Arama sonuçlarınız

1. zilog

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Bu video tamda içinde bulunduğum durumu anlatıyor. Her yere konforlu gitmek yada sadece konforlu gitmek [emoji38] [emoji38] [emoji38] SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. zilog

Teşekkür ederim. En başından beri kenardan kenardan takip ediyorum. Yakın zamanda bende de Rexton hayranlığı başladı ki sormayın ... [emoji16] Aslında sıkı bir volvocu olarak yola devam ediyorum ama kamplar için volvo'nun uygun bir aracı hiç olmadı. Bu nedenle Vw T4 den camper yaptırıyorum...
  3. zilog

Ankara Etimrsgut opet lerde mazot fiyatı 4.63 TL. Aracınıza 75 tl ile 16.20 litre mazot almışsınız. 110km yol için km de 0.147 litre mazot yakmış. Yani km de 0.68 kuruş. 2900 cc hacimli bir araç ne kadar yakmalıydı ? [emoji4] [emoji4] SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. zilog

Beyaz çok yakışıklı duruyor [emoji4] [emoji4] SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. zilog

Transporter T4 için Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi

Bende aracımı 3 hafta önce Hikmet beye teslim ettim. Bugüne kadar açılır tavan, dolaplar, iç döşemeler, yatar koltuk gibi bir çok işi bitirdik. Bence Hikmet beyin hazırladığı T4 camperları bir de yerinde görün. Buda bizim kerata. [emoji4] [emoji4] SM-E700F cihazımdan Tapatalk...

6. zilog

T4 Yada T5 Motokaravan

Evet tavan 15 gün önce açıldı. Ustamın titiz çalışması sonucu güzel bir iş çıktı ortaya. Ankara Ostim sanayii 88 oto da şimdi. Diğer işleri yapılıyor. Burada fiyat yazmak pek uygun olmaz. Linkini vereyim hikmet bey ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Wossa Service - Google'da Ara...

7. zilog

T4 Yada T5 Motokaravan

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. zilog

T4 Yada T5 Motokaravan

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. zilog

T4 Yada T5 Motokaravan

Geçen sene aldığım t4 ü camper'a dönüştürme işini nerdeyse tamamlamak üzereyim. Gelinen son noktada o kadar mutluyum ki anlatamam. En başından bugüne dek araç hacminin 3 kişilik bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayabileceği konusunda emin olamıyordum. Bugün bu konuda kendimi rahatlatmak için...

10. zilog

Keratanın her yeri ayrı oynamış. [emoji23][emoji23][emoji23] SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. zilog

T4 Yada T5 Motokaravan

İsterseniz linkteki incelemelere bir bakın. SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. zilog

Prado Almaya Adım Adım

Üstadım Mazda CX-9 gerçekten iyi bir araçtır ama Mazda nın Türkiye deki durumunu biliyorsunuz.... Neden onun yerine bir Volvo XC90 olmasın ? SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. zilog

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Hocam " bir bilmecem var çocuklar " dediniz öylece kaldık ... [emoji4][emoji4][emoji4] Pekii biz nasıl gideriz , nerededir bu cennet ? SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. zilog

Prado Almaya Adım Adım

Gerçekten güzel. Devir yoksa yakıt tüketimi de az olur. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Eski bir avensis kullanıcısı olarak hatırladığım yokuşlarda bu düşük devirden dolayı düşük tork değerinin yetmediği ve cruise control devredeyken aracın aniden vites düşürüp kick down yaparak yokuşu çıkmaya...
  15. zilog

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Selamlar, N.rg.z markasının aynı ürününü kullanıyorum. Bazı sıkıntıları var ama çok kullanışlı olduğu için vazgeçilmiyor. Portatif buzlukların plastik kapağının üstünü sehpa gibi yapıp üzerine bu ocakla defalarca yemek yaptık. Plastik kapakta ısıyla alakalı hiç sorun olmadı. Ancak kullanacağınız...

16. zilog

Pu Köpük Seçimi

Kesinlikle .... Teşekkür ederim sayın fsirin SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. zilog

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Sorgun göletini bu hafta sonu ziyaret etmiştik. Oldukça hoş bir yer. Girişte ANFA güvenlik elemanları vardı. Temmuz-Ağustos dönemleri sanki gecelemek için daha uygun olabilir.
  18. zilog

Pu Köpük Seçimi

ilgilenen tüm dostlara teşekkür ederim. Yüksek sıcaklık ve yangın konusunda kafamdaki soruların cevabını buldum. Aşağıdaki linkte ilginç sonuçlara ulaşılmış GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. zilog

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Ben idefix te gördüm .... SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. zilog

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

4. Vites geçişini sağlayan selenoid'in değişimi gerekir. Ayrıca tablanın sökülüp tüm yağ basınç yollarının ve kagıt sızdırmazlarla diyaframın da temizlenmesi gerekir. Siz en iyisi aracınızı işi otomatik şanzuman tamiri olan bir ustaya götürünüz.... SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,979
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri