Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
@mudem35 Bey'in bahsettiği gibi araç içerisinde oturma olayını eleyin. Yakın zamanda forumda doblo marka bir araca uygulanmıştı. Yapılabilir ama konforsuz olur.
2. önemli nokta yapacağınız dolabın yüksekliği. Yükseklik ne kadar fazla olursa depolama alanınız artar ancak uyku...
Merhaba,
Bahsi geçen 3 markanın modelleri arasında teknik özelliklerinden bağımsız olarak servis, yedek parça, 2.el pazarı gibi konularda toyota'yı tavsiye ederim.
Merhaba,
Aracınızdaki sistemi bilmiyorum ama bazı araçlarda göğüslük, kadran ampulleri seri bağlantılı oluyor. Arada bir tanesi bozulursa hat üzerindeki diğer ampuller de yanmıyor. Basit bir şeydir, elektrikçi halleder diye düşünüyorum.
Merhabalar,
Kamp alanlarında kuralların olmasına kısmen katılıyorum ancak kurallar ne kadar uygun yada katı olsa da her şeyin başında insan faktörü var. Başımızdan geçen bir kaç durumla konuya açıklık getireyim;
- Datça Aktur'u bir çok kişi bilir. Belki de kamp alanında son noktadır. Bir...
Merhaba,
Fotoğrafçılık için güzel bir adım atmışsınız. Bu konuda sizi tebrik ederim. Ancak fotoğrafçılık, günümüz koşullarında popüler sosyal platformlar haricinde pek rağbet görmüyor maalesef. İnsanlar bu işi en kolay yoldan cep telefonundan çekip basit filtre aplikasyonlarıyla işleyip bir an...
Bu araçlar halen daha bir şekilde nakliye ve servis amaçlı kullanıyor. Motorları sorunlu değil ancak çok güçlü de değil. Sorunlu olan kısımları genelde aktarım sistemleri. Öncelik maliyet ise camper aracı olabilir ancak karavan dönüşümü maliyetli olur.
Zaten normal zamanda da kamping haricinde kamp yapmak için izin almanız gerekiyor. Şunu deneyebilirsiniz, çok uzak bir lokasyon değilse gündüz vakti gider izin alırsınız. İzin verilmez ise günübirlik etkinliğinizi yapıp dönersiniz.
Crawler kullanıcılarının neredeyse tamamı aldıkları karavanın hakkını veren tipler değil. Aracın amacından çok şekil amaçlı düz ayak sahillerde haftasonu takılan tipler. Çeken araçlarda genelde dev lastikli full yapılmış ranger'lar.
Crawler' a gelince İlk çıktığı tarihlerde fiyatları nispeten...
Alacağınız çadırı kamp şeklinize göre değerlendirmeniz gerekiyor. Fikir vermesi açısından kendimden örnek vereyim. Biz 4 kişilik bir aileyiz. Yazları kampingde 1-2 haftalık tatiller yapıyoruz. Uyku alanında sadece yatağımız var ancak salon kısmında giysi, kapkacak, gıda ürünleri vb malzemeler...
Merhaba,
Yaz tatilleri için arpenaz 4.1 yeterli gelir. f&b modeli ayrıca güneş ve ışık koruması ve konforu sağlar. Husky markasını hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ancak tasarım olarak arpenaz daha fonksiyonel.
Selam,
Haftalık tatilleriniz için camping alanında çadırın önüne kurmak için aşağıda linkini paylaştığım tarzda bir ürün tavsiye ederim. Marka önemli değil sadece 3m x 3m'den aşağı olmasın. En başta güneş olmak üzere yağmur yada ağaçlardan düşebilecek kozalak, dal, kuş pisliği gibi şeyler...
Maalesef çadır yada karavan tam manasıyla hane olarak geçmiyor. Kamping dışı alanlarda gece kalacağınız yeri belirtip izin almanız gerekiyor. Kamping alanlarında zaten otel mantığıyla kaydınız yapılıyor. Yasak olmayan günlerde (pandemi dönemi içerisinde) kamp için izin verirler mi bilmiyorum ama...
4.1, 1+1. 4.2, 2+1. Aslında 4.2 daha rahat olur. Çocuklar bir odasında, siz diğer odada kalırsınız ancak çocuklar sizin yanınızda kalmak isterlerse sıkışırsınız tek odada. Ben 4.1'i aldığımda 2. çocuk yoktu. Sonradan da çadırım sağlam olduğu için gerek duymadım. Henüz yaşları ve kiloları az...