Arama sonuçlarınız

1. klorr

Bu Arac Gercekten Yuruycekmi????

Yapıldıysa yürür elbet [emoji3][emoji3][emoji3] E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. klorr

Ufak Tırtılım A Yeni Bir Nefes Samuraimi Yapıyorum :)

Karbratör e şapka bulamadım napsam napsam dedim çizdim bir kap kestirdim büktürdüm güzelde oldu şimdi deneme alıştırma ve kaynakları kaldı şimdilik bukadar devamını kaynaktan sonra paylaşırım [emoji1] [emoji1] [emoji1] bir kısmını karbratör e takıp diğer taraftan da filtre için çıkış vericem...
  3. klorr

Suzuki Sj 410 Hakkında 1985

Aracınız 410 yani açık tavan 413 ise kapalı saç tavan birde long kasaları var onlarda uzun ama çok az var bende de 87 model bir 410 var E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. klorr

Cj 15 ' Ofsetli Jant Ve Flanş Aranıyor .

87 model Suzuki samurayi için olurmu Acaba Ramazan Çetin
  5. klorr

Teşekkür ederim elimden geldiği kadar yapabiliyorum inşallah daha güzel şeyler yapıcam [emoji5] Ramazan Çetin

6. klorr

Çok teşekkür ederim çok sağolun [emoji5] Ramazan Çetin

7. klorr

Selamlar bugün daha önce lazerde kestirip caka da büktürdüğüm ayaklarımın montajını yaptım Ön bar daki geçici yaptığım ayakları çıkardım önce sonra 4 tane ayağı bara bir güzel Kaynattım 2 si aşşağı 2 si yukarı gelecek şekilde aslında bir tane daha lazım mış onuda kestiririm artık Buda...
  8. klorr

Günaydın abilerim [emoji3][emoji3] bitmedi daha arıza bitermi [emoji3][emoji3] dönüş yolunda başıma neler geldi allahtan eve yaklaştığımız sırada baktım arabanın akü ışığı yanıyor hararet te arttı iyice dedim kayış attı galiba mecbur eve kadar gittik garaja soktum doğru kaputu kaldırdım...
  9. klorr

Temizlikten sonra yavaş yavaş dizmeye başladım Civataları değiştirdim Yağını koydum topladım ertesi gün doğru çamura Ramazan Çetin

10. klorr

Evet abilerim gün geçmiyor ki benim küçük tırtılımda bir sorun yaşanmasın yaklaşık 1 ay önce yolda çatırt diye bir ses geldi babamla bir birimize baktık dedim kırıldı birşey ses artınca araziden arkayı öne çevirdim yavaş yavaş eve gittim sabah tekrar işe döndüm sekmeden düşünmeye başladık nedir...

11. klorr

çok teşekkür ederim :D
  12. klorr

Sana ufak bir yer bir 3 ayak lazım ozaman Ramazan Çetin

13. klorr

Teşekkürler çok kolaymış ilk deneyimim söktüm taktım çalıştırdım bı günde difransiyelimi topladım [emoji3][emoji3] Ramazan Çetin
  14. klorr

Merhaba bir tek kabloları geçirmek için delik delmem icab etti kasaya okadar başka hiç bir şey yapmadım kesip biçme işi yok yani Ramazan Çetin
  15. klorr

Kendi 8.50 matkabıyla deldim önce Sonra M10x1.25 kılavuz çektim Sonra yayları teker teker saldım içine ama buraların resmini çekemedim zordu çünkü :smiley:

16. klorr

eklemediğim bir kaç resim var onları da sizinle paylaşmak isterim son hızla devam ediyor tamirat Dün koltuğum kırılmıştı tamirat sırasında onu kaynattım döşemeye zarar vermeden güzelde oldu hee daha öncede kaynatmışlar meğerse bu sefer pazlanmaz kaynağı attım. Daha sonra araçtan bir ses...
  17. klorr

motoru topluyoruz artık motor kapağını ve karteli söktüm temizleme suyuna bıraktım yağını boyasını çıkardım bir güzel temizledim jontaları temizledim birde güzel boyadım topluyoruz şimdi ve topladımmm en sonunda cam buldum uzun uğraşlarım sonucu bunuda yaptım ama şimdi sıyırıcı ları...
  18. klorr

Bir çok yerde sipiral boru kullandım her kabloyu ayrı ayrı yürüttüm Bu soketin ne işe yaradığını bilen varmı acaba Nihayet şanzumanımıda aldımm dün altıköşe takozunuda bağladım dedim yapmışken tam yapalım 12x1.25 civata buldum orjinal civataların dan onlarıda değiştirdim sanırım bir çok...

19. klorr

egzoz manifolt un da civata kırmıştım onu çıkardım öncelikle Mevcut elektirik tesisatımı toparladım biraz
  20. klorr

Buda elektrik tesisatından başka bir resim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR