Arama sonuçlarınız

1. dnz35

Karavan ile ilk gezimiz 5500 km 1ay

Ne mutlu sizlere. Çok güzel bir gezi olmuş. Ayrıca fotoğraflarda çok güzel. Gezileriniz ve paylaşımlarınız bol olsun.

2. dnz35

Aranıza NK karavan ritim mod.ile yeni katildim

Hayırlı olsun.
  3. dnz35

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

Bu güne kadar gittiğim yerlerde sorun yaşamadım. Sadece bir sene Akyaka orman kampında tuvaletler rezil haldeydi. Sonraki sene ziyaretimizde sorun yoktu. İşletme ne kadar iyi olursa olsun işin içerisinde insan faktörü var. Sonuçta personel yetersiz yada ilgisiz olsa dahi her insan şahsi ve...

4. dnz35

Salgın sebebiyle neler değişebilir?

Yasal düzenlemelerle kamping alanları için tahminimce şu tarz düzenlemeler olabilir; - Parsellerin daha geniş tutulması - Ortak alanlardaki (duş, wc, mutfak, vs) kapasitenin arttırılması - Personel sayısının arttırılması Bu da işletmeciler için daha fazla hizmet daha az müşteri demek olduğu...
  5. dnz35

Araç içi yatak mı Araç üstü Çadır mı?

Freş black modellerde çadırın boyutlarında fark yok sadece çadırın iç kısmı siyah yada çok koyu bir tonda. Böylece güneş tepedeyken bile çadırın içine güneş almıyor. Hem ışık hem ısı izolasyonu yapıyor. Hatta zifiri karanlık oluyor. Akşamları da çadırın içerisinde ışık açık ise mahremiyet...

6. dnz35

Çok güzel görünüyor ? İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Trailer'i ve çadırı yapan her iki firmayı da takip ediyorum. Dediğiniz gibi Crawler'ın sizinkine muadil modelinin başlangıç fiyatına siz full yaptırmışsınız.

7. dnz35

Bir kaç fotoğraf paylaşabilir misiniz? Benim römork olarak değil de crawler'ın KMP190 modeli çok hoşuma gidiyor. Araç her daim araziye veya yola hazır.
  8. dnz35

Bendeki brandasız modeli, 2015'de almıştım. Black fresh'ler çok güzel. Bir sonraki alacağım model kesinlikle black fresh olur. Her sene kesin 1 hafta 10 gün kadar çadır kampımız oluyor. Hatta coronadan dolayı bu senenin rezervasyonunu üzülerek iptal ettik. İlk kez kurarken biraz uğraşmıştık...
  9. dnz35

Merhaba, Her iki seçenekte de kamp yapılabilir. Benim de sizin gibi 2 kızım var. Kamp için aile çadırı kullanıyoruz (arpenaz 4.1). Yatak odası kısmına bir tane 2 kişilik bir tane de 1 kişilik yatak alıyor. 4 kişi çok rahat yatılıyor. Komple kapalı olduğu için börtü böcek sıkıntısı olmuyor hiç...

10. dnz35

Ford Fiesta'dan Camper

Selam, Öncelikle projenizde başarılar dilerim. Fikir vermesi açısından forumdan @turluyorum.net Bey'in konularına bakabilirsiniz. Neredeyse aynı mantıkla oğlu ile birlikte Fiat Punto ile uzun turlara çıkıyorlar. Ayrıca bir blog sayfası da var. Araba Ile Uzun Türkiye Turu

11. dnz35

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hayırlı olsun. Yeni bir başlık altında, var ise üretim fotoğrafları yada taslak çizimlerinizi paylaşırsanız üyeler için de aydınlatıcı olur. işlerinizde başarılar dilerim.
  12. dnz35

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

@Demirak Sanırım isteklerinizi karşılayabilecek alternatif bir firma doğuyor. Henüz arayış içerisindeyken listenizde değerlendirebilirsiniz.

13. dnz35

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

@erolkan Ayrıca bazı kampingler kışlama hizmeti de sunuyorlar. Tabi bu seçenek sadece sabit bir kampingde kalanlar için geçerli.
  14. dnz35

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

@Ömer UYAR Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
  15. dnz35

15 M3 Jumper Yapım Başladı

Hayırlısı olsun, kolaylıklar dilerim. Proje sonrası ruhsat değişince ehliyet sorunu kalacak mı?

16. dnz35

40.000 Tl. Bütçe Ile 350 Km’deki Servis Bakımsız Wh 3.0crd, 250 Km’deki Servisliden Daha Iyi Olur Mu

Merhaba, son bir kaç yıldır aynı düşüncelerle arazi ve kamp ekipmanlarını taşımaya uygun bir araç arayışı içerisindeyim. Malum virüsle mücadele döneminde bu isteğimden vazgeçmedim ancak odak noktamız maalesef kaydı. Sizin de bahsettiğiniz gibi günün şartlarında alımını yapmadığımız her araç...
  17. dnz35

Çekme Çadır – Çadır Karavan

Arz talep meselesi sanırım. Treyler konusunda çok zayıf. Bu işi yapan mevcut firmalarında seçenekleri çok kısıtlı ve yetersiz. Bu seneden ümidim yok ama önümüzdeki sezon için inşallah güzel modeller çıkar.
  18. dnz35

Çekme Çadır – Çadır Karavan

Çok güzelmiş. 4 kişilik aileler için ideal. Bir dönem youtube' da çok izlemiştim videolarını. Umarım yerli üreticiler de el atar bu tarz ürünlere.

19. dnz35

Yüz Bin Bütçe Ile Sıfır Niva Veya Binek Arasında Gidip Geliyorum...

2. el duster yada vitara'da düşünebilirsiniz. En azından 1700cc' den dolayı vergi sıkıntınız olmaz. Yada 35-40K civarı güzel niva ilanları oluyor. Temiz ve az km'li bir tane alıp kalan bütçeyle binek bir araç düşünülebilir.
  20. dnz35

Köyde Tek, Gönlünce

Ne kadar güzel özetlemişsiniz @ayhanakbuga Baharda karadenizin yeşilliği, kışın doğunun karı, yazın egenin mavi tonları. Gezilerimizde gördüklerimiz günlük haftalık ziyaretler yada bir belgeselde izlemek hep romantik gelmiştir. Hep deriz bırakacaksın işi gücü yerleşeceksin buralara diye ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri