Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karbratör e şapka bulamadım napsam napsam dedim çizdim bir kap kestirdim büktürdüm güzelde oldu şimdi deneme alıştırma ve kaynakları kaldı şimdilik bukadar devamını kaynaktan sonra paylaşırım [emoji1] [emoji1] [emoji1] bir kısmını karbratör e takıp diğer taraftan da filtre için çıkış vericem...
Aracınız 410 yani açık tavan 413 ise kapalı saç tavan birde long kasaları var onlarda uzun ama çok az var bende de 87 model bir 410 var
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar bugün daha önce lazerde kestirip caka da büktürdüğüm ayaklarımın montajını yaptım
Ön bar daki geçici yaptığım ayakları çıkardım önce sonra 4 tane ayağı bara bir güzel Kaynattım 2 si aşşağı 2 si yukarı gelecek şekilde aslında bir tane daha lazım mış onuda kestiririm artık
Buda...
Günaydın abilerim [emoji3][emoji3] bitmedi daha arıza bitermi [emoji3][emoji3] dönüş yolunda başıma neler geldi allahtan eve yaklaştığımız sırada baktım arabanın akü ışığı yanıyor hararet te arttı iyice dedim kayış attı galiba mecbur eve kadar gittik garaja soktum doğru kaputu kaldırdım...
Evet abilerim gün geçmiyor ki benim küçük tırtılımda bir sorun yaşanmasın yaklaşık 1 ay önce yolda çatırt diye bir ses geldi babamla bir birimize baktık dedim kırıldı birşey ses artınca araziden arkayı öne çevirdim yavaş yavaş eve gittim sabah tekrar işe döndüm sekmeden düşünmeye başladık nedir...
Kendi 8.50 matkabıyla deldim önce
Sonra M10x1.25 kılavuz çektim
Sonra yayları teker teker saldım içine ama buraların resmini çekemedim zordu çünkü :smiley:
eklemediğim bir kaç resim var onları da sizinle paylaşmak isterim son hızla devam ediyor tamirat
Dün koltuğum kırılmıştı tamirat sırasında onu kaynattım döşemeye zarar vermeden güzelde oldu hee daha öncede kaynatmışlar meğerse bu sefer pazlanmaz kaynağı attım.
Daha sonra araçtan bir ses...
motoru topluyoruz artık motor kapağını ve karteli söktüm temizleme suyuna bıraktım yağını boyasını çıkardım bir güzel temizledim jontaları temizledim birde güzel boyadım topluyoruz şimdi
ve topladımmm
en sonunda cam buldum uzun uğraşlarım sonucu bunuda yaptım ama şimdi sıyırıcı ları...
Bir çok yerde sipiral boru kullandım her kabloyu ayrı ayrı yürüttüm
Bu soketin ne işe yaradığını bilen varmı acaba
Nihayet şanzumanımıda aldımm dün altıköşe takozunuda bağladım
dedim yapmışken tam yapalım 12x1.25 civata buldum orjinal civataların dan onlarıda değiştirdim sanırım bir çok...