Arama sonuçlarınız

1. fsirin

Cnr Camp & Caravan Istanbul 2020 Fuar İzlenimleri

Kamp karavan fuarı 1 Mart 2020 tarihine kadar devam ediyor. Fuarla ilgili bendeki fotoğraflar;

2. fsirin

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Tarih yaklaşınca belli olur sanırım.

3. fsirin

Ankara Gölbaşı Tır Parkı...

Yücel Hocam, koordinatta bir sorun var sanırım. Koordinata göre, yol kenarında çukur bir bölge görülüyor. Hiç bir tesis yok. Gugıl harita eski, tarihliydi, yandex de de su basmış görülüyor. Bir kontrol edebilir misiniz?
  4. fsirin

Araniza Bende Katildim

Kolay gelsin

5. fsirin

Gezenbilir 11. Maltepe Karavan Buluşması 2019

Ben hiç denemedim boş vakit bulursam bir yapmaya çalışırım. Bu arada yapacak bir arkadaş çıkarsa çabuklaşabilir.

6. fsirin

Fotoğraflar devam...
  7. fsirin

11. geleneksel Maltepe Buluşmamızı 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirmiş olduk. Etkinlikte emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. :smiley: Fotoğraflar

8. fsirin

İnşallah bir dahakine uygun olur Yücel hocam.

9. fsirin

Güzel söylemişsiniz ancak böyle bir şey yapabilmek için büyük bir zaman ve emek harcamak gerekiyor. Yapılacak işlem çadır kurulumu, karavan firmalarının katılımı vs. sonucunda, ticari boyuta da dönüşeceği için İspark'ın da etkinliğe bakışı farklı olacaktır. Bu durumda etkinlik alanının...
  10. fsirin

Gezenbilir 11. Maltepe Karavan Buluşması 2019 Her sene olduğu gibi bu sene de buluşmamızı aralık ayında gerçekleştireceğimizden, hava şartları uygun olduğu takdirde 7-8 Aralık tarihinde yapılacaktır. Hava şartlarında büyük olumsuzluklar olursa, bir sonraki haftaya ertelenecektir...

11. fsirin

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Bir keresinde Ukome'ye telefonla sorayım dedim. Biz bakmıyoruz dedi başka telefon verdi. Onu aradım bir başka yeri verdi sonunda telefon boş çaldı. Hiç bir sonuç alamadım. Küçük veye kısa şaseli bircok karavan araç var. Buradaki tablodaki araç tipleri sayesinde otobüsten veya TIR'dan yapılmış...
  12. fsirin

Elektrikli Fırını Lpg'li Fırına Dönüştürme Projesi

Dedantörlü kullanıma uygun olup olmadığının araştırılması gerekir.
  13. fsirin

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

1. köprüde karavan ruhsatlı HGS/OGS 1. sınıf karavan da yasak kapsamına giriyor mu?

14. fsirin

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

7.2V 2.2A değerle şarj etmeniz lazım. Ben olsam bunun gibi birşey kullanırdım. Rxn-1502d 0-15volt 0-2amper Ayarlı Güç Kaynağı - n11.com Buı cihaz 7.5Vda kesiyor ama 0.5A veriyor diye yorum yapılmış. Pilsan Uyumlu Oyuncak Atv Utv Araba 6 Volt Akü Şarj Adaptör - n11.com Bunun da 1A olduğunu...
  15. fsirin

İveco Konusunda Yardım...

B Bizimki 35S11 2003 model 10.2m3 iç uzunluk 3.0m
  16. fsirin

Güneş Paneli Kapatma Yöntemleri

Bizim uygulama; Güneş panelini tepeye monte ederiz. Sonrasını unuturuz. Aklımıza geldiğinde tozunu alır ve temizleriz. Sonra tekrar unuturuz. Panelin de beklentisi bu kadar zaten. :smileycat:

17. fsirin

Canlı Canlı Ege

Biraz önce deneme yaptım, fotoğraf yüklenebiliyor.
  18. fsirin

Feribot Hatları Ve Ücretleri

Bilgi için teşekkürler. Karavanlar ve Ducato boyutu kamperler için alınan bedeli de paylaşabilirseniz memnun oluruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,981
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri