Arama sonuçlarınız

1. highoutput

Gezenbilir Ailesine Mutlu Yıllar...

mükerer mesaj kusura bakmayınız. Selamlar Saygılar...

2. highoutput

Gezenbilir Ailesine Mutlu Yıllar...

Dünyamızda iyi ve kötü arasında yüzyıllardır süren savaş sonunda iyiler ile birlikte ve hep beraber olmak dileğimle , Yeni yılın , ülkemize ve dünyaya barış ve huzur mutluluk getirmesini dilerim. Selamlar Saygılar...
  3. highoutput

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

hayırlısı olsun fotoları bekliyoruz

4. highoutput

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Öncelikle hayırlısı olsun güle güle kullanınız. Vatandaşın elinden birşey gelmez hem satıcılar hem alıcılar için , satıcı başka araç alacak piyasadan düşüğe verirse cebinden daha fazla para çıkacak , alıcı ya Allah yardım etsin bütçesine ilave yapmak zorunda , üç beş şerefsiz fırsatçı hırtın...
  5. highoutput

pek de gençmiş yazık :( :) :)

6. highoutput

üst fotoda görülen sökülemez, alt resimdekine tente yerine polyesterden yapılanları var , aşağıda bakınız ; wrangler gibi olanlar onlar.

7. highoutput

bu konuyu @klorr arkadaşımız iyi bilir , uzun zamandır samurai yapılandırdı. Bende küçük bir fikir belirteyim çok zor ve yıpratıcı bir süreç olur .
  8. highoutput

:) :) ;) bir çok yerde paylasiyoruz bu yaziyi , Nasreddin hoca hikayesi gibi oldu ama maalesef butun maddeler doğru :) :)
  9. highoutput

birde offroadcu olmak nedir bilmek gerek , kimin yazdığını bilmiyorum ama tespitler tamamen doğru :) :) 1.Aracındaki her yeni çiziğin ve vuruğun ona karakter kattığını düşünüyorsan... 2. Şehirdeki her yedek parçacı ve tamirciyi ismen tanıyorsan... 3. Gördüğün herşeyi parçalayıp, tekrar monte...

10. highoutput

Bakın sizin görsel zevkinize bütçenize uygun offroad aracı , ilk başta masraf yapmanıza da gerek yok , Daihatsu / Feroza / 1.6 / DX / 3 KAPI 4X4.KLİMALI TUPLU 1.6 sahibinden.comda - 767282763 (görsel olarak tavsiye ediyorum tabiiki araca bir ustaya iyice baktırmak lazım ) ama ben yinede hem...

11. highoutput

Amerikan Karavanlar...

sabit olarak kullanilacaksa masraf çıkarmaz , yürüteyim derseniz sanayideki amerikancıya ev aldirisiniz , amerikancılar arasında pinpon topu gibi gider gelirsiniz , vs vs devri kapanan araçlar bunlar.
  12. highoutput

evet olur ince silindir veya 32 lt lik lpg tankı fazla yer kaplamaz , yerleşim planiniza gore enlemesine veya boylamasina yapabilirsiniz.

13. highoutput

simit tarzı lpg tank yapabilmeniz için araçta orjinal stepne yerinizin tabana gömülü olması gerekir ki oraya konsun. eğer yoksa resimdeki gibi bagaja enlemesine yada boylamasına konur. Samurai lerde bildiğim kadarı ile gömme stepne yeri yok.
  14. highoutput

Menemen Devrim Şehitlerimiz

89 yıl önce bu gün Menemen de , Cumhuriyet uğruna, bağımsızlığımız için , yobazlar tarafından vahşice şehit edilen Devrim şehitlerimiz Mustafa Fehmi KUBİLAY’ ı, Bekçi Hasan’ı ve Bekçi Şevki’yi , saygı ile anıyoruz. Ruhları Şad Olsun.
  15. highoutput

Hacıvat Karagöz oyunlarının sonunda meddah muhakkak ''sürç-i lisan ettiysek affola'' derdi. Biz de onlarca konu binlerce kelime yazarken muhakkak karşı tarafı anlamamış , yanlış anlamış olabiliriz. bu neden ile de '' Kelimelerimiz sürçmüş olabilir ''. anlayışınıza teşekkürler. Selamlar...

16. highoutput

bireysel bilinç , aman bana ne komşumdan bana bişey olmasın der. toplumsal bilinç , bunu ben yaparsam , komşum zarar görür mü diye önceden düşünür ve sonra karar verir.
  17. highoutput

işte burada Toplumsal Bilinç olsaydı bu işten kar sağlayan '' az sayıda kriz fırsatçısı '' yüksek kazanç sağlayamayacaktı. Çünkü Toplumun geneli bu işe tepki gösterdiğinde onun karşısında kim durabilir ? seneler önce coca cola büyük bir zam yapmıştı , o zaman toplumun geneli bu zammı protesto...
  18. highoutput

''misal'' geçen sene bir anda yükselen patates , soğan fiyatları ; üretici : ben 1 liraya sattım zarar ettim , tohum , gübre , mazot , işçi parasını kurtaramadım. pazarcı: toptancıdan 6 liraya aldım , 7 liraya satıyorum masraflarımı kurtaramadım. vatandaş : cebimde 20 tl ile pazara geldim...

19. highoutput

Yaşamsal sorunlarda bütünleşerek örgütlü bir şekilde davranılması gerekmektedir. Kaynak: - Bireysel ve Toplumsal Bilinç nedir? Beyaz Gündem
  20. highoutput

“Toplum Bilinci” nedir ? Olaylar karşısında zamanında ve yerinde tepki verebilmek. Toplum ölçeğinde doğru olanı desteklemek, yanlışı engellemek. Seçimlerini bilerek ve sonrasını düşünerek yapabilmek. Toplumun gidişinden sorumluluk duymak. Toplum yaşamına katılımcı çalışmalarla etki yapmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri