dorman marka ile değiştirip felpro conta taktım sızdırmıyor artık. Sürücü kapısındaki switch tutukluk yapıyordu değiştirdim sıkıntı...
  5. VolkanGurcan

Grand Cherokee 5.2 94 (zj) Ön Şaft

Evet hatalı olmuş bu.Zaten bizim araçlarımız için parça alınacaksa mutlaka referanstan kontrol edilmesi gerekiyor.Misal 96 ve 97 nin klima kontrol paneli aynı gibi duruyor ama değil.Bu serinin en asi çocuğu 96.Hem önceki modellerle hem de sonraki modellerle farklı parçaları var.

6. VolkanGurcan

Crd 2.8 2006 Hızlı Kalkışta Yalpalama

Benim sağ güneşlikte yazıyordu galiba normal araba gibi kullanmayın patlarsınız diye :D

7. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Bugün 1,75" getleri taktırdım.Benim için oldukça yeterli bir yükseltme oldu.Sürüş hissiyatında çok bir değişiklik yok ama yüksek olduğunu anlayabiliyorum arabanın.Station wagonken gerçekten Jeep oldu şimdi.
  8. VolkanGurcan

Amerika paketim hesaplayıp size bildiriyor gümrüğü ve kargoyu.Ödemeyi onlara yapıyorsunuz.Kapınıza geliyor kargo.Yalnız kargo ücretleri amazona göre bir miktar yüksek olabiliyor ama alternatif yok ebay için malesef.
  9. VolkanGurcan

4.7 Hararet Sorunu

Zaten göstergede görüldüğü gibi kırmızı bölgeye daha çok var.Sıkışık trafik,klima açık bende de yükseldiği oluyor.Artık bir çok araçta hararet göstergesi yok.sınıra gelince uyarıyor.

10. VolkanGurcan

94 Grand Cherokee Zj Far Ampülü Tavsiyesi

Ben mikadan cama çevirdim farları depo marka aldım.Ampul olarakta Osram nightbreaker kullanıyorum.Farlar için elektriği röle ile direk aküden aldım.Memnun sayılırım önümü görüyorum en azından.

11. VolkanGurcan

Ben ebay de bulup aldım.Amerikapaketim ile sorunsuz geldi ama uzun sürdü biraz.Her şey dahil 650 TL ye gelmişti.Sahibinden de 800TL ye var şu an. JEEP ZJ YOL BILGISAYARI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 604670883
  12. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Sigorta panelini söktüm ama pek bir şey göremedim.Hazır başlamışken torpido gözünü ve kalorifer fanını da söktüm.Hortumla su tutma imkanım olmadığı için şişeyle döktüm ama su gelmedi.Belki yağmur yağar diye toplamadım bekliyorum.Bu arada fanın palleri katılaşmış yaprak vb. şeylerle kaplanmıştı...

13. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Bugünkü yağmurdan sonra sonuç hala su alıyoruz :( Sigorta panelinin arkasından geliyor sanki. Bir söküp bakmam lazım. Ön cam fışkiyesi bozuldu Sipariş ettim on güne gelir diyor amazon.
  14. VolkanGurcan

Grand Cherokee 5.2 Zj Mtv Indirimi Hakkında?

Bugün ödedim ikinci taksidi 944 TL olarak.
  15. VolkanGurcan

Zj Ve Xj Konulu Youtube Kanalları

Araçlarıyla kendileri ilgilenenler için takip ettiğim kanalları bir araya toplamak istedim.Gerekli alet edevat olduktan sonra aslında çok ta zor olmayan işler için sanayide kötü işçiliğe boşuna para ödemeyin. Admiral Off-Road BARRICADE GARAGE BleepinJeep NickInTimeFilms OutJeeping Project...

16. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

İşlemleri yaparken içeri bolca su aldığı için topladıktan sonra test etmedim.Halı kupkuru şimdi ilk sağlam yağmurda ortaya çıkar sonuç.Yıkama sırasında su almadı ama.
  17. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Dört amortisörü de değiştirdim Bilsteinlarla.Çok memnunum.
  18. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Fotoğraflar mesajı kaydettikten sonra görünmüyor.Problem bende mi acaba.Her zamanki gibi yükledim halbuki.Üzerlerine tıklanınca görünüyorlar bu arada.

19. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Su gelmeye devam edince gelen bölgeye dıştan bir bakayım dedim. Anten kablosunun içeriye girdiği kısımdan inanılmaz çamur çıktı.Tüm su giderleri tıkalıydı.Hepsini temizleyip suyun rahatça akmasını sağladım. Klima hava girişinede su doluyordu silecek bölgesinden.Buranın da giderlerini...
  20. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Sağ ön taraftaki su alma problemim devam ediyordu.Klima ve sunroof giderlerini temizlemiştim ama sorun çözülmemişti.Yine jeep forumda rastladığım bir konuda klima gideriyle kaporta arasındaki contanın zamanla çatladığı ve buradan da su alabileceği yazıyordu.Hemen işe giriştim. Çalışma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR