Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yücel Hocam, koordinatta bir sorun var sanırım. Koordinata göre, yol kenarında çukur bir bölge görülüyor. Hiç bir tesis yok. Gugıl harita eski, tarihliydi, yandex de de su basmış görülüyor. Bir kontrol edebilir misiniz?
11. geleneksel Maltepe Buluşmamızı 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirmiş olduk. Etkinlikte emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. :smiley:
Fotoğraflar
Güzel söylemişsiniz ancak böyle bir şey yapabilmek için büyük bir zaman ve emek harcamak gerekiyor. Yapılacak işlem çadır kurulumu, karavan firmalarının katılımı vs. sonucunda, ticari boyuta da dönüşeceği için İspark'ın da etkinliğe bakışı farklı olacaktır. Bu durumda etkinlik alanının...
Gezenbilir 11. Maltepe Karavan Buluşması 2019
Her sene olduğu gibi bu sene de buluşmamızı aralık ayında gerçekleştireceğimizden, hava şartları uygun olduğu takdirde 7-8 Aralık tarihinde yapılacaktır. Hava şartlarında büyük olumsuzluklar olursa, bir sonraki haftaya ertelenecektir...
Bir keresinde Ukome'ye telefonla sorayım dedim. Biz bakmıyoruz dedi başka telefon verdi. Onu aradım bir başka yeri verdi sonunda telefon boş çaldı. Hiç bir sonuç alamadım. Küçük veye kısa şaseli bircok karavan araç var. Buradaki tablodaki araç tipleri sayesinde otobüsten veya TIR'dan yapılmış...
7.2V 2.2A değerle şarj etmeniz lazım.
Ben olsam bunun gibi birşey kullanırdım.
Rxn-1502d 0-15volt 0-2amper Ayarlı Güç Kaynağı - n11.com
Buı cihaz 7.5Vda kesiyor ama 0.5A veriyor diye yorum yapılmış.
Pilsan Uyumlu Oyuncak Atv Utv Araba 6 Volt Akü Şarj Adaptör - n11.com
Bunun da 1A olduğunu...
Bizim uygulama; Güneş panelini tepeye monte ederiz. Sonrasını unuturuz. Aklımıza geldiğinde tozunu alır ve temizleriz. Sonra tekrar unuturuz. Panelin de beklentisi bu kadar zaten. :smileycat: