Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Bodrumu Ve Akbüku Yeniden Böyle Görmek Dileğiyle

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

2. theodor_malinovski

Martı Camping (akçakoca) Medeni Durum Ayrımcılığı Yaptı.

Geçmiş olsun, Bu tür ayrımcılıklar TC kanunlarına göre SUÇTUR. 6701 sayılı kanunu inceleyin ve yasal haklarınızı sonuna kadar savunun. https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6701.pdf
  3. theodor_malinovski

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Madem belgesel seviyorsunuz, Zonguldak neden küçük bir yere sıkışmış diye merak ediyorsanız bu belgeseli mutlaka izleyin derim. Video: https://vimeo.com/541540338

4. theodor_malinovski

Bu makaleyi herkes mutlaka okumalı. Marmara denizinde yüzmenin bir foseptik çukurunda yüzmekten hiç bir farkı yok. https://www.birartibir.org/ekoloji/1170-cesedin-curumesidir-bu
  5. theodor_malinovski

Ömürlük Kullanım Için Karavan Tavsiyeniz.

Malesef ülkemizde Tiny House üreticileri karavan gruplarına eklemlenmeye çalışıyor. Bunun tek amacı var. Ülkenin imar kanunlarının etrafından dolaşmak. O2 belgesi çıkartıp plaka takarak imarsız arazilerin talan edilmesi için kendilerince bir arka kapı yaratma ve bundan bir sektör oluşturma...

6. theodor_malinovski

Hayati Kaplan Abimizi Kaybettik

Allah rahmet eylesin

7. theodor_malinovski

Çekme Karavan Için Acil Tavsiye

Size tavsiyem bütçenizi biraz daha zorlayın ve Avrupa bir karavan alın. Sıfır olması şart değil. Az kullanılmış ikinci el dahi olur. Aksi halde kendinizi güneş paneli amper formülleri arasında güneşsiz günlerde buzdolabını nasıl çalıştıracağınızı hesaplarken bulabilirsiniz. Sabit tuvalet deposu...
  8. theodor_malinovski

Malesef en vasıfsız işçiler oto yıkamacılarda ve oto lastikçilerde çalıştırılıyor. 3 kuruşa saatlerce çalıştırılıyorlar. Onlara da kızamıyor insan. Ekstra dikkat edip işin başında durmak gerek.
  9. theodor_malinovski

Malesef sanayilerde dikkatsiz ve özensiz çalışan çok kişi var. Pnömotik tabancalarla bijon söküp takarken kural tanımıyorlar. Kaç kez bijon sıkarken hoyratça bijon saplamalarımı kestiler. Mutlaka başlarında durup uyarıyorum. Bundan pek hoşlanmıyorlar ama yaşadığım tecrübeler tedbirli olmamı...

10. theodor_malinovski

Marquez üstadın bazı eserleri karakter konusunda malesef çok kalabalıktır. Özellikle bu esere başlarken yanınıza kağıt kalem alıp karakterleri not almanız gerekebilir. Yoksa romanın ortalarına kadar kim kimdir karıştırabilirsiniz. :) Marquez okumaya “Kırmızı Pazartesi” ile başlamanızı öneririm.

11. theodor_malinovski

Ducato-jumper-boxer Yağ Soğutucusu

Bir aracın başına gelebilecek en pis durum. Radyatör sistemi ve kalorifer borularına kadar tıkanıyor. Temizlemesi apayrı bir bela.
  12. theodor_malinovski

Karayolları Unimog Ihalesi

Bunun için ihale mi açmışlar? Bu hurdaları alana üste para vermeleri gerekir. Enkaz kaldırma bedeli olarak. :)

13. theodor_malinovski

Türki̇ye Gezi̇ Katalogu

Sn. Özalp, Yapmayı planladığınız bu proje çok güzel bir girişim. Kitabınızın günümüz internet çağındaki bilgi kalabalığı ve karmaşası içinde spesifik bir rehber olacağı muhakkaktır. Buna benzer örneklerden ilk aklıma gelen "Lonely Planet" serisidir. Bu tür rehber kitaplar gezginlerin en sevdiği...
  14. theodor_malinovski

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Karantinalar ve kısıtlamalar sebebiyle bayram döneminin pek neşeli geçeceğini sanmıyorum. Mutlaka B ve C planlarınız olsun.
  15. theodor_malinovski

Nuri Bilge Ceylan'ın "Bir Zamanlar Anadolu'da" filminin final sahnesi geldi aklıma. :)

16. theodor_malinovski

Doğu Gümüş

rahmetli başkan kennedy, taçsız kıral peleee......
  17. theodor_malinovski

Uzunköprü Restorasyona Giriyor

Malesef kafa bu. O yüzden dokunmamalarını dilemekten başka yapacağımız bir şey yok. :(
  18. theodor_malinovski

Uzunköprü Restorasyona Giriyor

Daha önce şahit olduğumuz "aslına uygun restorasyon" rezaletleri ortadayken bu köprüye dokunmasalar keşke. Sadece alüvyonlar temizlenebilir. Yine birilerinin ihale ve cukka zamanı gelmiş anlaşılan.

19. theodor_malinovski

bu forumu alışılmışın dışında bir kullanım tarzınız olduğunu söylemiştim. Haliyle burası bir "FORUM" sitesi olduğundan dolayı paylaşımlarınıza anlık tepkiler alamayabiliyorsunuz. Anlık, reaksiyonel bir sosyal medya platformunda (twitter, faceook etc.) günlük akışlı paylaşımlarınızın tepkimeleri...
  20. theodor_malinovski

Yücel hocam, kişisel blog kıvamında yürüyen bu başlığı takip ediyorum. Bazen de bir şeyler yazıyorum. Fakat yazdıklarınız genellikle bir "monolog" tarzında olduğu için ben şahsen çok da etkileşime girmek istemedim. Katılmamızı istediğiniz konular olursa soru sorup görüş almaktan çekinmeyin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,980
Kayıtlı Üye Sayımız
166,731
Kaydolan Son Üyemiz
cnrdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri