Arama sonuçlarınız

1. dnz35

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Benim yaptığım dönemde 15 ay idi. 45 gün acemilik sonrası Ankara'daydım.

2. dnz35

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak Yazacaklarımı atışma yada nasihat gibi değilde bir gözlem gibi algılamanızı rica ederim. Gözlemlediğim kadarı ile insanlara itici gelme sebepleriniz; - Tecrübeli üyelerin tavsiyelerini dinlemediğiniz gibi tartışmaya giriyorsunuz. Faydalı bir başlık açmışsınız. Güzelde bilgiler...
  3. dnz35

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Konunun üzerinden epey bir zaman geçmiş ancak bende bir bilgilendirme yapayım. 2005 senesinde askerlik vazifemi yaptığım Ankara JGNK (Beştepe) binasında bu araçlardan üzerime 2 adet 2004 model 3.7 liberty zimmetliydi. Bir tanesi kor general hizmet aracı diğeri yedeğiydi. Bu araçların kullanımı...

4. dnz35

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

@Demirak Bu yorumu yazmakla yazmamak arasında çok kararsız kaldım. Maalesef dünya çapında bir virüs belasıyla yüz yüzeyiz. Sağlık yönünden yaşanan olumsuzlukların yanında bunun ekonomik yansımaları da olacak. Her kriz bir fırsat doğurur sözü ile belkide elinizdeki bütçe ile gönlünüze göre bir...
  5. dnz35

Karavanını Kendi Yapanlar Daha Sonra Neden Hemen Satıyor?

Çok doğru bir tespit. Biz dört kişilik bir aile olmamıza rağmen çadır kampçılığından geçiş olarak sizin başka bir başlıkta paylaştığınız gibi pikap + araç üstü çadır kombinasyonuna geçmeyi planlıyoruz. Bu durumda bile 4*4 pikap araçların vergi adaletsizliği yüzünden 4*2 alma niyetindeyim. Orta...

6. dnz35

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Teşekkürler. Abone olundu, en kısa sürede izlerim.

7. dnz35

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

merhaba, youtube linki varsa paylaşabilir misiniz?
  8. dnz35

Proje Lada Niva 92 Restorasyon

@Samsun Aracınızı iyi günlerde kullanın. Orijinal görünümünde ciddi emek harcayarak güzel toplamışsınız. Şu araçlar biraz daha gündelik kullanıma yatkın olsa f/p ortalamasında rakibi olmaz. Ancak yeni üretimleri bile eski görünümlü ve bir çok noktası eski teknoloji. Bizdeki 124'lerin...
  9. dnz35

Grand Cherokee Zj Hakkında

@macellaio peki kafanızda crawler'in kmp190 modeli tarzında bir şey var mı? Ben bir dönem pick-up'lara bakarken eşimle bu modeli çok beğenmiştik. Hatta ülkemizde olmayan alu cab diye bir marka var. İhtiyaçlarıma yönelik bu markanın modelleri daha çok hoşuma gidiyor.

10. dnz35

@macellaio ben de benzer sebeplerden dolayı araziye daha uyumlu bir araç arayışı içerisindeyim. Mevcutta sedan bir araç kullanıyorum. Genel olarak kısa süreli çadır kamplarını ve gezileri seviyorum. Bazı bölgelerde araç uygun olmadığı için sıkıntı yaşıyorum. Sadece balık avı için bile...

11. dnz35

Üstat burada kastım size değildi. Genel olarak ilan açıklamalarına idi. Şöyle izah edeyim. En basitinden sadece görüntü olsun diye pick-up'lara a/t, m/t lastik taktıranlar genellikle söktürüyorlar. Çünkü asfaltta sürüş ve konfor kayıpları yaşıyor. Siz belli ki çok titiz bir kullanıcısınız ve...
  12. dnz35

Merhaba, Öncelikle belirteyim şuanda bir off road aracım yok ve arazi donanımlarıyla ilgili sadece yüzeysel bilgilere sahibim. Yani bilgisizim :smiley: ilandaki araç için çok farklı bir açıdan yorum yapacağım. Araç bir şekilde sadece tampon ve yan basamak için ya da full revizyon için kotto...

13. dnz35

[video] Karavan Gi̇bi̇ Kamp Çadiri! Quechua Arpenaz Family 6.3 Xl

Selamlar, Şahsi fikrim kamping alanları için çok büyük bir çadır. Sezonluk kalınacaksa tercih edilebilir ama haftalık tatillerde kurması toplaması eziyet olur. (videoda detaylarda belirttiyseniz affola, sesli izleyemedim)
  14. dnz35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, kamp ve doğa sever biri olarak uzun süre takip ettiğim foruma yeni üye oldum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri