Arama sonuçlarınız

1. theodor_malinovski

Taşıma Konteyner Ev Tekerlekli Gerekli İzinler

Yönetmeliğe göre imarsız araziye koyacağınız şeyin "tekerlekli araç" statüsünde olması gerekir. Bu nedenle konan nesnenin bir araç olduğunu ispatlamanız istenebilir. Bu durumda trafik tescil belgesi ve ruhsat ibraz etmeniz beklenir. Bunun sebebi herhangi bir konteyner veya ahşap kulübenin...

2. theodor_malinovski

Cb Telsiz Nerden Temin Edebilirim?

aselsan yok ama cobra marka cb telsizler mevcut. bilginize... https://www.cobra.com/collections/professional-cb-radios
  3. theodor_malinovski

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Firefox tarayıcı için bunlardan birini kullanabilirsiniz. https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/ghostery/ https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/adblock-for-firefox/

4. theodor_malinovski

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İnternet tarayıcınıza (firefox, chrome v.b) mutlaka Adblock veya Ghostery eklentilerinden birini kurun. Ben ghostery kullanıyorum. Hem gazete siteleri hem de gezenbilir sitesi pırıl pırıl. En ufak bir reklam ve pop-up açılmıyor. Ayrıca tracker denen izleyicileri de bloke ettiği için sayfaların...
  5. theodor_malinovski

Lithium (lifepo4) Aküler Parasını Hak Ediyor Mu- Test

Rüzgar durumu nasıl? Kandıranın hangi mevkisi bilmiyorum ama kışın oralar sağlam kuzeyli rüzgarlar alır. jeneratör yerine rüzgar paneli düşünebilirsiniz. yaz için ise arduino temelli hareketli sistem yerine güney yönlü solar panel sayınızı arttırmak daha ekonomik olacaktır.

6. theodor_malinovski

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

yücel hocamız küstü. artık ekmeklerini facebook üstünde mayalayacakmış.

7. theodor_malinovski

Bu Karavanın Markası Nedir?

0850.. ile başlayan telefon numaralı ilanı silerseniz iyi olur. 850 ile başlayan numaralar ile ilgili çok iğrenç bir toplumsal hafıza oluşmuş durumda.
  8. theodor_malinovski

tekrar merhaba, karavanınızı iyice bir temizleyip özellikle çeki bağlantı noktası olmak üzere her tarafının ayrıntılı fotoğraflarını çekip burada paylaşın. konuya "şüpheye" yer vermeyecek şekilde ilgnçlik önyargısı katmayan arkadaşlar da bence özür borçlerını o zaman ödeyecektir. karavanınızı...
  9. theodor_malinovski

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

https://onyxkaravan.com/ web sitesini bir gezin. Açıkçası bu web sitesi bana bir güven vermedi. Karar sizin.

10. theodor_malinovski

Karavan Üretimi - Teknik Detay

Bu başlığı yeni gördüm. Yorumum: Çok güzel trollemişler ortamı. :tearsofjoy:

11. theodor_malinovski

"müneccim olmadığım için okuduğuma göre yorumladım" Lütfen ne yorumladığınızı açıklar mısınız? Bu postlardaki ifadelerden size "ilginç" gelen kısımların sizde uyandırdığı "yorum"lar nelerdi? Bu arkadaş gibi dürüstçe yazmanızı rica ediyorum.
  12. theodor_malinovski

Öyle kötü zamanlardan geçiyoruz ki insanlar her şeyin arkasında bir çapanoğlu olabilir diye düşünüyorlar. Kendilerince haklı yönleri elbette vardır. Bu satış olayının arkasında büyük bir dram olduğunu öğrenince şok oldum. Samimi ve içten yazınızı üzülerek ve duygulanarak okudum. Zorunda...

13. theodor_malinovski

Hocam malesef öyle ama karbohidratlar çok sıkıntılı. Yine siz bilirsiniz ama hamur ve ekmek olayını kesip yine öğününüzü sebze bakliyat olarak alsanız daha sağlıklı olacak. Sakın yanlış anlamayın. Sizi sevdiğimden söylüyorum.
  14. theodor_malinovski

hocam maşallahınız var. halk ekmek fabrikası gibi hamur mayalıyorsunuz.

15. theodor_malinovski

Frenli şasilerde kaplin denen kısımda siyah körüklü bir mekanizma olur. Tabi ülkemizde sadece körüğü koymak suretiyle frenli şasi süsü vererek karavan satan firmalar da oldu. (bkz: NK karavan) En iyisi karavanı lifte almak ve altını iyice incelemek. (Kaplin fren amortisörü, fren teli, gergi...
  16. theodor_malinovski

yücel hocam hamur işlerine biraz ara verseniz. sağlığa zararlı
  17. theodor_malinovski

Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

poşete yestehleyen kişiler için çözüm öneriyorum: üst aksesuar da mevcut: atıklarınızı da belediyelerin "tıbbi atık tesislerine" teslim ederseniz saygınlığınız bir kat daha artacaktır.

18. theodor_malinovski

Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

ilginç bir soru. Ben de şunları merak ediyorum: Bu araç trafiğe nasıl ve hangi sınıf olarak tescil edilecek? Araç model yılı 5 yaşın altında ise tescil aşamasında vergi mevzuatı açısından hangi hükümlere tabi olacak?
  19. theodor_malinovski

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Filton ürünlerinin kendi internet sitesi üzerindeki teknik bilgiler ile satış ilanındaki bilgilerin bir kısmı uyumsuz. http://filtonkompozit.com/urunler.php Kendi sitelerinde FL-350, FL-450 ve FL-500 olmak üzere 3 model tanıtılmış. Bunların boş ağırlıkları ve yük kapasiteleri sırasıyla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,979
Kayıtlı Üye Sayımız
166,730
Kaydolan Son Üyemiz
Attila Aykan

SON KONULAR

Geri