Arama sonuçlarınız

1. O

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması İlhan abi, benim gece yola çıkış zamanım belli olmaz. Konvoy işleri küçük çocuklu ailelere hiç uymuyor ne yazık ki. Gidilecek yerde elektrik, su, wc durumları nedir, ben de bilmiyorum. Tek bir yerde mi yerleşip kalınacak, yoksa sucuk partisi ayrı...

2. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Ricam, tuvalet konularında tartışma yapılacaksa ilgili başlıkta yapılmasıdır...
  3. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Bu buluşmanın bir özelliği de en minik karavancı olan Gülşah & Arkın çiftinin yeni doğan bebeklerine ev sahipliği yapacak olmasıdır. Tamay bile abla olduğuna göre bizler de yaşlanıyoruz galiba.. :)

4. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Sayın davulunsesi, Münferit olaylar bazında dilediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Burada bir tartışma yaşanır, ortak bir sonuca varılır, ya da varılmaz... Ancak "başkalarının tavrını ya da yorum yapma tercihini" işe...
  5. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel, eksiksiz tamamlanacağı an için tahmini bütçen nedir? Daha önce bu konuda bilgi vermiş miydin, hatırlamıyorum? Senin gibi becerikli biri için "kendin yapıyor olmak" ayrı bir haz ve tatmin konusu olsa gerek. Bu...

6. O

Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü)

Ynt: Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü) Başlığın açılması gereken ana konu başlığı "Teknik Konular" daki "Güvenlik Ekipmanları" dır. Bu bölüme girdikten sonra yukarıdaki "Yeni konu" butonunu kullanmanız gerekiyor. Yapamazsanız ve başlığı kimin açtığı sizin için önemli değilse ben...

7. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ben de kangoo'dan karavan yapıp Uludağ'a çıktığım için kendimi çılgın sanırdım :( :P :-X ::)
  8. O

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Karavan üreticileri konusu hassas konu.. :) Elbette bizler de tüm üreticilerle dialog içerisinde olmayı isteriz.. Keşke her bölgeden her üretici bu tür buluşmalara katılıp tanıtım ya da teknik destek amaçlı standlarını açsa... Hatta lokal etkinliklere...
  9. O

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Dağyenice Göleti... Ayağımızın ve tekerleğimizin çamuruyla Dağyenice'den taze taze bir kaç fotoğraf sizlere.. Yollar genelde aşağıdaki şekilde:

10. O

Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü)

Ynt: Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü) Seyfettin bey, bu konu elbette çok önemli bir konudur. Bu başlığı açıp düşüncelerinizi yazarsanız hepimiz çok memnun oluruz. Önemli bir eksiğimize değinmişsiniz. Bu konuda özel tecrübe ve bilgileriniz mevcutsa ayrıca faydalanmak isteriz.

11. O

Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum?

Ynt: Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum? Sevgili Başak, Yöreyi kesin olarak belirledikten sonra bu bölümde adı geçen kamping başlıklarına bir göz atabilirsin.. Yeterli gelmezse biz yine yardımcı oluruz. Bu güzel hevesinizden dolayı genç kampçı kardeşlerimizi...
  12. O

ANAKAMP İnönü Yaylası'nda

Ynt: ANAKAMP İnönü Yaylası'nda Tırrrrnova'ya aynı müzisyen yine gelecek mi acaba onu merak ediyorum? ;D Karanlıkta göremedik ama plakasını almış mıydık?

13. O

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Hah! ben de tam "bu hafta pazar günü Dağyenice'ye gidelim mi?" diyecektim... Bize çok yakın müdürüm, ne dersin? Yağmur yağış da olsa bir ön keşif yapmış oluruz? Yemin ederim, geçtiğimiz haftasonu Dağyenice'ye gidiyoruz diye çıktım...
  14. O

Karavan Bakmaya Gittik...

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... Yeterrrr!.. Okumak ve duymak istemiyorum artık. Allahım, adamlar bizden kat be kat zengin, bir de üstüne fiyatlara ve vergi sistemine bak. Orada o kadar karavan olmasın da ne olsun? Bu arada fiyatı kadar gümrük vergisi ödeyerek Türkiye'ye getirmek bile...
  15. O

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Ersin abi bu ocaktan kullanıp aracında da koli koli yedeğini taşıyor.. Aman abi, okuyorsan dikkat. Senin ocağı da piknik tüpüne adapte edelim bir an önce.

16. O

Karavan Bakmaya Gittik...

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik... Bu kadar eziyet yeter.. Lütfen daha fazla fotoğraf yayınlamayın.. Hele sakın ola ki oradaki fiyatlarından hiç bahsetmeyin.. Umarım gönlünüze göre bir tane edinirsiniz.. Ben biraz yalnız kalıp ağlamak istiyorum.. Lütfen beni yalnız bırakın bir süre.. :'(...
  17. O

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Laf söyleyen kim, ben de Poyrazlar hacısı olacağım yakında biliyorsun.. Hacı olup da o sakalı okutmadan önce dünyanın Poyrazlar dışındaki diğer yerlerinin de tadını çıkarsak iyice diyorum.. :D :D :D
  18. O

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Fotoğraflar bazen gerçekten en güzel yönlerini gösterir şekilde ya da makyajlı olabiliyor... Dudaklı girişindeki o yola ben de bayılırım.. Özellikle sonbaharda çok güzel olur. Defalarca gitmişimdir. Ama o renkleri hiç bir zaman...

19. O

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Aman dikkat!.. Sabun köpüğüyle sıkı bir kontrolden geçirsin herkes bu tür ocakları Geçmiş olsun..
  20. O

26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız

Ynt: 26-27 Mart Kızılcahamam Çamkoru Kampımız Oh ne güzel.. Çiğdemler de açmış, mis gibi.. İzmirliler ne diyordu?.. "Allah içinize sindirsin.." :) Teşekkürler paylaşım için. Selamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri